Humi,po ndonje vend per Gim Qirjaqin,Yllka Mujo,aty ne listat e dyta a te treta ,aka ndonje cope vend?
Humi,po ndonje vend per Gim Qirjaqin,Yllka Mujo,aty ne listat e dyta a te treta ,aka ndonje cope vend?
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Janë gjenerata e tretë.Postuar më parë nga kolombi
Yllka hyn me Bujar Lakon e Timo Fllokon...por mos na fut dhe Agim Qirjaqin me ta....se na prish IKONËN![]()
dhe une vrisja mendjen se ku te kisha pare ty.....Postuar më parë nga PINK
P.S. Po do na i beni nje faqe me fotot vetem apo jo? Dhe mos harroni te vini aty Rajmonda Bulkun...![]()
Humdinger, gjalle eshte Fredi more?lol
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ok meqe listen e pare e beme .. kalojme te e 2 (lol )
Rajmonda Bulku
Viktor Zhusti
Xhevdet Ferri
Eva Alikaj
Marjeta Larja
Rikard Larja
Yllka Mujo
Ndricim Xhepa
Luiza Xhuvani
Agim Qirjaqi
Matilda Makoci
ps: Ka pas qene dhe nje aktor qe spo me kujtohet emri per qamet tani .. ai qe luante " Tenente Gurabardhin " .. kujt i kujtohet te ma thote pls (lol ) .. qe ta shtoj dhe ate te lista ime![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 16-05-2005 më 17:57 Arsyeja: Kisha harruar njeren
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Eh mu kujtua .. Guljem Radoja![]()
Xhim Belushi![]()
Apo s'quhet nese s'ka luajtur filma per partine? lol.
Je shume funny!Postuar më parë nga Kuqalashja
![]()
Rajmonda Bulku nuk mbaj mend te me kete bere pershtypje si aktore, por thjesht si bukuri.
Nje tjeter ishte shume e bukur dhe shume aktore e mire, ia harrova emrin. "Perralle nga e kaluara" eshte titulli i filmit. Ndihme, ju lutem!
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Postuar më parë nga Mary.Poppins
Elvira Diamanti
mos harroni,Timo Flloko,Luiza Xhuvani,Tinka Kurti,Margarita xhepa,Violeta manushi,marjeta Lahrja etj,etj ka shume akotore/aktor te mire vendi yne
Tung te gjitheve
jeta eshte e bukur po ta dish ta jetosh
Krijoni Kontakt