Ç'ja paske ngenë ti.......hajde shëndetPostuar më parë nga PrInCiPiEl
Ç'ja paske ngenë ti.......hajde shëndetPostuar më parë nga PrInCiPiEl
po per aktoret do thoni gje, apo do vazhdoni vetem me thashe-theme....?![]()
Po aktorin " hot " dhe sumpatik me syckat sexy ...Viktor Zhusti .. do na vini ndonje pic ? (lol )
Per mua personalisht aktoret me te mire shqiptare :
Sander Prosi
Ndrek Luca
Kadri Roshi
Robert Ndrenika
Reshat Arbana
Tinka Kurti
Margarita Xhepa
Pavlina Mani
Roza Anagnosti
Bujar Lako
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Hiq Pavlinen ver Timo Fllokon dhe kjo eshte edhe lista ime. Pinko ca roli te ka bere pershtypje Pavlina Mani ty?Postuar më parë nga PINK
Ai Sander Prosi ka qene i mrekullueshem, jo vetem nga talenti po edhe nga zeri dhe fizionomia![]()
E paskeni gdhirë mbrëmë e s'më paskeni bërë një zë.
Ato emra që ka vënë aty Principieli, s'i luan as topi .
Por është edhe çështje gustosh, kështu që edhe ti Humdinger s'ke faj. Kështu që merre iziiiii. Mos u nxeh. Ke parë njeri në kinema me u rrah me grushta. Unë s'kam pa kurrë. Për qejf jemi ketu.
Duke lexuar postimet, shoh se secili ka kontribuar në listën e aktorëve më të mirë shqiptarë. Kjo ka rëndësi.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Postuar më parë nga D&G Feminine
D&G e mban mend cdo te shtune mbasditeve ne ora 6 .. emisionin e perrallave ..
Seriali i fundit .. " Njerez dhe Fate "
Por ne fakt ke te drejte Dhe Timo Flloko eshte aktor i madh .. pa dashje e kam harruar ne listen time sidomos te filmi " Lulekuqet mbi mure " e ka qare rolin e profesorit![]()
Postuar më parë nga MI CORAZON
![]()
Pse mi , kë pe me dhëmbë të thyera ti??!!
Në kinema mos thuaj nuk zihen me grushta, sepse të merrje biletë për një film të mirë, duhet të hipje mbi kokat e njerzve nëpër sportele..........
Kete "Njerez dhe fate" nuk e kam pare. Kujtova se do me permendje "Naten e dymbedhjete", aty eshte per tu pelqyer![]()
Ne cilin kinema shkonit me shpesh o shoke ne kohen e " lumturise " ku sic thote dhe Humdinger duhet te hipje mbi kokat e njerezve te prisje bileten
Une njehere kinema " Partizani " e kisha si shpine time... po kishte dhe raste ndonjehere te " Republika" .... (lol)
Ju kllasa punëtore vuanit për një biletë, por ne byroja hiç !Postuar më parë nga Humdinger
![]()
Just kidding .
Edhe pajtohuni tani me Principielin, se nuk shkon kjo punë mes artdashësve. .
P.S. Po qe se je femer mos u pajto hiç (lol), në të kundërt mos e zgjat më, jepi dorën e thuaji që kishte të drejtë edhe ai. Ky është urdhër. Pikë!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt