- Aleksander Moisiu
Bekim Fehmiu
Ndrek Luca
Kadri Roshi
Çun Lajçi
etj.
Dy aktorët e parë shqiptar janë me renome botërore !
Personalisht, Ndrek Luca mbetet i paharrueshëm!
¤¤PrInCiPiEl¤¤
- Aleksander Moisiu
Bekim Fehmiu
Ndrek Luca
Kadri Roshi
Çun Lajçi
etj.
Dy aktorët e parë shqiptar janë me renome botërore !
Personalisht, Ndrek Luca mbetet i paharrueshëm!
¤¤PrInCiPiEl¤¤
Ne nje stad the?Postuar më parë nga Humdinger
Berti vihej ne nje stad vec me me te madhin e kinematografise shqiptare,thinjebardhin Kadri Roshi.
Edhe me listat,nuk te kundervihem,e shoh qe qenke brigadiere ne kinematografi,versioni i vjeter "Doni me per Belulin".
PS Cupke,spektakel ne Seatle.Grand Slam para nje min nga Trott Nixon,dhe Sox kryesojne 6-3.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
O Lombo !!Postuar më parë nga kolombi
Po mo u nxe ti re Lombo, mo u nxe....po qy reeee.
Ju nga Fieri keni ndonjë moooo??
Se nga Fieri na ka dalë ky Beluli.
Ndryshuar për herë të fundit nga Humdinger : 15-05-2005 më 02:14
Robert Ndrenika eshte vertet i madh. Sidomos ne personazhet e shekspirit (Nata e Dymbedhjete ne mos gaboj)
ps. go sox![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Bekim Fehmiut, ju afrua roli i Skëndërbeut dikur dhe ai e refuzoi me thënien "nuk mund të luaj një rol, mbi të cilin ka vetëm legjenda dhe histori të pavërtetuar", kështu që lere mënjanë nga është Bekon.Postuar më parë nga PrInCiPiEl
Ueh!Humdinger
Shkruajtur më :15-05-2005, 03:02
...
Nuk merrem me thashetheme!
Megjithëate:
- Lexoni...mësoni...studioni!
Hapi i parë :
Dr.Fatmir Fehmiu: "Gjenocidi i regjimeve serbe në hapësirat shqiptare"
Dr.Fatmir Fehmiu është vëllau i Bekim Fehmiut!
Për hapat e tjerë ... është e kotë të shkruaj më tepër!
Përpiqu të gjesh material nga gazetat e kohës kur bekim Fehmiu, ka ardhur në Shqipëri dhe ka marrë pjesë në premierën e filmit "Odisea" të luajtur prej tij në kinamatë shqiptare.Postuar më parë nga PrInCiPiEl
kërko e do gjesh më shumë.........dhe nuk kuptoj, për të vllanë folëm, apo për Bekimin ??!!!!!
Humdinger
Shkruajtur më :15-05-2005, 03:26
"Përpiqu të gjesh material nga gazetat e kohës ..."
"Hulumtime" në gazeta si "Zëri i Popullit" e gazeta të tjera të "kohës" së pakohë ?
Sa herë që ia drejton gishtin tregues dikujt...ashtu... kujdes....
se tre gishta të tjerë të dorës i ke të drejtuar kundër vehtës!
Sa për dijeni, gazeta "Zëri i Popullit" nuk ka shkruar asgjë rreth kësaj ndodhie.....kështu që DEPOLITIZOHU pak përpara se të akuzosh për "hulumtime".Postuar më parë nga PrInCiPiEl
Ndërsa për punën e gishtave, varet sa dhe si e kupton........dhe natyrisht..... SI E NDJEN.
Humdinger
Shkruajtur më :15-05-2005, 04:14
"Sa për dijeni, gazeta "Zëri i Popullit" nuk ka shkruar asgjë rreth kësaj ndodhie.....kështu që DEPOLITIZOHU pak përpara se të akuzosh për "hulumtime".
Ndërsa për punën e gishtave, varet sa dhe si e kupton........dhe natyrisht..... SI E NDJEN."
" Forca e gjuhës nuk është në të lëshuarit, por në të përmbajturit e fjalës"
Johan Volfgang Gëte
Krijoni Kontakt