Blero me pelqen shpatin e kam inat!Postuar mė parė nga FierAkja143
Ti e the vete eshte si gay!
Blero me pelqen shpatin e kam inat!Postuar mė parė nga FierAkja143
Ti e the vete eshte si gay!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
Te dy jan gay yllo si Blero ashtu dhe Shpati.
...gje qe nuk ka as nje te keqe sepse kemi demokraci.
Por te vesh Bleron para Alban Skenderaj mesa i perket talentit muzikor ose je nen 15 vjece, ose se ke iden nga muzika.
Shiko!Postuar mė parė nga FierAkja143
Alban Skenderaj dhe Anjeza shahini jane kengetaret me te mire shqiptare nga te rinjte per momentin!
Anjeza dihet qe eshte fenomen!
Dhe albani ka ze te shkelqyer!
Po mua thjesht sme pelqen se me duket shume mendjemadh!
Kjo eshte e gjitha!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
Te ja bej dhe une reklamen vodafonit,do e fitoj dhe top festin e do arij edhe fam qe besa
kshtu ndodhi edhe me albanin
mos harroni ju votuat permes nr vodafone e me pas qa tė shohim ne reklamen e vodafonit po qe u paraqit albani
e quditshme
aaaa
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 01-05-2007 mė 01:50
jo jo nuk je i vetmi ka edhe plot te tjere,une pshPostuar mė parė nga cool
Alban Skėnderaj, nga skena nė stadium
Dhe skena do tė jetė e vendosur nė njė stadium. Kėngėtari Alban Skėnderaj do tė shoqėrojė grupin e njohur gjerman Shiller, qė fundjavėn e ardhshme do tė jetė nė Tiranė pėr njė koncert. Mėsojmė se koncerti do tė zhvillohet nė stadiumin Qemal Stafa tė shtunėn, mė 30 qershor dhe bileta pėr ta ndjekur kushton njė mijė lekė. E ndėrsa grupi i njohur gjerman do tė sjellė pėr publikun shqiptar kėngėt e tij mė tė njohura, duket se edhe Albani do tė dijė tė sjellė njė surprizė tė veēantė. Ai nuk do tė kėndojė njė kėngė tė tijėn, por do tiu bashkohet gjermanėve nė dy prej superhiteve tė tyre.
GAZETA PANORAMA
My silence doesn't mean I am gone!
Postuar mė parė nga 100% BRUNE-BABY
E di cke ty goce hyp noi pallat kater katc ene bertit: O maaaa O maaa Albani nuk me pelqe![]()
Albanit mund ti them Artist i Vertet....nje ze melodioz e shume bote....eshte nje nga te preferuarit e mi, kenaqesi e qetesi....suksese Alban!!!!!!
Enya-Adiemus
Ne qe jetojm larg e pelqejm Albanin ,po ec ier ne tiron e te degjosh per te(lol)
njer doja ti merja nje autog,por ter ata qe kisha pereth ,u shkrin tu qesh me kete qe thash une ,e than me mire ik meri i firem vasitit ke peshorja se ti maresh Albanit ,mu duk e habitshme sepse askush nuk e vlersonte atije.....................
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Alban Skenderaj , nje ikon e famshme e popullit tone , eshte vertet djalosh dhe bukurosh tekstet e tij i pelqej dhe zerin e ka autentik![]()
Krijoni Kontakt