Un vetem nje kenge kam degjuar nga Alban Skenderaj. Vetem ty. Shum e bukur. Besoj se dhe te tjerat ashtu do jen.
Un vetem nje kenge kam degjuar nga Alban Skenderaj. Vetem ty. Shum e bukur. Besoj se dhe te tjerat ashtu do jen.
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Kenga e ka emrin "Dicka" dhe eshte vertet shume e bukur ...fantastike.Postuar mė parė nga cubanezi
Ti mė ke bėrė magji, se nuk ka mundėsi tė tė dua kaq shumė unė ty!!
Nga albumi i Albanit me pelqen shume kenga "Nje thirrje e deshperuar" si dhe kjo e fundit Dicka nga top feste 3 me grupin Kthjellu.
Mendoj se kumbon shume ngjashem me Elita 5 po prapseprap ka nje stil teper origjinal,ne nje kohe qe mjerisht shumica derrmuese e kengetareve te rinj Shqiptare jane aktivizuar vetem ne rrymen Hip Hop.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
hej kush do te me ndimoj qe te gjej ndonje foto te princit te kenges shqipe Alban Skenderaj .verted do te isha falemenderuse
i ke ke website i atit KetuPostuar mė parė nga kleoparta
Me ka pelqyer shume kenga Dicka e Albanit me Kthjellu.Nje realizim vertet i KENDShEM!
ej ej, mos flisni kot ndonje here, ne radhe te pare albani e ka pasur kengen e vjedhur edhe mori fame nga tjetri, e ka pasur nje italian qe nuk ka bere fame ne itali, albani thjesht ndroi tekstin edhe e kendoi vari bidonat. mos u nisni nga fama por degjoni nje here baladen nga ermal ponoci edhe llafosemi ndryshe...
ajde ciao
colorado
Alban Skenderaj eshte tu ecur shume mire ndoshta edhe ket radhe ndoshta edhe fiton pse jo kenget i ka te mira ndoshta e kam njohur edhe ne itali disa kohe me pare e pershendes dhe suksese me tutje urime per kenget e bukura ndoshta e ka kenduar shpesh ne itali kengen lej di tbi e ka pas ne zemer
Mua me pelqen shume rryma qe ai kendon dhe i uroj te vazhdoje keshtu se e ka mire![]()
All you need is LOVE
si i behet nqs them qe eshte kenge normale, jo kush e di se cfare. Mos ia rrisni kaq shume mer vlerat Albanit sikur cfare me qene. Eshte nje kengetar qe kendon kenge normale qe biget e muzikes boterore i kendonin 20 vite me pare. Duhet me ec me kohen. Eshte i vjeter ne stil kendimi, mos t'ju vije keq
Krijoni Kontakt