Edhe unė e pata shumė nė qejf kėtė kėngėtar. Ndėr kėngėtarėt mė tė mirė tė gjeneratės sė re qė i japin shpirt rokut. Por ma prishi qejfin edhe ky. Por nė muzikė besoj qė s'e bėn asnjė hap tė gabuar.![]()
Edhe unė e pata shumė nė qejf kėtė kėngėtar. Ndėr kėngėtarėt mė tė mirė tė gjeneratės sė re qė i japin shpirt rokut. Por ma prishi qejfin edhe ky. Por nė muzikė besoj qė s'e bėn asnjė hap tė gabuar.![]()
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Me albumin e ri , Alban Skenderaj , na vėrtetoi se , nuk ishte rastėsi albumi i tij i parė.
Duket se Albani nuk ėshtė kėngėtar qė vie e lėshon njė album dhe futet nė haresØ.
Ka notat mė tė larta pėr albumin e ri , tė titulluarelody.
Kili
SHQIPĖRIA ĖSHTĖ GJALU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Albani eshte 1-sh te gjitha kenget e tij i kam degjuar dhe asnjeher nuk me merziten cdo her kam deshir ti degjoje. Albumi i ri permban shum kenge te bukur e te kenduar ne menyren ashtu siq di me mire Albani
Kenget qe me pelqejn tek albumi Melodi: Ata sy,Nese nje dite,nje here ne jete,Kur fjalet mundojne...
Suksese
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Ka dalė kėnga e re e Alban Skėnderaj - Do jemi ne. Dėgjojeni me kujdes muzikėn, janė 4 akorde qė pėrsėriten dhe janė tė njėjta me kengėn With or without you tė U2. Mbase unė dhe gabohem por e provova tė kėndoj kengen With or without you me muzikėn e kengės sė Albanit dhe funksionoi pėr mrekulli.
Doja tė dija thjesht a jeni dhe ju dakort me kėtė...
Computer Engineering
DEU
E mo se nuk ka ndonje gje,fenomene te tilla sikur dolen ne mode tani dhe Albani u mendua sa u mendua,tha: Ta provoje dhe une njiher,pa te dal ku te dal![]()
Feel the pump √
Te tjeret po i vjedhin komplet kenget e s'po i gjen gje.Nuk kane nje kenge te tyren.U ben te njohur me kenge te vjedhura.
me pelqen shum albumi ri qe ka nxjerr... dhe kur dha koncertin ne toronto doli shum bukur
God is coming and SHE is mad
Alban Skenderaj e meritonte te shkonte ne Eurovision 2007
Dhe pėr atė arsye u hakmor ai, nuk lejoi qė kėnga qė e meritonte tė fitonte pėr 2008.![]()
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Krijoni Kontakt