Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 112

Tema: Blero

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Blero nė Tiranė me tė fejuarėn, tė pavendosur pėr martesėn

Ka ardhur nė Tiranė sė bashku me tė fejuarėn e tij Nora. Nė fakt nuk ndodh shpesh, qė ajo ta shoqėrojė nė udhėtimet e tij nėpėr koncerte apo aktivitetet e ndryshme ku Blero merr pjesė, por pėr ta Shqipėria ėshtė gjithmonė njė rast i veēantė, ndaj edhe biondja bukuroshe nuk mund tė mungonte. Pjesėmarrja e tij nė Top-fest, ndoshta nuk do tė diskutohej gjatė, sepse ky ėshtė njė aktivitet nė tė cilin kėngėtari nga Kosova nuk ka munguar, megjithatė kėtė radhė mė shumė se kurrė, duket se ardhja e Bleros nė Tiranė ka qenė me kėrkesėn e fansave dhe adhuruesve, tė cilėt vazhdimisht i shkruajnė nė faqen e tij nė internet. Qėndrimi i tij nė Tiranė nuk ka qenė shumė i gjatė, megjithatė Blero shpreson tė jetė sėrish, disa javė mė vonė, nė natėn finale tė festivalit. Edhe pse prej disa vitesh kėngėtari kosovar ėshtė vendosur dhe jeton nė Suedi me tė fejuarėn e tij, duket se ofertat e vazhdueshme pėr koncerte nė vende tė ndryshme tė botės, e bėjnė qė tė udhėtojė shpesh, herė me Norėn dhe herė vetėm. “Ajo nuk mund tė jetė gjithmonė me mua, sepse ka shkollėn dhe impenjimet e saj, por nė raste tė veēanta siē ėshtė Shqipėria na pėlqen tė vijmė sė bashku”. Pa dyshim, qė Nora ėshtė gjėja mė e shtrenjtė pėr Bleron, ndaj edhe shpesh pėrpiqet qė imazhin e saj ta mbajė larg mediave dhe vėmendjes sė tyre. Sa pėr martesėn... “Ndoshta po, ndoshta jo”, shprehet Blero, duke mos dashur tė zbulojė mė shumė. Kėngėtari tregon se nė ditėt kur ėshtė nė Suedi, impenjimi i tij i vetėm ėshtė studioja muzikore, nė tė cilėn kalon edhe pjesėn mė tė madhe tė kohės. “Kur jam nė Suedi, pjesėn mė tė madhe tė kohės e kaloj nė studio, por kohėt e fundit kam qenė shpesh nė lėvizje pėr koncerte tė ndryshme”, tregon ai. Dhe duket se qėllimet e Bleros, pėr vazhdimėsinė janė tė qarta. Tė paktėn ai ndjen se ėshtė nė njė moment shumė tė rėndėsishėm pėr karrierėn e tij muzikore. Pas daljes sė albumit nė gjuhėn shqipe, kėto ditė nė Turqi ka dalė edhe albumi nė gjuhėn angleze. Mė pas, ky album do tė dalė edhe nė Francė e nė vende tė tjera, kryesisht evropiane. “Unė kam shumė fansa nė Shqipėri, Kosovė, Maqedoni e diasporė, por kam edhe fansa tė huaj, nga vende tė tjera. Pėr kėtė arsye besoj se albumi nė anglisht, qė sapo ka dalė nė Turqi do tė ecė mirė. Shpresoj, qė tė kem sukses nė tregun evropian dhe pse jo tė jem ambasador pėr muzikėn tonė”, ka treguar kėngėtari. Gjithsesi mes impenjimeve muzikore, Blero shprehet, qė herė pas here pėrpiqet tė gjejė sadopak kohė edhe pėr fansat, ata qė e mbajnė nė jetė muzikėn e tij. “Ēdo ditė marr e-mail-e tė shumta dhe natyrisht, qė nuk mund t’iu pėrgjigjem tė gjithėve, por pėrpiqem tė kontaktoj sa mė shumė me ta”. Por ēfarė ndodh me fanset femra, duke ditur qė dominojnė muzikėn e tij? Mos ndoshta Nora ėshtė xheloze? Duket se jo. E fejuara e tij ėshtė njė vajzė, qė e kupton fare mirė rėndėsinė qė kanė fansat pėr njė kėngėtar. “Norės i vjen mirė dhe kėnaqet nga fakti, qė muzika ime pėlqehet”, vijon Blero, tė cilit i ėshtė dashur tė qėndrojė gjatė nė dhomat e zhveshjes, pėr tė pritur derisa njė pjesė e fansave tė largoheshin, nė mėnyrė qė tė mos krijohej konfuzion. Ndėrsa nga jeta e natės nė kryeqytet, kėtė radhė ka hequr dorė. “Jemi tė impenjuar me festivalin dhe nuk besoj se do tė kemi kohė tė dalim”, pėrfundon ai.
    My silence doesn't mean I am gone!

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ore Davius po sa shpejt i merr vesh dhe ti keto gjera....lol

Blero me pelqen shume si kengetar,ka talent,ze mallengjyes,tekste te bukura kengesh....i uroj suksese te metejshme.
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Blero ikėn nga Zippo i turpėruar, nuk kėndon dot live

Duket se episodi i ēuditshėm, qė ka ndodhur fundjavėn e shkuar nė ambientet e Zippo club, i ka indinjuar paksa tė pranishmit nė atė lokal. Ndoshta askujt prej protagonistėve tė asaj mbrėmjeje nuk ia kishte marrė mendja, qė Blero njė kėngėtar i afirmuar nė tregun shqiptar, e qė tashmė po synon edhe tregun botėror nuk ishte nė gjendje tė kėndonte live njė kėngė nga fillimi deri nė fund. Ky lajm, qė mbėrrin nė redaksi nė formėn e njė thashethemi nė fakt e ka burimin pikėrisht tek disa nga tė pranishmit e asaj mbrėmjeje tek Zippo. Ata tregojnė se Blero ndodhej nė Tiranė fundjavėn e shkuar dhe sė bashku me disa miq, ka qenė pėr tė kaluar disa orė tė vona tė mbrėmjes tek “Zippo”, njė lokal i preferuar kohėt e fundit nga shumė kėngėtarė. Por, siē na tregojnė personat, qė ndodheshin aty atė natė, shumė nga tė pranishmit, nuk kanė mundur t’i rezistojnė dėshirės pėr tė dėgjuar njė kėngė live, nga Blero, i pranishėm aty. Dhe nga ana tjetėr as kėngėtari kosovar nuk ka mundur tė refuzojė. Pas shumė kėmbėnguljesh nga ana e tė pranishmėve nė lokal, Blero ėshtė ngjitur nė skenė dhe mes shumė kėngėve tė repertorit tė tij, ka zgjedhur kėngėn “Fotografia”. Thuhet se kėngėtari ėshtė pėrpjekur shumė ta ēonte deri nė fund kėngėn e nisur, por pėrfundimisht nuk ia ka dalė. Dhe duket se ky fakt i ka irrituar pa masė tė pranishmit, tė cilėt nuk e prsinin kėtė dėshtim nga ana e Bleros. Diku u pėrfol se kėngėtari ishte i sėmurė dhe kishte probleme me kordat, por kjo nuk e ka zbehuar aspak zhgėnjimin e shkaktuar nė sallė.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Nolird
    Anėtarėsuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    Blero i ka kenget e mira por te vjedhura nga te tjeret

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    DUETI BLERO & SHPATI. TOP FEST 2007.

http://www.youtube.com/watch?v=Lbf1V_OmsXM

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Blero kengetar me i njohur nderkombtarisht Shqiptare per momentin.
    Sui generis

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL
    Blero kengetar me i njohur nderkombtarisht Shqiptare per momentin.

Me qe ra fjala nderkombetarisht tregona se ku pervec qe e di ne Turqi ndoshta dhe ne Suedi ndoshta tregona ne cilin vend tjeter,sepse nuk kam shume njohuri per vendet te tjera nese din posto ndonje kopje apo link te jashtem.
    flm.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-11-2006
    Postime
    12
    O Blero Po Na Cmende Te Gjithve. Je Njesh Fare. Vazhdo Keshtu. Urime Shpirti
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blero_fan : 16-06-2007 mė 18:27

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Blero sot u shfaq ne koncertin ne Prishtin qe u mbajt per hir te Ramush Haradinajt , ishte yll si cdoher i skenes..
    Sui generis

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Blero dhe Nora, moment pauze

Ēdokujt i kujtohet pak vite mė parė kėnga “Kthehu ti”, njė djalė biond, elegant, me njė stil tė veēantė look-u, njė theks tipik tė njė shqiptari nga Kosova. Ishte pikėrisht ajo kėngė, ai videoklip qė do ta bėnte Blerim Muharremin, i njohur si Blero, njė kėngėtar mjaft popullor dhe tė preferuar nė tė gjitha trevat shqiptare. Ashtu si ēdo person tjetėr VIP, ai u bė protagonist i shkrimeve mediatike qė prej fillimit tė karrierės deri nė jetėn e tij private, ku pėrfshihet dhe lidhja e tij me Norėn. Pikėrisht kjo lidhje do tė pėrflitej prej kohėsh, ndėrkohė qė Blero vetė konfirmon pėr “Bluetooth” se ai dhe Nora aktualisht janė nė njė moment pauze, por jo vetėm kaq. Sipas tij, planet pėr martesė kanė dėshtuar….

Deri para pak ditėsh ndodheshit nė Kosovė, mė pas nė Shqipėri, pėrse kjo shkėputje nga Suedia, pėr pushime apo punė?

Lėvizjet janė tė shpeshta, sepse kjo i pėrket dhe punės time. Ndodhem kėtu pėr promovimin e klipit tė ri tė albumit tė ri me kėngė tė reja. Kėto 2 ditė jam nė Shqipėri, pastaj do lėviz.

Ndalemi te pushimet,planet tuaja, do tė keni njė periudhė pushimi total, apo do t’i pėrkushtoheni krejtėsisht punės tuaj?

Kur jam me punė kėtu, pushoj. Shfrytėzoj rastin pėr pushim nė pishina, ose Durrės ose nė Vlorė. Mbrėmjeve jam shumė i zėnė. Nuk kam vendosur ende pėr pushime vjetore, 1 javė apo 2 javė, sepse nuk mė premton koha. Shpresoj tė shkoj diku pėr tė pushuar.

Diēka pėr albumin dhe klipin e ri?

Albumi i ri “Falma” qė promovoj, ka titullin e kėngės sė realizuar nė bashkėpunim me kolegun tim, Shpat Kasapin. Bashkėpunoj me njė rreper amerikan qė quhet Prototip. Kam realizuar me tė njė kėngė R’B, e lezetashme.

Mysafirė tė tjerė nė kėtė album janė 2 rreperė nga Kosova; Halli dhe Cheepsi nė kėngėn “Ama buzėn”

Diēka mė tepėr pėr kėngėn dhe videoklipin e ri?

“S’e di” ėshtė kėnga mė e re, me njė tekst interesant, ritėm interesant, i zhanrit R’B. Videoklipi ėshtė xhiruar nė Suedi falė bashkėpunimit me tė njėjtėn kompani dhe regjizor qė realizova kėngėn ‘Mos mė refuzo”. Tematika e klipit janė njerėzit konfuzė, qė nuk marrin dot vendime. Videoklipi ende nuk ėshtė shpėrndarė nėpėr Tv.

E gjen veten ndopak te ky videoklip?

Patjetėr.

Ēfarė mendon pėr kėngėt komerciale?

Ėshtė pėrgjegjėsi e artistėve. Nuk kam asgjė kundėr. Ndonjėherė dhe kėrkohen. Nė njė farė mėnyre jam pro, nėse punohen bukur.

Mesa dimė, keni tentuar dhe tregun europian nė njėfarė mėnyre, si po ecėn nė kėtė pėrpjekje?

Albumi nė anglisht ėshtė lancuar nė Skandinavi dhe Turqi. Sipas atyre tė kompanisė sime, po ecėn mirė. Nė fund tė korrikut, albumi do tė promovohet dhe nė shtete tė ndryshme.

Blero ke ndonjė profesion tjetėr tė preferuar?

Diēka qė dua ėshtė futbolli. Merrem kur kam kohė, por jo dhe aq shpesh.

Sa i disponueshėm ėshtė Blero pėr jetėn e tij private, konkretisht dhe pėr tė fejuarėn tuaj?

Nė kėtė periudhė nuk jam shumė i disponueshėm. Unė dhe Nora kemi marrė pak pauzė.

Ē’do tė thotė pak pauzė?

Unė i pėrkushtohem pak punės, ajo shkollės.

Lidhur me marrėdhėnien tuaj me Norėn, ndonjė dasmė nė plan?

Nė tė ardhmen e afėrt,jo. Planet kanė qenė, por kanė dėshtuar.

Po tė ndalemi te jeta private, flitet se jeni parė nė njė koncert dhe mė pas nė njė pub me njė bjonde qė thuhet se ėshtė nėj balerinė italiane, si ėshtė e vėrteta?

Shpifje absolute, nuk ėshtė e vėrtetė. Nuk lexoj nė internet, nuk merrem fare nė internet, sepse e di qė aty mund tė gjesh gjithēka..Mund tė gjesh aty gjėra qė nuk janė tė vėrteta. Duke qenė se e di qė aty ka gjėra jo tė vėrteta, nuk merrem fare me internetin, nuk lexoj asgjė aty.

Ajo ēka bėn mė sė shumti pėrshtypje tek publiku rezulton tė jetė dhe looku juaj, disi i veēantė, i zgjidhni vetė veshjet, apo ndonjė konsultė e veēantė nga dikush?

Tė them tė drejtėn, unė pak a shumė vendos vetė pėr veshjen time. Normal qė kam njerėz qė merren me mua, por nė fund vendos vetė. Nuk ka rėndėsi kostoja, stili...mund tė jenė veshje tė shtrenjta, por mund tė jenė dhe tė lira..vendos vetė. Nuk nguroj tė vesh diēka qė mund tė jetė kundra. Atletet e bardha mė pėlqejnė shumė. I kam shumė qejf.

Ku mbetet mė shumė Blero, tek klasikja apo sportivja nė veshje?
    Sportive.

Varsja e bardhė qė mbani nė qafė, ndonjė domethėnie?

Kam 6 vjet qė e mbaj dhe nuk e kam hequr kurrė. Arsyeja personale.

Vizitoni shpesh Shqipėrinė, vini vetėm pėr ēėshtje pune?

Po, vij shpesh nė Shqipėri. Vij pėr tė falėnderuar fansat e mi duke qenė i pranishėm. Nuk dua tė jem pėr ta si njė fantazmė, dėshiroj tė jem i pranishėm nė aktivitete, koncerte...

Ku keni mė shumė fansa Blero?

E pamundur tė them se ku kam mė shumė fansa. Jam mirėpritur nė Shqipėri, nė Kosovė dhe Maqedoni.Nuk mund tė them se ku kam mė tepėr dhe ku kam mė pak fansa.

Kush janė miqtė tuaj mė tė afėrt nė Shqipėri?

Miku im mė i afėrt nė Shqipėri ėshtė Sinan Hoxha. E kam mik shtėpie dhe shok shumė tė mirė. Kam dhe tė tjerė, por atė e kam mė pėrzemėr.

Dhe nė fund diēka pėr tė thėnė Blero?

Falėnderoj tė gjithė fansat e mi pėr mbėshtetjen.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •