Kreksi....thjesht po bejme nje diskutim!
Jam anetar ne forumin qendror te Eurovizionit qe nga fellimi i ketij viti dhe me ka rastisur te degjoj komente nga me te ndryshme mbi te gjitha kenget. Neper sondashe kenga e Ledines ka qendruar ne top per nje kohe te gjate...dhe eshte pelqyer jasht mase deri ne momentin e ndryshimit nga versioni Shqip ne Anglisht! Ketu ka humbur shume per arsye te dobesise se Ledines ne theksin e Anglishtes.Vetem nje pakice pelqejne versionin Anglisht dhe mendimi im personal eshte se gjithmone ne duhet te prezantojme kenge ne gjuhet tona.
Persa i perket tupanit,daulles dhe qiftelise personalisht mendoj se je gabim.Keto vegla jane ato qe i japin kenges Albanian flavor..sikur i thone.Sikur te mos ishin keto vegla ne orkester kenga do ishe nje kenge e zakonshme nga miliona te tjera dhe e veshtire per tu dalluar.
Persa i perket bukurise se Ledines perseri quditem me mendimin tend! Ledina mbase nuk eshte nga me te bukurat e kengetareve Shqiptare por ama nuk eshte e shemtuar aspak mendoj une!Perseri eshte nga kengetaret me te pelqyera per nga paraqitja ne kete vit.
Dhe e fundit...nuk e di a i ke degjuar kenget e ketij viti! Une i kam degjuar me dhjetra here te gjitha dhe interesant eshte fakti se shumica e kengeve te ketij viti jane me tingull etnik...gje qe nuk ndikon mire per ne kur te vije koha e vlersimeve sepse eshte veshtire te veqohet nga gjitha ato te tjera.
Siq e thashe me siper thjeshte diskutojem dhe japim mendime.Nuk do te thote se une kam te drejte apo ti.![]()
Me te mira
ZiM
Krijoni Kontakt