wow,Postuar mė parė nga PINK
vertet u love him
mirese kthehesh Pinku. Forumit i mungonte nje ngjyre ta dish.
e dini qe te premten pash serine E "Sex & City"kur Carrie u takua per here te pare me Mr BIG.
wow,Postuar mė parė nga PINK
vertet u love him
mirese kthehesh Pinku. Forumit i mungonte nje ngjyre ta dish.
e dini qe te premten pash serine E "Sex & City"kur Carrie u takua per here te pare me Mr BIG.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ncncncn, te gjith cunat ket shprehjen paskan qef.Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
Po ajo thote, "Who's your daddy now?"
Who is vs. who's makes a big difference in the way it affects people. I mean, guys.
![]()
If I Only Could....
Filmin The Four Feathers e ka pare njeri?
one flew over the cukoo's nest.........nuk lodhem duke e pare....
mezi po pres edhe une te dale Mr & Mrs. Smith ne kinema ketu, ose ne DC++ te pakten.....
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Filmi i fundit ne Italisht Il Grido...ky filmi me preku, sidomos fundi...tregon per nje burre qe sadoqe "gruaja" (nuk ishin martuar po kishin 7 vjet bashk dhe me nje vajze) nejse gruaja e le per dike tjeter...dhe kjo ne fakt ishte e martuar me nje burre qe jetonte ne austri, dhe kur morri lajmin qe ai vdiq, Aldua ishte i gezuar meqe mund te martoheshin, por kjo i thote qe smundet sepse dashuron nje tjeter(besoj se c'do njeri do ket menduar ne ate pjes "what a B___") nejse ky i lutet te rrin bashk, por ajo spranon...Aldua vendos te iki me vajzen, ne rruge takohet me disa femra por prape mendjen e ka tek Irma, sefundi kthehet mbrapa (neqoftese dikush do ta shikoj filmin) atehere spo them si mbarron
Pastaj nje film tjeter ne italisht "Seduced and Abandoned" satire komedi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 16-06-2005 mė 10:32
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
E kam pare une, "gaxhi me bojra"! Jo ndonje gje kushedi cfare. Ka material dhe ngjarje por jo te arritura ne interpretim dhe ne skenar. Si te thuash, ne thelb ka mesazh, por te merzit dhe duhet te jesh "i zgjuar" qe ta kapesh mesazhin dhe thelbin e filmit. Nuk eshte realizuar mire, shkurt e sakte.Postuar mė parė nga Layer Cake
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Dje pashe ne Tv filmin ----->>>> The Bridges of Madison County (1995)
Film i mrekullueshem , ehh cte ben dashuria ........ Kot nuk kane thene " Carpe Diem " .. Kape momentin ...dhe Jeto
Nje nga filmat e kinematografise amerikane qe nuk do vdese kurre !!
Nja 2 " quotes" plot me vlere (lol )
Robert This kind of certainty comes but once in a lifetime.
Robert: When I think of why I make pictures, the reason that I can come up with just seems that I've been making my way here. It seems right now that all I've ever done in my life is making my way here to you.
Francesca: So, do you want more eggs or should we just **** on the linoleum one last time?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 17-06-2005 mė 13:12
Batman Begins
Filme i bukur aksion, version disi ndryshe nga te paret dhe ca 'special effects' te mira fare....
"It is not what you are inside, it is what you do that defines you" ........![]()
STUPIDITY
Quitters Never Win, Winners Never Quit
But Those Who Never Win & Never Quit Are Idiots
"Scary Movie 3"
"Stupid parody" per filmat tjere, dhe qesharak...deri diku.
Jane ato aktoret qe marrin pjese ne film qe e bejne interesant, se po te ishin emra te panjohur, filmi do dilte "total crap".
Te pakten kete pershtypje kam une
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt