Ate qe nuk kuptoj une eshte si studentet dalin te pafajshem? Cfare bufoni eshte ky?
Te mesojne! Perndryshe trotuari i pret.
Ate qe nuk kuptoj une eshte si studentet dalin te pafajshem? Cfare bufoni eshte ky?
Te mesojne! Perndryshe trotuari i pret.
S'eshte fare e vertete, kjo gje. As qe ja mban noj presori me ia kerku noj njone se del vllai i asaj e ia q... nonen.
Sondazhet jane vari leshte.
Nuk mendoj qe ka pavertetesi ne kete sondazh.
Por nga ana tjeter mos harrojme qe ketu nuk behet fjale qe cdo rast eshte abuzim i profesoreve, por edhe i vete studenteve. Ka nga ata studente qe preferojne te ndjekin kete rruge sesa te mesojne. Keshtu qe nuk i gjendet fundi kesaj. Ka profesore qe abuzojne, po ashtu ka studente qe abuzojne. Studentet nuk jane kalamaj qe i terheq kollaj pas hunde. Jane te rritur dhe te pjekur dhe ne shumicen e rasteve gjerat behen te dy anshme.
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
ehhhhh keto jane shume te verteta, kisha nje shoqe studente tek gjuhet e huaja ne tirane, per anglisht, edhe profesori nje djal rreth 30 vjec, u kisha thene troc pese vajzave te kursit, kush do te marri dhjete duhet te shikoje tavanin e shtepise time. shko ankohu po deshe se te keput nje te ngelur ai ose te heq zvarre me ndonje pese edhe mba edhe turpin mbi vete do thone ajo "curva" donte te provokonte burrin e botes. se ne shqiperi ndodhin keto gjera. FEMRA eshte gjithmone e keqja, rrugacja imoralja. keto pune zgjidhen me kamera te fshehta edhe te nxiren ne televizion ti shikoj tere publiku te diskretitiohen, MASKARENJTE, ME PLOTE GOJEN JANE PLERA, PLEQ MANJAK. ME VJEN TE VJELL.![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Postuar më parë nga Prof Dr SamSung
Ne fakt ke nje fare te drejte SamSung
Si jane be studentet atje ... ske cte besh .. syte ti mbyllesh nuk i mbyll dot se vete je ne rregull .. por dhe ti mbash hap per nje kohe te " shkurter" cte shikosh .... te gerricen dhe vete ... sidomos ato femrat e ardhura ne tirone ........ qe fluturojne me prase ne ... e dini vete ju .. ja keshtu universitet ne tirone
e them kete jo duke u bazuar te ky sondazh qe me siguri nuk eshte i sakte por mesa kam pare dhe degjuar keto gjera ndodhin atje ne tirone .. nuk eshte gjithmone faji i profesoreve ... ka shume raste qe eshte dhe i studenteve .. qe per te marre nje note te mire perdorin bukurine .. per te tunduar pedagoget ..( nje rast te tille , kam degjuar tani vone .. sesi behen sebep studentet .. ne shkaterrimin e jetes se pedagogeve )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Sa prapa sistemit te botes kemi ngelur ne Shqiptaret. Avash se thjeshte statistika jane biles ca studenta te stresuar edhe nese nuk jane pyetur nga profesoret per te ushtruar seks kane thene nje gje te tille. Shume here kam degjuar nxenesit qe kur jane te inatosur me profesorat shkruajne keq per ta kurse kur kane marredhenie te mira atehere dhe nese dicka e keqe ndodh por studentet e mbulojne. Si jane marredheniet Student-Profesor ne Shqiperi ?
Me keq nuk ka ku shkojne, prandaj dhe studentet do te manipulojne dhe nese dicka e tille nuk ka ndodhur. Ne nuk duhet te kapemi mbas disa statistikave kur keto statistika jane bazuar thjeshte ne opinione! Ka statistika psh. kur i testojne me te vertete studentet dhe perseri ato mund te genjejne ne baze te perqindjeve jo me kur keto jane thjeshte opinione. Te ju pyes dicka une ju? Sa vajza kane denoncuar profesorat e tyre ne polici per dicka te tille? Per para i kane incizuar se kane kerkuar por per seks pse nuk i incizokan? Pra keto jane thjeshte manipulimet e medias dhe manipulimet e studenteve qe vetem per ta hedhur figuren e profesorit poshte mundohen te bejne dicka te tille. Ne fund te fundit profesori sikur asgje mos te kete "moral" ka, dhe nese ai ben dicka te tille atehere morali i tij eshte zero, por nuk ma merr mendja. Pastaj mund te kete ndonje homoseksual ne shkolle qe emerohet profesor para kohe thjeshte per te ngacmuar femrat e bukura por 99% e fakultetit kane karakter tjeter. Dhe ky person i vetem mund te rastise ti ngacmoje gjithe vajzat dhe ti beje statistikat 80% kur ne te vertete shkolla ka 99% staf serioz. Pra mos i besoni statistikat shume se nuk jane per tu besuar sidomos kur ato jane bazuar ne opinione studentesh. Sikur 67% do te ishte turp sepse nuk ma merr mendja se 60% e nxenesve e kalojne shkollen lol.
Shume e shtypur eshte femra ne Shqiperi....Postuar më parë nga bija_e_detit
ne Universitetin Bujqesor te Tiranes anketa ishte bere me 76 studente, kur ky institucion ka 5200 studente. Sondazh real quhet ky?
Krijoni Kontakt