Nuk besoj qe nje budall, psikopat, do e pranonte nje gje te tille!!
nqf se do e pranonte, doktorri do i thonte qe nuk je , por luan rrolin!!
ps. pse nuk shifesh iher ne pasqyr, dhe te pyesesh veten?
Nuk besoj qe nje budall, psikopat, do e pranonte nje gje te tille!!
nqf se do e pranonte, doktorri do i thonte qe nuk je , por luan rrolin!!
ps. pse nuk shifesh iher ne pasqyr, dhe te pyesesh veten?
Mjer si ti....behu asketike dhe largohu nga kanalet e diturise, se kshu sic e ke nisur do budalallepsesh fare ...Postuar mė parė nga ALBA
Figuracionet kane vendin dhe perdorimin e tyre....![]()
Po te kishte ndonje dyqan qe shet mend , do te falimentonte per mungese klientele...lol
Meqe vetem se gjykojme dot , po mundohemi tja bejme ket nder te tjerve..lol
Tashi ti Albo po kerkon te vleresojme se sa budalla je ti ..?
Well...meqe ngul kembe , te punojne nganjihere 3 kandelat e motorit...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 10-05-2005 mė 14:05
...
kush te ka vene ty ne pozicion te gjykosh zgjuarsine time?Postuar mė parė nga Albo
Nuk thua shyqyr qė ka njerėz tė tillė qė akoma flasin shqip sic duhet ? Kėtu nuk je nė forumin e futbollit, prandaj dhe unė sa herė gjėndem nė forume pak mė serioze filloj dhe pėrdor shenjat e pikėsimit sic duhen.Postuar mė parė nga Davius
Un pėr veten time do ta kisha nder qė dikush tė mė korrigjonte dhe nuk do ta merrja aspak pėr ters. Kėshtu Davius. Pastaj Albo ka gojė, ose mė saktė "pushtet" tė flasi/fshi vetė ato qė i ka halė nė sy. Kėshtu qė nuk ke pse tė merakosesh ti djalkė.
Kane thene vete moderatoret ne nje teme qe kur dikush sheh nje gabim ne gjuhen shqipe mund te nderhyje dhe Albo ne mos gaboj e ka aprovuar, prandaj ti pse merr flake kot.Nese jeni aq te dashur qe te flasim shqipen e kulluar hapni kurse ose mbani ligjerata nga leksika shqipe dhe na dergoni nga nje ftese te vijme edhe ne te flasim aq rrjedhshem edhe pastert sikur ju GMF dhe disa tjere.
Postuar mė parė nga diikush
Sa i zgjuar je! Sa here qe lexoj shkrimet e tua, me rritet IQ-ja nja -42 pike
Vetėm budallai ėshtė i kėnaqur gjithmonė nga vetja.
Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Budall komplet, po se kam problem se shpresa me thote qe nji dite do fitoj lotarine e do bej brain-transplant me Stephen Hawking...masnej do vi te kjo tema e t'ja le dhishem ati qe e ka hap...(qe paska ngatrru seven-up-in me terpentine)
ps: o Stephen lene krejt ma mir lol
jam aq budallack saqe i vleresoj te tjeret me shume sec duhet...Postuar mė parė nga Albo
jam aq budallack saqe i besoj te tjeret me shume sec duhet...
jam aq budallack saqe shpesh kerkoj diku ate qe e di qe smund ta gjej aty(atje)...
etc.
budallalliku im nuk ka fund...
![]()
asnje nga keto s'eshte budallikjam aq budallack saqe i vleresoj te tjeret me shume sec duhet...
jam aq budallack saqe i besoj te tjeret me shume sec duhet...
jam aq budallack saqe shpesh kerkoj diku ate qe e di qe smund ta gjej aty(atje)...![]()
Krijoni Kontakt