Budallaqe nuk jam.
Por na e thone te tjeret kur u japim ndonje
mendim qe su pelqen e te thone:
Sa budallaqe qe je!!!!!!!
Budallaqe nuk jam.
Por na e thone te tjeret kur u japim ndonje
mendim qe su pelqen e te thone:
Sa budallaqe qe je!!!!!!!
JETEN TA JETOSH PA E VRARE
Veshtire te gjehet guri.
Besa ne DNA te shqiptarit? a thua? jo me.....Postuar mė parė nga DAJO
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Dajooooooooooo!
Sa me i madh guri aq me i veshtire per t,u gjetur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 23-06-2007 mė 13:19
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
1 Budal E Gjun Gurin
10 Te Mequm SUn E Ncerrin
E Dojn Me Pas Qka Kam Me Than Qka E Tham
Me Dit Qka N'Kry Kam
Postuar mė parė nga ALBA
Kjo ishte pergjigja me e sakte.
Postuar mė parė nga Alba
Kujdes ne perzgjedhjen e konceptit. Ne kete rast, Alba besoj se ka dashur te thote 'injorante'. Albo, nga ana tjeter, e ka per budallallekun. Jane dy fjale dhe dy koncepte rrenjesisht te ndryshmePostuar mė parė nga morning star
.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Postuar mė parė nga Borix
Nuk shoh aq larg sa sheh ti.
Me pelqeu ajo pergjigje edhe e vlersova nga ana ime.
Alba e ka then ne menyren e budallikut, nuk e ka then ne menyren e injorances.
Mund ta kete thene ne menyren qe Mendoja se dija gjithcka, por qe ne fakt nuk dija, vetem kot lavderoja veten, edhe duke mesuar me shume e kuptova se sa budallaqe kam qene!!
varet se si e formulon fjaline Borix.
Prandaj e nxorra ne pah nje dallim te tille te rendesishem. Heret a vone, edhe ti do ta kuptosh ku qendron rendesia e atij ndryshimi. Normalisht, menyra se si e ke formuluar ti fjaline e Albes, tregon pikerisht shuajtjen e injorances. Budallalleku, ne fund te fundit, eshte 'i pafund', nderkohe qe injoranca ka vetine e ventijes.Mund ta kete thene ne menyren qe Mendoja se dija gjithcka, por qe ne fakt nuk dija, vetem kot lavderoja veten, edhe duke mesuar me shume e kuptova se sa budallaqe kam qene!!
varet se si e formulon fjaline Borix.![]()
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Nuk e kuptoj fjalen "ventije"Postuar mė parė nga Borix
Mund te ma shpjegosh te lutem, sepse nuk e di se cdo te thote, ose ku mund te perdoret.
Flm![]()
Krijoni Kontakt