Close
Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 206
    i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Sa budalla jeni?

--------------------------------------------------------------------------------

Ju ka bere vaki t'iu pyesin se sa budalla jeni? Cila do te ishte pergjigjia juaj per kete pyetje.

Albo
    Mua per vete sme ka ren rasti as qe ta mendoj e jo te me bej kush pyetje te kesaj natyre . hhaahhaha, mire qe te ra ty ne mend kjo pyetje, keka tem serioze .
    uuuuuuuppppppppppppppsssssssss ??????
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Reagimet tuaja ne kete teme jane shume interesante dhe transparente. Jane interesante pasi askush nga ju ne kete teme nuk ka pranuar qe eshte budalla, apo te jepte nje % apo mase te budallallekut te vete. Jane transparente, pasi po te lexosh pergjigjet qe jep secili, keni per te mesuar se me cilet njerez keni te beni. Pra ata qe i lexojne, masin "budallallekun" e atyre qe shkruajne, por ne te njejten kohe, masin edhe budallallekun e tyre ne fjalet qe shkruajne.

Le te jem une i pari ne kete teme, qe tu them se une jam krejtesisht budalla, 100% i tille. Une e di qe jam budalla. Bile, une jam budallai i pare ne bote qe e pranon me plot goje qe eshte budalla. Dhe une jam i lumtur qe e zbulova me ne fund qe jam budalla.

Albo
    Pergezime,ky eshte postimi me i sinqerte dhe objektiv qe ke bere ndonjehere.Tashti besoj se nuk te ngelet hatri po te thira "Budalla" ndonjehere,e budalle?

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku
    Pra kam mendimin se nuk ekziston asnje budalla ne kete bote. Perkundrazi jemi te gjithe shume te zgjuar. Thjesht bota eshte nje xhungel ku cdo specie lufton per te mbijetuar, cdo specie ka engjejt, gjahun dhe kucedrat e veta. Keshtu cdo njeri njeh dhe kupton ne nje mase te madhe vetem veten e tij dhe kupton shume pak te tjeret. Por kjo nuk e ben tjetrin aspak budalla, thjesht pervojat e tua nuk te lejojne te kuptosh botekuptimin e tjetrit dhe anasjelltas.

Pra nuk ekzistojne budallenje, ekzistojne thjesht njerez!
    E mbeshtes kete llogjike...madje do te thoja se edhe ne rastet te cilat mbare njerezimi i quan ne menyre unanime raste budallalliku,si'c jane te semuret mendore...kjo gje bie poshte...dua te them se nese ndodhemi ne nje ambient me njerez te tille, do te dyshojme ne vetvete se kush eshte budallai ne te vertete,pasi keta njerez do te na cilesonin si budalla dhe faktikisht,do te ndiheshim si te tille..

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Veshtrusja
    jam aq budallack saqe i vleresoj te tjeret me shume sec duhet...

jam aq budallack saqe i besoj te tjeret me shume sec duhet...

jam aq budallack saqe shpesh kerkoj diku ate qe e di qe smund ta gjej aty(atje)...

etc.

budallalliku im nuk ka fund...

Qenke vertet budallacke veshtrusja...sa keq po me vjen per ty ...shaka eee..

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Albo
    Reagimet tuaja ne kete teme jane shume interesante dhe transparente. Jane interesante pasi askush nga ju ne kete teme nuk ka pranuar qe eshte budalla, apo te jepte nje % apo mase te budallallekut te vete. Jane transparente, pasi po te lexosh pergjigjet qe jep secili, keni per te mesuar se me cilet njerez keni te beni. Pra ata qe i lexojne, masin "budallallekun" e atyre qe shkruajne, por ne te njejten kohe, masin edhe budallallekun e tyre ne fjalet qe shkruajne.

Le te jem une i pari ne kete teme, qe tu them se une jam krejtesisht budalla, 100% i tille. Une e di qe jam budalla. Bile, une jam budallai i pare ne bote qe e pranon me plot goje qe eshte budalla. Dhe une jam i lumtur qe e zbulova me ne fund qe jam budalla.

Albo
    Ne fakt,kete e kisha vene re edhe une por nuk ta kisha vene ne dukje se kisha hall se shqetesoheshe...por kam pershtypjen se je nje shejtan budalla...kete shkrim do ta cilesoja si nje barometer budallalliku dhe te pergezoj...ja ke arritur qellimit...paske terhequr kaq shume te zgjuar mbas vetes me kete shkrim,nder ta edhe mua...e pranoj...nuk mund ti rrezistoja dot,ashtu sikurse pranoj se kjo gje nuk me ben as me te zgjuar e as me budalla se ti e se te tjeret.te pergezoj per kete shkrim Albo...eshte shkrimi qe me ka pelqyer me teper nder te gjithe shkrimet e tua...ke plot shkrime te bukura por ky me pelqen pa mase...respekte..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    paske terhequr kaq shume te zgjuar mbas vetes me kete shkrim,nder ta edhe mua...

ty nga te lindi idea qe je i zgjuar?

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    ty nga te lindi idea qe je i zgjuar?
    Erdhe edhe ti mbas meje...me ngushellon ky fakt

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-02-2007
    Postime
    33
    Budallen Mos E Vet Se Tregon Vet,

tjetra
    budalla budalles rugėn ja leshon.........

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anėtarėsuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Brari
    i/e regjistruar

Anėtarėsuar: 23-04-2002
    Postime: 8,625
    Brari VIPBrari VIPBrari VIPBrari VIPBrari VIPBrari VIPBrari VIPBrari VIPBrari VIPBrari VIPBrari VIP

moderatoret duhet te nderhyjne kur nicka si kjo me lart hyjn ne forum e ndjellin te keqen..
    ajo mund te jet nje psikopate apo sadiste apo trullane por pse ju kemi ju moderatoret..
    he trima.. levrini ato gishta ..

Vlersojeni ........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    pershendetje,
    Nuk ka ndodhe ende qe ndojkushi te me quane budalla, por ka ndodhe te me thote, e ke gabim aose nuk eshte ashtu, por budall nuk me kane quajtur!!!
    Per ate edhe mednoj se jame i menqur!Por munde te gaboj!

Ka raste kur veten e kame quajtur budall, per asrsye te mose realizimit apo te realizimit te ndonje pune qe eshte dashtur apo nuk eshte dashtur qe ta kryje[bej]

Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Batutat mė qesharake tė anėtarėve tė Forumit...
    Nga Orion_DYRRAHU nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 602
    Postimi i Fundit: 20-06-2014, 00:10
  2. Vehabizmi po e dėmton pavarsinė e Kosovės
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 173
    Postimi i Fundit: 22-02-2010, 08:31
  3. Nga: Iblisi (shejtani) Pėr: Njėriun
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-01-2009, 10:52
  4. U gjet lidhja midis IQ dhe kandidatit per President?
    Nga antares nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 22-11-2007, 12:44
  5. Filozofia Biblike
    Nga Albo nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 29-12-2005, 07:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •