Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 69
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    leci shume perserit ti ne cdo postim. amerika duhet largohet nga iraku.

Nje sepse po rendon ne taksat e mia kjo lufte
    dy sepse eshte e drejta e irakeneve
    tre sepse amerika po perbuzet ne bote
    kater sepse amerika po heq vemendjen nga rruga e saj si lokomotiva e botes.

Amerika ka potencial intelektual ne fund teknologjine e prodhojne aziatiket kopjuesit. Flat screen i pare fare psh. u prodhua ne NJ nga RCA. Asnje flat screen nuk u prodhua me pas nga kompanite amerikane. Ku po e con mushka ameriken?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alket123 : 16-05-2005 më 14:22

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Citim Postuar më parë nga Prof Dr SamSung
    Allahu Akbar!
    dhe Ju keshillo qe t'^mos luani me fjalen me te shtrenjet te muslimaneve.....
    e din ti se çka ke dashur te shpresh me kete fjalei,large me siper,qe eshte perseritur.
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Mos i ktheni temat ne fe dhe debate te kota.
    Ne qofte se keni diçka per te thene mbi kete teme jeni te mirepritur,por ne qofte se qellimi juaj eshte te debatoni mbi fene shkoni ne temat perkatese.

Irfan
    Askush nuk te fshin shkrimet por shkruaj mbi temen dhe jo artikuj te kopjuar e komente qe nuk kane te bejne me temen.
    Nuk po flasim per darvinizem,materializem e komunizem po per diçka qe ka ndodhur para disa ditesh.
    Jeni te lutur te flisni vetem per temen dhe te debatoni mbi te.
    Faleminderit per mirekuptimin.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Lalo,pse i fshive poste e me parshem.....
    Ju mendoni se kjo eshte demokracija,nese sunduesit nuk i shkon per huji(qefi) do ta fshije jeten e kesaj bote.Keshtu eshte se paku thelbi i demokracis,sipas punes qe eke bere me pare...

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Postimet jashte teme do te fshihen.

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Citim Postuar më parë nga Irfan
    Mos mi shite tezat e çifuteve,se edhe ju ne Stanboll erdhet me shpata ne dore duke perhapur krishtenizmin.Nuk dua shume te mirrem me Tezat(Teorit) e çifuteve......!!!Ju kisha keshillu qe t'mos i merrni apo t'mos i mesoni teorit e çifutev,çifutet krishtenizmin e shfrytezojen per qellime te veta,per krijimin e shteti çifute dhe fejse se tyre,besim ne nje tempull,tash emri i tempullit nuk me kujtohet ,çifutet jan njerze pa fe,njerz qe besojne ne shejtan,kafsh me dy kembe....keni frige prej tyre....

Atij qe po u Falte perpara teje duhet ti ken ardh kembet era hardhucka,nga ato qe efektin e pickimit e kane te ngjashem me efektin e heroines se ''bekume'' te fushave te Avganistanit ose hashashit te ''madhnueshem'' maroken se nuk mund ta shpjegoj ndryshe kete situate te deshperueshme te ''vizores'' tende intelektuale,me keto qe ke shkrujt me lart.
    Mesiguri qe ''celula'' ,ne emer te te 'Lartmadhnishmit',ta paska la,shpla e ta paska var n'tel Petllen. Per te te kthyer ne rrugen e vertete te te Madhit,une te keshilloj qe kryesh Bar Mitzvah-n,te lexosh me shume per Solomonin(Sulejmanin),studioje me kujdes Abrahamin (Ibrahimin),mos perto ti rikthehesh edhe nje here Adamit e Eves (Ademit e Havas),nese kerkon me shume info per Jakobin(Jakupin) fol se te dergoj une,e pyt icik me shume verdall per Moisiun(Musain).

Shalom (Selam)
    Ndryshuar për herë të fundit nga LONDON-TIRONC : 16-05-2005 më 17:18

Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Postimet jashte teme do te fshihen.
    nese sipas teje eshte jasht temes,pse nuk i fshien edhe keto postime tjera qe kan te bejen me çifutet.
    Ju kisha lutur qe te fshini temen e keti forumit
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 16-05-2005 më 17:11

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Irfan, ne nje kohe kur terrorizmi eshte nje nga fenomenet qe jetojme, me duket teper e arsyeshme qe te diskutohet.
    Per sa i perket epiteteve qe u ngjit fjales "cifut" ju lutem, "mbani pak veten." Njoh shume prej tyre, dhe jane njerez shume te mire. Ti me ato qe thua, nuk ben gje tjeter vecse tregon injorancen tende. Epitete te te njejtes natyre u ngjit dhe popujve te tjere, pa i distancuar nga politika dhe qeveria. Kjo nuk eshte vetem injorance, por urrejtje qe e keni ne gjak. Nuk dua t'ia di se cfare ben ne nen-forume te tjera, por ketu te pakten parrullat e tua nuk do te lejohen.

PS: Sa per informacion, Allahu Ekber, eshte nje shprehje qe e perdorin dhe arabet e krishtere, qe ti besoj e di shume mire se c'do te thote. Keshtu qe nuk eshte monopoli juaj.

Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Irfan, ne nje kohe kur terrorizmi eshte nje nga fenomenet qe jetojme, me duket teper e arsyeshme qe te diskutohet..
    eshte e vertet.
    Por disa prej tyre,terrorizem po i ja hedhin islamit,kjo eshte nje turpe per ata qe marrin guxim te thojne.
    Per sa i perket epiteteve qe u ngjit fjales "cifut" ju lutem, "mbani pak veten." Njoh shume prej tyre, dhe jane njerez shume te mire. Ti me ato qe thua, nuk ben gje tjeter vecse tregon injorancen tende..
    Me te vertet,kur bisedon me çifutet te duken njerz shume te mire,por a nuk e din se nga kush ishin te mallkuar çifutet...?
    Çifutet i konsideroj njerz,por te till jan qe Zoti i ka mallkuar....!!!
    Epitete te te njejtes natyre u ngjit dhe popujve te tjere, pa i distancuar nga politika dhe qeveria. ..
    Nuk kam deshire qe ti them nje fjale te keqe apo te mire nese nuk e meriton.Por ata qe meritoj te keqe dhe qe jan te kqinje duhet ti ja thojme parasyve....
    Kjo nuk eshte vetem injorance, por urrejtje qe e keni ne gjak...
    İ dashur shqipetare,nuk kam urretje ne gjak.Por Shiqo pak ne Lindjen e mesme se çka po bejen çifutet e mallkuar.Po i vrasin femit e mosh0-15viç.Kjo nuk eshte urretje,ky paralajmrim nuk eshte injorim.
    Ju kujtohet lufta e Kosoves,kur shume e shume femi ishin viktim e okupatorit serb....kjo nuk ishte nje sjellje e injorimit çnjerzore.
    Nuk dua t'ia di se cfare ben ne nen-forume te tjera, por ketu te pakten parrullat e tua nuk do te lejohen..
    po ashtu edhe te antimuslimaneve nuk duhesh ti lejosh,nese i dhuash nje njeriş demokratik,njeri i drejt, e jo sipas demokracis se Evropes wqe po i zhvillon ligjet e hohseksualeve....

PS: Sa per informacion, Allahu Ekber, eshte nje shprehje qe e perdorin dhe arabet e krishtere, qe ti besoj e di shume mire se c'do te thote. Keshtu qe nuk eshte monopoli juaj.
    Po,Zoti eshte nje.Por eshte nje rruge ,nje spekter qe dallon besimin e muslimanit dhe te krishterit....

Z.leci,nese ju jeni te krishteret,ju kerkoj falje per çdo keqekuptim,por ajo çka eshte e vertea eshte İslami.
    Kjo po shifet ne ditet e sotme.Me zhvillimin e shkense.

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Leci,
    Të rekomandoj që të fillosh të lexosh pak më me vëmendje shkrimet, para se të japish komentin tënd.
    Nëse nuk gaboj, ti po komentoje fjalinë time për metodën që përdorin mediat për të zbuluar kush janë vrasësit ose terroristët? Së pari duhet të dijsh se çka diskutohej, është vazhdimësi e bisedës së një teme që është mbyllur në një nënforum tjetër... prandaj mos më dil me këto broçkulla komente pa e ditur se çka po bisedohej.

E pertyp mire shqipen ti apo ke probleme me gjuhen?Po them qe per terroristet nuk ka dallim ke vrasin,mjafton qellimi qe eshte terrori.Ku e lexove ti qe shkrujta mbi vleren e njerezve?
    Aq mirë e përtypi, sa që më vie të qeshi nga kjo shqipja yte që po e përtypi?!
    E para e punës, edhe këta terroristë janë njerëz.
    Vlerësimi yt për gjendjen në Irak, për vrasjet dhe aktet terroriste bëhen vetëm në bazë të lajmeve të paketuara që na vijnë nga mediat. Ku e di ti se kush kë po vret atje? Është vend dhe kohë ku “qeni të zotin nuk e njeh” e ti Lec mendon se i ke rra në fije vrasjeve dhe terrorizmit që po zhvillohen, nejse!

Une po komentoj diçka qe vjen nga kendveshtrimi im,dhe mbi te gjitha komentet e mija jane perhere per me te dobetit dhe ata qe vuajne poshte tiranise.
    Pajtohem. E vërtetë, komentetet tua janë nga këndvështrimi yt, prandaj dhe i komentova nga këndvështrimi im.

Asnje here nuk kam folur keq per popullin iraken po per ata qe ne emer te ketij populli vrasin e presin,ne menyre paradoksale po te njejtin popull.
    Sikur mos të ishte aq tragjike kjo, do të kisha thënë se është komike. Po kush u fut në Irak në emër të këtij populli e i vrau me mijëra, po këtë popull?!!! Kush e filloi luftën në Irak në emër të po këtij populli, që ta vret po këtë popull? Në emër të cilit popull po bëhen të gjitha marrëzirat dhe cili shtet po e bën këtë? Shumë paradoksale apo?! Pak e vështirë për ta kuptuar se...

Të përshëndes

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  3. A është kërcënim Amerika për paqen botërore?
    Nga ORIONI në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  4. Agim Vuniqi: Faktet e Millosheviçit i injorova para syve te tij
    Nga AVuniqi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-01-2007, 10:58
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •