Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 69
    In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Labeati
    Perdridhu fjolla, po prape pergjigje nuk mora. Por me sa luptoj ti boten e ke nda ne 2 pjese,muslimane dhe jo-muslimane.

Muslimanit i lejohet te beje cdo gja sakohe qe i referohet kuranit apo xhihadit. D.m.th. Nje musliman ka te drejte te vrase gra e civile te lidhur, pa gjyq e pa faj, te hedhe bomba neper xhamija dhe funerale sepse lufton per .... whatever.

Ndersa jo-muslimani eshte bishe po te vrase nje kundershtar te plagosur? (per te cilin meqe ra fjala do dale ne gjyq).

Amerikani eshte pushtues se pse i cliroi nga Sadami dhe u dha lirine njerezore. ndersa Zarqawi dhe sirianet, egjiptianet, cecenet et qe vendosin bomba neper tregje keta jane clirimtare sepse jane Muslimane, ska gje se te huaj.

ndersa 8 milion votues keta jane edhe keta bashkpunetore dhe duhet te vriten te gjithe apo jo?

Pra Iraku mbas clirimit me xhihad duhet te reduktohet ne 2-3 milion dhe keshtu sundon paqja islame me Al-Qaiden, sheriane dhe gamilen.

As Sadami nuk arriti ti vendoste vetes keto objektiva "madhore".

Flm per sqarimin
    Kësaj rradhe i paske ra në fije , ani se s'morre përgjigje nga unë e paske kuptu fort!!!
    Hajt urime

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga Ryder
    Sa shum ke fillu tu i perdor thonjzat edhe ti Labeat. Ke fillu tu u gdhend ka pak se ne fillim kur ke pas ardh ke ken ma shum "shpaten n'dor, kryqin n'qaf e te nisena per Jeruzalem se na ka mbet Zoti pa vorr" tip njeriut. lol

Thojzat i vuna ma shume per sqarimin e nje kategorie ne forum qe te mos kene dilema "cka kam dashte me thane".

Une jam ai qe kam qene, ajo puna e jeruzalemit asht sa per me kujtue disa "miq" se jo gjithe bota beson historine e kohes se PPSH te klase 6-7 fillore. Jeruzalemi i asht kthye te zotit, atyne qe e kane themelue, dhe jane te tjere qe po kerkojne rruge per aty.

Po ndoshta ju ka djege kujt qe jeton ne kete shekull po me mend ka mbete ne kohen e lavdishme (pa thojza) te Salah-e-din-it. Keta jane ato qe mbajne sot shpaten, jataganin, apo hanxharin per ti pre kryet cdo "infideli".

Po gezohem qe je shendosh e mire, qenke "cool-off" qysh mbas zgjedhjeve te Amerikes...
    dhe qe si kometa "Hallej" po na nderon me ndonje replike ....

Po ngazellehet edhe Altini...
    Altin vera po vjen e nxehte (po prape jo aq sa ne Arabistan), nukmund te shkosh as ne plazh... po ska gje rrasja me sherbet nen hijen e barkut te gamiles, shijon shume ne 42 C.

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Shqiptar jane ata ne shpirt dhe jo ne letra,ata qe u mendojne dhe deshperohen per ate vend
    SHQIPTARË JANË TË GJITHË ATA QË KANË GJAK SHQIPTARI, të gjithë ata që i nderojnë vëllezërit e tyre të gjakut, të gjithë ata që nderojnë tokën ku jetojnë shqiptarët dhe qëndrojnë në atë tokë për ta ruajtur Shqiptarinë .................................................. .............................................
    .................................................
    jo vetëm ata që digjen për shqiptarinë në toka të huaja

Hasmin e njeh,qe eshte gjakatar,dhe i pabese,por kur te vret i yti,qe i thurnim lavde,dhe i faleshim si perendi,atij qe mallkoi boten e na la te vetem,atij qe mallkoi vete Zotin,dhe u be perendi dhe Zot bashke,nje emer kishin Enver, Sadam.
    Edhe pas gjithë kësaj, del e i thu këto fjalë...

Dhe mos ma perdhuno gjuhen e Naimit...............
    Këte po ta them edhe unë ty o KOLOMBI patrioti
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 19-05-2005 më 12:17

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Thojzat i vuna ma shume per sqarimin e nje kategorie ne forum qe te mos kene dilema "cka kam dashte me thane".

Po pra, je shum tip i keqkuptum edhe kompleks ti. lol Ka njerez ktu qe perballen me dilema egzistenciale sa here qe te nigjojne tu fut dicka ne thonjza...se thon me vedi "po ky me ke asht, me ata, apo me ne?" hahaha

Per zgjedhjet ne amerike s'me ka plas nejher n'fakt...vec kur shof qe triumfon fanatizmi permbi arsyen atehere me zgjohet dicka permrena qe as vete si jap dot drejtim...se me ik per dursh e i bjen ballit atyne fanatikeve qe maskohen si humanista...ose atyne qe jan te mbushun me urrejtje per gjysen e botes e bajn si tipa racionale. Si komunistat qe kan nevoje me sha tjetrin per me mbijetu vete, ashtu edhe ju fetaret keni nevoje me ul njeri tjetrin per me parandalu shkaterrimin e fese tuj. Kto kontradiksionet ma hekin trunin mu.

Sa per Jeruzalemin ma merr menja kur Yitzhak Rabin (nga nji familje militare zioniste) ka than "Kur erdhem ne token e premtume, nuk e gjetem bosh" edhe kur perfundimi i tij racional ka ken "Jepi paqes nji shans"...dmth nuk ka nejt me drejtu gishta po e ka kuptu situaten...mas ksaj atehere ty s'te mbetet shum per me than, apo "po"?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ryder : 19-05-2005 më 12:18

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar më parë nga fjollat

çfarë tmerre përjetuan të tjerët nga sllavët... vetëm për shkak se ishim shqiptarë.
    Ja pra ishin keta "okupatoret", qe ,erdhen dhe te cliruan nga kryqezatat e Sllobo-Arkaneve.
    Dhe sot del dhe ligjeron,e te qan zemra per hauret e Irakut,qe as u dogji,per masakrat dhe varret masive te shqiptareve te Kosoves.

Edhe nese je shqiptare,meso te respektosh ndihmen e mikut ne dite te veshtira.
    Kemi shume te meta,po nuk jemi mosmirnjohes si popull.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 19-05-2005 më 20:23
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154
    Mosmirenjohja, vetia me e ulet qe mund te egzistoje ... thone ca qe dhe vete "Zoti"
    nuk ta fal ?!

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Si duket paska gjasa që ne të komunikojmë edhe në një gjuhë pak më njerëzore, pa e fyer personin e tjetrit.

Dhe sot del dhe ligjeron,e te qan zemra per hauret e Irakut,qe as u dogji,per masakrat dhe varret masive te shqiptareve te Kosoves.
    Unë asnjëherë nuk e shoh një problem nga një këndvështrim i tillë, nëse dikujt i ka djeg për neve apo jo. Flasim për tema dhe probleme konkrete, s'ka pse i përzijmë lisat me fshisat.

Kemi shume te meta,po nuk jemi mosmirnjohes si popull.
    Sa i përket mirënjohjes, Clinton-it do ia ngritja një përmendore, ose do i jepja çmimin Nobel për paqe, ose... por ja që nuk jam ndonjë faktor. Kurse, kjo aspak nuk do të më kish ndalu që Bush-in ta fusnja pas grilave, po ja që nuk jam ndonjë faktor.

Edhe nese je shqiptare,meso te respektosh ndihmen e mikut ne dite te veshtira.
    Shqiptarizmi im apo i cilitdo shqiptar nuk varet nga respekti ndaj filanit e fistekut, po ndaj shqiptarëve dhe shqiptarisë, prandaj mos i jep prioritet të tjerëve para vëllezërve e motrave tua. Të gjithë të tjerët kanë pak vlerë kur flasim për shqiptarët dhe shqiptarinë.

Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga INDRITI
    Vallaj o plako kushdo qe do me me vinte mua tek shtepia ime te me behej i pare, te me shkaterronte gjithcka, te me burgoste te afermit dhe te me leshonte uranium e bomba ne koke ne vend te kafes se mengjesit, do ja kisha prese zverkun me bishtin e luges e jo me me thike.
    Jo vetem kaq, por edhe te gjithe atyre shqiptareve qe do i sherbenin ketij regjimi ne dem te ceshtjes kombetare dhe lirise.

Nuk e mohoj se ka edhe te pafajeshem qe vriten por keto placka shet ky dyqan lufte eshte.
    Megjithate dihet se liria i ka rrenjet ne gjak, ajo do te voje megjithese me nje cmim goxha te larte.
    Ne Irak nuk ka aspak ceshtje kombetare e as lirie. Perkundrazi terroristat vrases jane kunder lirise se njerezve mbasi bie ndesh me Islamin radikal.
    Ata jane kunder dinjitetit kombetar, por per lufte kunder infideleve.
    Pra lufte fetare "Jihad".
    Ndryshe nuk ka se si shumica e terroristeve jane jordaneze, siriane, egjyptian, cecene etj. Edhe ne websitet e tyre flitet per vrasje te te "pabeseve" kudo ne bote.

Iraku nuk ka qene kurre me i lire se sa sot. 8 milion vete votuan per kete qeveri!

Jane pak si shume more Altin fundamentalisti per ti pre me thike ne zverk, ashtu sic i ka denuar Zarqawi. Po meqe nuk ka aq shume kapacitet Sallahanja terroriste ka filluar ti vrase pak nga pak me nga 20-100 vete me autobomba neper tregje e shkolla.

Kjo sepse ata nuk cajne koke per njerezit, po per ideologjine e vet. Per ti "cliruar" i vrasin neper xhami e funerale. Jane njerez pa moral ashtu si doktrina qe perfaqesojne. Prandaj bota e civilizume asht ne lufte sot.

Keta parrullat bajate te bashkepunimit me pushtuesin per fukarate qe blejne ne treg apo policet e trafikut me ngjajne si dy pika uji me ato te komunizmit per tradhtaret e brendshem e armiqte e jashtem.

Zaten nuk eshte cudi qe beri palle komunizmi radikal per 50 vjet duke pase me shumice nipat e Haxhi-Qamilit.

Shume asht perzie rraca shqiptare me genet aziatiko-momgole per 500 vjet....

More si nuk cohen kosovaret te hedhin veten ne ere me gjithe ata amerikane qe kane ne Kosove? Ndoshta nuk jane aq "besimtare" sa duhet?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Labeati : 21-05-2005 më 22:27

Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga Ryder
    Po pra, je shum tip i keqkuptum edhe kompleks ti. lol Ka njerez ktu qe perballen me dilema egzistenciale sa here qe te nigjojne tu fut dicka ne thonjza...se thon me vedi "po ky me ke asht, me ata, apo me ne?" hahaha
    Une nuk kam ndonji kompleks ekzistencal, une e di prej kah vij, ndersa ku shkoj e vendos vete (duhet edhe pak shans).
    Per nivelin e ketij forumi gjithkush ka opinionet e veta.. por per mue them se ka mjaft qe kane nevoje per thojza e shenja te tjera pikesimi per sqarime.

Per zgjedhjet ne amerike s'me ka plas nejher n'fakt...vec kur shof qe triumfon fanatizmi permbi arsyen atehere me zgjohet dicka permrena qe as vete si jap dot drejtim...se me ik per dursh e i bjen ballit atyne fanatikeve qe maskohen si humanista...ose atyne qe jan te mbushun me urrejtje per gjysen e botes e bajn si tipa racionale.
    Pikerisht ate tham qe nuk te plas per zgjedhjet pervecse kur nuk fitojne ata qe deshiron ti. Atehere pate marre pak si flake e turr, por ditet e muejt kalojne e meqe USA nuk asht si sheshi Skenderbej, pra nuk ka ndoj rrezik qe te kemi trazira, si thote fjala popullore shqiptare "kerce sa te duash lart, prape ne toke do te biesh".

Me keq se urrejtja per gjysmen e botes eshte kur kjo shoqerohet me momirnjohjen, simbas parimit "haji buken e pernmbysi kupen", asht edhe nji fjale e huaj per shume shqiptare qe quhet "integritet" e shpresojme te ti shtohet fjalorit shqiptar, ne dacim me xjerre gja ne drite si komb.

Si komunistat qe kan nevoje me sha tjetrin per me mbijetu vete, ashtu edhe ju fetaret keni nevoje me ul njeri tjetrin per me parandalu shkaterrimin e fese tuj. Kto kontradiksionet ma hekin trunin mu.
    Une nuk jam fetar ne ate kuptimin qe e thue ti. Ata komunistat e djeshem jane 2 pika uji me fondamentalistat e sotshem. Pra njerez qe ideologjia "internacionale" vihet mbi kombet, dhe jeta e njeriut nuk vlen kurgja vecse si mjet per realizimin e ideologjise.
    Vetem "grupi" vlen, te tjeret jane armiq, trathtare, apo "te pabese" pak rendesi ka.

Feja nuk shkaterrohet sa te kete njerezim, vecse duhet te jete private dhe jo e imponume.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Me keq se urrejtja per gjysmen e botes eshte kur kjo shoqerohet me momirnjohjen, simbas parimit "haji buken e pernmbysi kupen", asht edhe nji fjale e huaj per shume shqiptare qe quhet "integritet" e shpresojme te ti shtohet fjalorit shqiptar, ne dacim me xjerre gja ne drite si komb.
    Ahhaaa lol shif tash ti se me ket e prishe...dmth tjerat i ke mire skam nej gja ne kundershtim, megjithse mir qe s'perton me i citu nji ka nji lol...po me kete e katranose fare lol.
    Mos me thuj qe jam tu fol me dike qe mendon qe meqe un kritikoj Bushin edhe te djathten amerikane, atehere jam mosmirenjohes qe USA cliroi Kosoven? Mos me thuj dmth se masanej varja sja vlen as me fol, tregon qe je shum i ceket edhe ofendon ndjenjat e mia pro-kosovare lol...se mir kur e thon da tjere qe s'din me dallu brrylin prej hundes o burr po edhe ti?? lol

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  3. A është kërcënim Amerika për paqen botërore?
    Nga ORIONI në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  4. Agim Vuniqi: Faktet e Millosheviçit i injorova para syve te tij
    Nga AVuniqi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-01-2007, 10:58
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •