Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Fjollat
    Per ke teme e ke fjalen qe huqa une se se kuptova kete.Eh mundi i shkret huq te ka shku se nuk je asoj llo fruti ti.Dhe miqesisht nje keshille qe te mos ezagjerosh me komente,po qe se deshiron te debatosh njerezisht.Nuk eshte vendi ketu per leksione diturie.

Perse nxirrni fene perhere kur po flitet per nje ngjarje?
    Une nuk permenda gje mysliman apo te krishter,po komentoja mbi vrasjet.E nuk po flasim per femije kosovare apo cecen.
    Per mua ata qe vrasin e presin ne Irak jane terroriste qe vijne nga jashte per te destabilizuar gjendjen.
    Per ju nuk eshte keshtu?Paqe.
    Por lereni rehat personin tim dhe mos u bezdisni fort per kesoj gjerash.

Irfan
    Jam dakord me ty i dashur shqiptar,ti ke te drejte.
    Po mos me cito me te lutem.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Leci,

Eh mundi i shkret huq te ka shku se nuk je asoj llo fruti ti
    Në fakt, nuk më paska shku mundi huq, sepse sinqerisht se nuk dua të jem "aso lloj fruti", që do të kish ngrit interes tek "ky lloj fruti" si ti.

Dhe miqesisht nje keshille qe te mos ezagjerosh me komente,po qe se deshiron te debatosh njerezisht.Nuk eshte vendi ketu per leksione diturie.
    Nëse miqësisht e mendon këtë, atëherë fillo të shprehesh pak më miqësisht e besoj se debatimi do të jetë në nivel dhe miqësor. Në këtë rast, i pranoj këshillat dhe nuk më pengojnë as leksionet e diturisë, nëse ke për të treguar.

Perse nxirrni fene perhere kur po flitet per nje ngjarje?
    Kthehu tek postimet e mija dhe gjeje një fjalë, ose një gjysëm fjale që kam shpreh për fe aty, se vërtet nuk e di për çka e ke fjalën, prandaj as nuk mund të përgjigjem! Si duket i paske përzi postimet e mija me të tjerëve.

Por lereni rehat personin tim dhe mos u bezdisni fort per kesoj gjerash.
    Vlen edhe për ty, përndryshe shkojmë rreth e rrotull.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 19-05-2005 më 05:18

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Citim Postuar më parë nga Labeati
    Ne fakt duhej ti kishin vrare me nje cope hanxhar duke i prere ne fyt ashtu si veprojne si trimat e xhihadit me grate e civilet e lidhura duarsh e kambesh.... natyrisht duke ja kenduar edhe ndonje sure ...

Apo ndoshta si ata rekrutet 18 vjec qe i ulen nga autobuzi per ti vra me nga nji plumb krese e duke i hedhur trupin nder plehrat...

Apo ndoshta duke kape ndonje ndertues civil qe shkon ne pune per te riparuar centralin elektrik, djegur e vare nder ura...

Apo ndoshta vrasje me shumice (ka edhe zbritje cmimi-kostoje) duke shperthyer ndonje bombe ne tregun e fukarave apo shkollat e femijeve...

Apo jo o fjolle? Kush eshte bisha e vertete ketu??
    Vallaj o plako kushdo qe do me me vinte mua tek shtepia ime te me behej i pare, te me shkaterronte gjithcka, te me burgoste te afermit dhe te me leshonte uranium e bomba ne koke ne vend te kafes se mengjesit, do ja kisha prese zverkun me bishtin e luges e jo me me thike.
    Jo vetem kaq, por edhe te gjithe atyre shqiptareve qe do i sherbenin ketij regjimi ne dem te ceshtjes kombetare dhe lirise.

Nuk e mohoj se ka edhe te pafajeshem qe vriten por keto placka shet ky dyqan lufte eshte.
    Megjithate dihet se liria i ka rrenjet ne gjak, ajo do te voje megjithese me nje cmim goxha te larte.
    Injoranca nuk zhduket me top

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Citim Postuar më parë nga leci
    Fjollat
    Oj shqipe e mbare.
    Kur ti permend emrin tim do te thote qe me ke thirrur ne debat,kurse une nuk e permenda emrin tend.
    Nuk me interesojne ato qe ti ke shkruar neper nenforume te tjera,sepse nuk je kaq interesante sa te ndjek hap pas hapi ate qe shkruan ne forum.
    Dhe mbaji per vete rekomandimet.

Pse don te dish ti kush po vritet ne Irak?
    Si i shpjegon ti qe vriten femijet nga veprat e kamikazeve?Si e shpjegon qe vriten gra e te moshuar nga terroriste siriane e cecen?
    Apo ndoshta kendveshtrimi yt eshte pasoje e jeteses ne Irak.
    Ti e paske kuptuar dhe te lumte se qenke e zgjuar,tani na jep kohe edhe ne te tjereve ta kuptojme.
    Pershendetje serish.
    Leci, mos u ngut, dhe mos u huto... nese te ndodh futja nje qarkullim rreth dhomes, kollitu dy here, pij nje gjysem gote uje dhe pasi te jesh i sigurte qe te iken nervat shkruaj
    Askush nuk te detyron te gjurmosh njerezit e ti ndjekesh neper forume, por ama nuk ja vlen te perdorim kaq eufori..

e dyta ti po perzien ketu disa ceshtje, nje here del ne irak pastaj ne siri e ceceni!!!
    Ashtu sic thashe ne lufte vriten edhe njerez te pafajeshem,pasi nuk mund te manovrohen shpesh here planet por ama Shaaba eshte shkaktarja e te gjitha ketyre dhe nese e mohon puna jote...
    E dyta kush quhet terrorist sipas teje?
    Po ti cdo beje nese ne kohen e xhaxhi Enverit do te futeshin ne shqiperi forcat Greke psh?
    problemi jone qendron se ne nuk e veme vetveten ne pozisjonin e te vrarit dhe i besojme lajmet shabllan sikur i shohim ne CNN.
    Gjithe te mirat, dhe pak me bute merre punen, luften e kemi ne Irak e jo ne forum.
    Injoranca nuk zhduket me top

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Irfan, kush i vrau femijet ne Rusi? Ne shkolle? Kush i mori peng?
    Ne treg ku jane gra e femije kush ben kamakaze? Ne varrim te tjetrit kush ben kamakaze te vras njerezit qe kane vajtur t'i bejne respekt te vdekurit? Kush po rremben njerezit qe jane atje me NGO per te ndihmuar popullin irakian, si Hasani (qe ishte publikisht kunder luftes? Apo ne Afganistan qe rrembyen nenshtetasen Italiane qe punonte per CARE? Nqs nuk e di kush eshte CARE, shko bej nje Google dhe e gjen. Ne Izrael nuk vriten femije dhe gra te pafajshme nga kamikazet?
    Cfare te kane bere cifutet ty njehere? Po te jesh shqiptar, qe nuk je, se ta kam thene, as shqip nuk di te shkruash, as te prishet e as te digjet per cifutet se jane larg, ne nje kontinent tjeter.

Po ta them per here te fundit, leri parrullat fetare jashte kur futesh ne kete nen-forum, se nuk te lejohen.

Plotesisht dakort

Shqetesohemi per ca njerez me te cilet kurre s'kemi patur lidheje. Asnje.

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Labeati,

Faleminderit per sqarimin e konceptit te "drejtesise" e "barazise" islame per qeniet e Allahut.
    Pse bre njeri kaq shumë i ngatërron gjërat?! Po kush ishte tuj bisedu për këto koncepte: drejtësi, barazi për qeniet e Allahut?! O shqipe, përgjigjja ishte për pyetjen si duhet të kuptohen aktet e terrorizimit të okupatorëve në Irak. Ata janë shprehur qartë, se çdonjëri që është bashkëpunues i okupatorëve është pjesë e okupacionit, po qofshin ata edhe vëllezërit e tyre dhe do të luftohen- do t'ua presin kokat. S'ka filozofi këtu! E këta "shenjtorë" që shkojnë atje për ti "ndihmuar" irakienët, duhet ta kenë të qartë se janë tuj shku në luftë e jo në pushim. Le të rrijnë në shtëpi të veta, që ta kursejnë veten dhe irakienët.

Iraku eshte shembull shume i qarte se sa e "bukur", e "begate" dhe e "lulezuar" do te ishte bota nen sundimin e xhihadisteve. As "Saharaja" nuk do t'ja kalonte dot.
    Xhihadistët nuk kanë pasur dhe nuk do të kenë synime të tilla, bota do të jetë e qetë nga xhihadistët, problemi që ti akoma nuk e kupton është se Perendimi yt është ai që e prishi qetësinë e botës duke dashur që ta sundojë ate. Xhihadistët janë duke luftuar për liri dhe çlirim nga okupacioni, lol.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 19-05-2005 më 07:09

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    75?
    Nuk vaksionet epidemia,kolera,me 75,se ka hedhur rrenje,dhe rrenjet vaditen cdo dite me injorance dhe prapambetje.............

Vuajtjet,torturat,masakrimet,aroma e vdekjes,skeletet bere pluhur e hi,te milionave irakiane nga mizorite e Sadamit,nuk renqethin me carcafmbuluarit e Irakut dhe forumit,por kane ngritur zerin per vrasjet qe po bejne forcat amerikane,ne fund te fundit ne lufte............(te denueshme edhe keto)...........,por kur te vret i yti,te internon,te shkaterron jeten,te zhduke me fare e me fis, pa ditur ku kishe te varrosur nene e baba,sic benin Enveret dhe Sadamet,edhe ti ti thoshe flm,dhe buzeqeshje qe te dukeshe i lumtur perpara botes.......

Lioness tha nje fjale me mend kur ju drejtua atij flamur kuqit ne avatar,qe kerkon me patriotizem te genjeshter,ose te pakuptuar per te te ngaterroje "shqiptarin" me SHQIPTARINE.
    Sikur te merakoseshim kaq shume sa per haueret e Irakut,per Shqiperine,atehere harbuto-hajduti Nano nuk do lozte poker ne kurriz te shqiptareve.
    Flas per ne shqiptaret,jo per kompanite e fjollo-irfaneve qe realitetin tone te hidhur te mbushur me burgje Spac dhe Burrel,me bunkere dhe radha qumeshti e preshi,me spiune dhe gjyqe,me varre te panjohur se kane pare as me dylbi.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085

Unhappy

Kolera nuk është dhe aq e rrezikshme sa ky AIDS-i perendimor, që rrënjët e veta i ka shtri anë-mbanë botës dhe tenton të "shthurr" kolerën me virus më të rezikshëm se kolera vetë.

Flas per ne shqiptaret,jo per kompanite e fjollo-irfaneve qe realitetin tone te hidhur te mbushur me burgje Spac dhe Burrel,me bunkere dhe radha qumeshti e preshi,me spiune dhe gjyqe,me varre te panjohur se kane pare as me dylbi.
    Si duket "ju shqiptarët" e paskeni humbur sensin e vërtetë të SHQIPTARISË, o shqiptari i ndershëm! Me sa e di unë, SHQIPTARI janë të gjitha ato troje ku jeton shqiptari dhe flitet shqipja. Paska edhe shqiptarë të atillë që mendojnë ndryshe. Nejse, është mirë të dihet.

Ndoshta realiteti i hidhur të paska bë të mendojsh se shqiptar është vetëm ai që e përjetoi dhe mbijetoi tmerirn e Enverit. Pa marrë parasysh çfarë tmerre përjetuan të tjerët nga sllavët... vetëm për shkak se ishim shqiptarë.
    Rrnofsh sa malet
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 19-05-2005 më 11:24

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    Labeati,

Pse bre njeri kaq shumë i ngatërron gjërat?! Po kush ishte tuj bisedu për këto koncepte: drejtësi, barazi për qeniet e Allahut?!
    Perdridhu fjolla, po prape pergjigje nuk mora. Por me sa luptoj ti boten e ke nda ne 2 pjese,muslimane dhe jo-muslimane.

Muslimanit i lejohet te beje cdo gja sakohe qe i referohet kuranit apo xhihadit. D.m.th. Nje musliman ka te drejte te vrase gra e civile te lidhur, pa gjyq e pa faj, te hedhe bomba neper xhamija dhe funerale sepse lufton per .... whatever.

Ndersa jo-muslimani eshte bishe po te vrase nje kundershtar te plagosur? (per te cilin meqe ra fjala do dale ne gjyq).

Amerikani eshte pushtues se pse i cliroi nga Sadami dhe u dha lirine njerezore. ndersa Zarqawi dhe sirianet, egjiptianet, cecenet et qe vendosin bomba neper tregje keta jane clirimtare sepse jane Muslimane, ska gje se te huaj.

ndersa 8 milion votues keta jane edhe keta bashkpunetore dhe duhet te vriten te gjithe apo jo?

Pra Iraku mbas clirimit me xhihad duhet te reduktohet ne 2-3 milion dhe keshtu sundon paqja islame me Al-Qaiden, sheriane dhe gamilen.

As Sadami nuk arriti ti vendoste vetes keto objektiva "madhore".

Flm per sqarimin

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Hasmin e njeh,qe eshte gjakatar,dhe i pabese,por kur te vret i yti,qe i thurnim lavde,Envereve dhe Sadameve qe ngriten parajsen e vet mbi ferrin e popujve te tyre.

Dhe nese okupatoret amerikane do vinin,te zhduknin koleren komuniste, ca tipa si ty dhe ca nostagjike te regjimit do rrembenin armet kunder tyre,te na perjetesonit, nje jete te tere mes mizerjes,fukarallekut(qe zotrote se ke ndjere),dhe kangjellave te burgut,pasi keshtu jane gjithe vendet qe jetojne nen diktature,nje burg i madh dhe i vertete.

Shqiptar jane ata ne shpirt dhe jo ne letra,ata qe u mendojne dhe deshperohen per ate vend.Ata qe vajtojne mjerimin e saj e jo te haureve te Irakut e Lindjes se Mesme qe as na ka lidhur e as na lidh asgje me ta.

Dhe mos ma perdhuno gjuhen e Naimit...............
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 19-05-2005 më 11:43
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  3. A është kërcënim Amerika për paqen botërore?
    Nga ORIONI në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  4. Agim Vuniqi: Faktet e Millosheviçit i injorova para syve te tij
    Nga AVuniqi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-01-2007, 10:58
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •