O shqipe,Postuar më parë nga Labeati
të kam thënë edhe më herët, zbrit në tokë se nga Marsi nuk shihet gjë.
Madje, s'kanë pse lodhen me këto metoda, e kanë lehtë, ju hudhin raketa e bomba tonëshe... janë "selected targets".
O shqipe,Postuar më parë nga Labeati
të kam thënë edhe më herët, zbrit në tokë se nga Marsi nuk shihet gjë.
Madje, s'kanë pse lodhen me këto metoda, e kanë lehtë, ju hudhin raketa e bomba tonëshe... janë "selected targets".
Fjollat
Oj shqipe e mbare.
Kur ti permend emrin tim do te thote qe me ke thirrur ne debat,kurse une nuk e permenda emrin tend.
Nuk me interesojne ato qe ti ke shkruar neper nenforume te tjera,sepse nuk je kaq interesante sa te ndjek hap pas hapi ate qe shkruan ne forum.
Dhe mbaji per vete rekomandimet.
Pse don te dish ti kush po vritet ne Irak?
Si i shpjegon ti qe vriten femijet nga veprat e kamikazeve?Si e shpjegon qe vriten gra e te moshuar nga terroriste siriane e cecen?
Apo ndoshta kendveshtrimi yt eshte pasoje e jeteses ne Irak.
Ti e paske kuptuar dhe te lumte se qenke e zgjuar,tani na jep kohe edhe ne te tjereve ta kuptojme.
Pershendetje serish.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
1.I dashur shqipetare, i paske keqkuptu ngjarjet e jetes ....Postuar më parë nga leci
Ne Irak Po vriten njerz te pa fajshem, ata qe po luftojne me parudha''Ne lufte per Islamin'' e qe keta nuk jan musliman,keta jan njerz te shitur.
2.Askush femin e vet nuk e vret.Ne kosove femit e shqipetareve i masakrruan Serbet-sllavet, nuk ishin shqipetaret(UÇK) qe vriste femi.Postuar më parë nga leci
p.s.
Si e shpjegon ti Çifutet qe po e diskriminojn njeriun(muslimanet) dhe islamin,duke i vene çdo dite emra me permbatje negative.
O Lec,
Shiko ne Lindje se si po i vret femit ushtrija çifute.Shiko ne Çeçeni se si sllavete po i vrasin femit.Shiko nje here,duke u largua nga vetevetja e juaj qe i perkasni.......
Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 17-05-2005 më 16:03
Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli
Irfan, kush i vrau femijet ne Rusi? Ne shkolle? Kush i mori peng?
Ne treg ku jane gra e femije kush ben kamakaze? Ne varrim te tjetrit kush ben kamakaze te vras njerezit qe kane vajtur t'i bejne respekt te vdekurit? Kush po rremben njerezit qe jane atje me NGO per te ndihmuar popullin irakian, si Hasani (qe ishte publikisht kunder luftes? Apo ne Afganistan qe rrembyen nenshtetasen Italiane qe punonte per CARE? Nqs nuk e di kush eshte CARE, shko bej nje Google dhe e gjen. Ne Izrael nuk vriten femije dhe gra te pafajshme nga kamikazet?
Cfare te kane bere cifutet ty njehere? Po te jesh shqiptar, qe nuk je, se ta kam thene, as shqip nuk di te shkruash, as te prishet e as te digjet per cifutet se jane larg, ne nje kontinent tjeter.
Po ta them per here te fundit, leri parrullat fetare jashte kur futesh ne kete nen-forum, se nuk te lejohen.
Fjolla mos mu perdridh si "fjolla" e tymit te duhanit.Postuar më parë nga fjollat
Ti u shprehe se vrasja e rebelit te plagosun iraken (o arab i huaj) ne Falluxha nga nje ushtar amerikan krahasohet me bishat e egra.
Tashti po te jesh i ndershem dhe te kesh nji fije karakteri, me shpjego se:
Si duhet konsideruar vrasja duke ja pre koken me thike per se gjalli e nje gruaje te lidhur kambe e duar, nga disa burra te armatosur, megjithese ajo grua nuk ka preke kurre arme me dore.?
Pa sterhollime te lutem
Më paska shku mundi huq, sa mendoja me vete se Leci po më ndjek hap pas hapi se jam shumë interesante. Ndoshta kjo është edhe arsyeja që e huqe temën, nejse unë i kam fajet se nuk jam interesanteNuk me interesojne ato qe ti ke shkruar neper nenforume te tjera,sepse nuk je kaq interesante sa te ndjek hap pas hapi ate qe shkruan ne forum.![]()
Tema ishte për 75 irakien të vrarë... për këtë pyetje që ke parashtruar, nëse të intereson gjurmo pak nëpër temat tjera, megjithëse shkrimet e mija mund të mos jenë fare interesante.Si i shpjegon ti qe vriten femijet nga veprat e kamikazeve?Si e shpjegon qe vriten gra e te moshuar nga terroriste siriane e cecen?
Koha nuk është faktori primar për të kuptuar, megjithëse e keni në dispozicion. SukseseTi e paske kuptuar dhe te lumte se qenke e zgjuar,tani na jep kohe edhe ne te tjereve ta kuptojme.
Të përshëndes
Fjolla mos mu perdridh si "fjolla" e tymit te duhanit.whatever...
Si mesazh i qartë: "SHPORRUNI O DERRA, se ndihma e juaj na shkatërroi" dhe "Secili që do të vijë këtu për të fituar 10 000 $ në muaj mbi gjakun tonë, do ta pësojë në këtë mënyrë".Si duhet konsideruar vrasja duke ja pre koken me thike per se gjalli e nje gruaje te lidhur kambe e duar, nga disa burra te armatosur, megjithese ajo grua nuk ka preke kurre arme me dore.?
Fjolla, Irfan e Co!
Faleminderit per sqarimin e konceptit te "drejtesise" e "barazise" islame per qeniet e Allahut.
Iraku eshte shembull shume i qarte se sa e "bukur", e "begate" dhe e "lulezuar" do te ishte bota nen sundimin e xhihadisteve. As "Saharaja" nuk do t'ja kalonte dot.
Sa shum ke fillu tu i perdor thonjzat edhe ti Labeat. Ke fillu tu u gdhend ka pak se ne fillim kur ke pas ardh ke ken ma shum "shpaten n'dor, kryqin n'qaf e te nisena per Jeruzalem se na ka mbet Zoti pa vorr" tip njeriut. lol
Postuar më parë nga fjollat
Je duke u shpreh ne emer te irakianeve, qe veshen plackat me te mira qe nga koha e Sadamit, me shku me votu, apo je tu fol ne emer te ''turistave'' jordaneze,marokene,cecen,sudanez e me rradhe..qe nuk ju prit me marr vizen per te kalu ca mujt te bukur ne Irak,por yxhym gamiles edhe duke gjarperu neper dunat ranore pergjat kufirit sot po ''shijojne'' atraksionet turistike te Falluxhas,Kirkitit etj,sidomos neteve me bubullima,e mbasi u shokuan nga shkaterrimi i shkollave e materniteteve nga disa keqedashes amerikane e 'zagareve' te tyre britanike,franceze,italiane etj,rrembyen hanxharet e sopatat per ti ardh ne ndihme popullit irakien drejt prosperitetit e modernizimit,duke pozu perpara webcamerave me koka qafiresh per leverdi te Toyota's e Microsoftit.
Ju enderroni Jihadin,e gjithe jeten si kukumjacka do vajtoni,si ''opozitare'' te deshtuar te qyteterimit modern qe jeni gatuar me qene, e si perfundim kur ta kuptoni se eshte vone,do ta shifni veten si bagti,te ekstraduar ne ndonje planet qe do ta vetequani JihadoBajxhan ose Qylafi Stan ose ndonje sajese e tille, planet qe do te kete prane ndonje Hene cerekshe,ku do ju shkoj jeta duke germu per nje pike uje, e duke zier kaktuse per dark,duke gri me shpata e hanxhare njeri tjetrin per te kriju ndonje ''Kalifat Interplanetar''.
Ndryshuar për herë të fundit nga leci : 18-05-2005 më 18:12
Krijoni Kontakt