A di ndonjeri naj a drese ku mund te marim gjera shtese per DAP![]()
Flm
A di ndonjeri naj a drese ku mund te marim gjera shtese per DAP![]()
Flm
Lamo me fal per injorancen po ky Dap per ca sherben?
Se ndryshe skam si te te ndihmoj po sdita ca eshte dhe per ca sherben.
klodi
DAP sherben per te shkarkurar me shpejt.Dhe ky program eshte me i njohuri.Por une perdor dy DAP dhe nje program me emrin REGET DELUXE.Por une kerkoje gjera shtese per DAP sepse kishte dalur nje gje shtese qe ta conte shpejtesine mete ik menja fare.Une kam internet shume te shpejte njehere me nje shkarim me eci me 700 kb/sec
Flm![]()
U se desh harrova a e nje gje nje Roel ti?
Lamo se kisha degjuar kete po une per shkarkime nga interneti perdor getrightPostuar mė parė nga Lamo
Sa per shpejtesine tende ka pa klodi ne dc++ 5mb/s jo me te ik truni po me u hudh nga ballkoni
Varet ca robi gjen te dc++ po une kam ja 5 cuna qe shkembejme gjera dhe min 3 mb/s pasi kemi te 5 Fastweb qe e ka Max e linjes dei ne 10mb/s por nuk ta jep te tere te dedikuar se pastaj hudhja ne ere tere boten me ate shpejtesi upload dhe download
www.fastweb.it
ps: ke Roel mer se me cmene
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kacaku basket : 09-05-2005 mė 08:20
Kam nje kushuri me emrin roel dhe me ka thene qe njef nje Kacak
O djema ,me sa po shof e mori perupia kete teme,po nejse ,persa i perket programit te dapit ,une mora nje krak per te po nuk mu duk gje ,Keshtu qe une perdor flashget i cili me nja dy sofistikime te vogla ne regj ,softwarin qe ke ti per ta mare nga interneti,ta ndan deri ne 30 pjese (sipas shpejtesise se internetit),dhe perdor ,supozojme 11 k/s (shumezojeni me 30) dicka e tille .
Nejse sido qe te jete nuk e hedh poshte edhe kete mendimin se kane dale disa plagine te dapit qe te heqin trurin ,por nese gjeni ndonje gje na beni nje ze.
Te dashsurosh ėshtė vepėr,tė mos tradhėtosh ėshtė kryevepėr
Merrni Reget Deluxe Se Ishte Shum E Mire Por Duhet Ti Vendos Url Vet.
Reget deluxe perdor une bethoven.E fut programi url-ne automatikisht.Pasi e ke kopjuar linkunURL,hap Reget deluxin dhe klikon ne ikonen +(ADD) dhe futet url-ja menjehere vete.Pastaj klikon poshte ok dhe programi fillon shkarkimin nga url-ja.
Ose menyre tjeter eshte te besh klik me te djathte te linku url i nje programi dhe ne menu zgjedh,shkarko me Reget deluxe kete link.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ok po deri ne sa kb/s shkarkon ky
Te dashsurosh ėshtė vepėr,tė mos tradhėtosh ėshtė kryevepėr
Krijoni Kontakt