Jep, jep pa pellcet - i thone llafit
Apo edhe: "Nuk eshte puna ke nje lekshi apo dy lekshi; eshte puna tek gjesti"
Une nuk e di me saktesi nese kaseta eshte reale apo jo (ma ha mendja qe eshte), por di qe z. ambasador ka qene mik i ngushte me kete Indritin. Edhe nqs ky $4,500 eshte sebepi, ketu nuk ka asgje te keqe, se me sa kam degjuar, abuzimet ne ambasaden tone ne DC jane te medha. Kontrolli, qe vazhdon, do ta konfirmoje kete. Vetem udhetimet e fluturimet per pune private do dalin e do mjaftojne, pa diskutuar mungesen e dokumentacionit per shume shpenzime te tjera.
Posti i ambasadorit ne SHBA eshte posti me i rendesishem nga postet e ambasadoreve shqiptare ne bote dhe si i tille, personi ne kete detyre duhet te jete shembull per te gjithe te tjeret.
Shqiptaret ne DC mund ta dine (ose jo) qe ky Indriti eshte horr, por se c'donte z.ambasador me kete horr, nuk arrijne ta kuptojne.
Shkarkimi mendoj une, behet me synimin qe t'i behet e ditur botes dhe vecanerisht SHBA, qe shteti shqiptar, eshte, ekziston dhe eshte serioz, sidomos me personat qe e perfaqesojne ate.
Edhe nqs eshte viktime e ndonje loje politike, nuk ka asgje te keqe. Nuk eshte as i pari e as i fundit.
Krijoni Kontakt