Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 58
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671

Allahu dhe celularet.

Pata nje problem me celularin tim dhe vajta ne nje pike ku benin riparimin e tyre. Meqe problemi ishte disi i vecante mu desh te shkoja ne disa pika te tilla sepse asnje s'po e merrte persiper rregullimin e tij. Shkova gjithsej ne 7 dyqane te tilla dhe ne 5 prej tyre punonin disa djem me mjekrra te gjata te cilet te kujtonin lajmet e kohes se luftes ne Afganistan, biles njeri i ngjante shume dhe Bin Ladenit, vetem callma i mungonte.

Jam shume kurioz te di se c'lidhje ka midis Allahut dhe celulareve, eshte nje fenomen vetem i qytetit te Vlores apo dini ndonje gje dhe per qytetet e tjera?

Pyetja ime nuk ka karakter fetar edhe pse permenda emrin e Allahut, jam thjeshte kurioz. N.q.s dikush ndiehet i ofenduar nga fjalet e mia, te me fali, nuk e kisha per qellim.

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Ndoshta nga qe kane xhamine afer.......
    Edhe ne Tirane kam pa une te tille........
    Wild and crazy can't be lazy

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Hehehe...e lezetshme kjo teme!....edhe ketu ne Tirane ka nga ata djemte me mjekerr qe rregullojne celulare dhe mund te them se jane shume te afte ne punen e tyre....ndoshta kjo e jotja eshte nje fobi e trasheguar nga terroristomania Amerikane!...keta djem kane nje sjellje shume te mire dhe personalisht,nuk i shoh as si rrezik dhe as si simbol injorance...perkundrazi!jane njerez te shkolluar dhe per me teper,disa jane edhe asa ne elektronike...
    Nuk e di nese duhet te kem besim te plote te keta njerez qe kane ardhur me shumice ne Shqiperi dhe ushtrojne profesione te ndryshme por deri tani nuk eshte se kemi patur probleme me terrorizmin keshtu qe kam pershtypjen se po tregohemi me te kujdesshem se'c duhet!....megjithate,kujdesi nuk eshte asnjehere i tepert!

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Asnje lidhje ska ALLAHU me celularet mer. Vetem qenka fenomen i qytetit tone te dashur.

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Shoku_tanku, ne fakt une nuk desha ta lidh kete fenomen me terrorizmin, shyqyr Allahut s'kemi patur probleme me te, vetem se para 1 viti nje nga keta djemte me mjekrra qe rregullojne celulare hodhi pak veten ne ere duke montuar nje bombe e cila komandohej me celular.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Ata thane gje ata cunat ty se do t`ia dergonin allahut per ta rregulluar, apo s`ke ca teme te hapesh. Leri rehat o vlla pak se te rregullojne celularin, dhe ofrojne nje sherbim, apo ke qejf te te shperthej ndonjeri te dera dhe te flasesh vet me allahun pastaj se ca lidhje ka me celularet.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Atehere ceshtja,qenka me serioze nga c'duket!...sinqerisht qe me kete teme,ti na plase nje bombe te vertete....tani po qe jam vertet i frikesuar...po te mendosh sigurine qe te ofron shteti yne!....ne kete pike nuk na ka mbetur gje tjeter vecse te falenderojme Turqit qe na kthyen ne muslimane se si i thone atij muhabetit;
    gjithesecili thote o lele koka ime!...sinqerisht nuk di c'te them...vetem te falenderoj qe me rikujtove se nuk duhet te kem besim te askush....madje,here here as te vetja ime....ne c'dreq bote po jetojme,a di te ma thote njeri?!

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga morrison
    Ata thane gje ata cunat ty se do t`ia dergonin allahut per ta rregulluar, apo s`ke ca teme te hapesh. Leri rehat o vlla pak se te rregullojne celularin, dhe ofrojne nje sherbim, apo ke qejf te te shperthej ndonjeri te dera dhe te flasesh vet me allahun pastaj se ca lidhje ka me celularet.
    prandaj mbaj pseudonim ne forum qe te mos marr dhurate ndonje celular qe per zile ka nje shperthim

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Cja fusni tmerin njerzve dhe ju.Ata jane njerez si gjithe te tjeret,kane kap nje biznes dhe ndihmojne njeri tjeterin,cte keqe ka?
    Edhe ketu ku jetoj une te gjithe taxite jane me arab,nga ata me mjeker e callme ne koke.Ose ne aeroport,kane fillu me lulezu shqiptaret tani.Hyri njeri dhe i terhoqi te tjeret.Kjo sdo mend shume.
    Wild and crazy can't be lazy

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    eh gjith far dhoj njerzish mban kjo toke!!
    njerez qe tremben nga celularet,nga mjekrat e hoxhollarvet apo dhe prifterinjeve
    ngaqe shum prej tyre kan mjeker!dhe nuk e kan te shkruar musliman apo katolik,
    ka dhe njerez te tille qe tremben dhe nga hija e vetvehtes!
    se kuptoj sa mire keni kohe per te humbur duke u marre me Leshrat e te tjervet!!

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  2. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  3. Mjerė pėr ju …zgjohuni, o ju tė rinj !!
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 18:20
  4. Ibn Tejmijeh - Pergjigje Te Paditurve dhe Genjeshtareve
    Nga Studentt nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 14:59
  5. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •