Postuar mė parė nga Ihti
Pse mer sta kapte dhe ty me miza? Opo ca fati qe kan ca :P
Leje ate se aksident o, pune miqesoresh, po ai Berham pemthymi ka bo gol me komtaren e Zvicres. Rrafen Turkun 2-0.![]()
Postuar mė parė nga Ihti
Pse mer sta kapte dhe ty me miza? Opo ca fati qe kan ca :P
Leje ate se aksident o, pune miqesoresh, po ai Berham pemthymi ka bo gol me komtaren e Zvicres. Rrafen Turkun 2-0.![]()
HOLLAND...
Vasil Ruci ai qe fundosi Barcelonen !
B
Kluivert ka qene talent...po futbollist me dembel e fryks nuk e bo nona!
Sa here i kam ngrene thonjte deri ne rrenze kur lute me Milanin! T'kisha t'ja plasja shpulle mas qafe!
Me Maradonen megjithmend qe e kane tepru. Pashe nje montazh qe tregonte depertime te Kaka dhe te Maradones njeri pas tjetrit.
Vallaj njesoj fare ngjanin. Vetem se Kaka nuk ngrihet si Maradona po u rrezua (ne vrap e siper dmth).
Kush o ky Berhami mer?
PSe mer Mario Basler eshte ne kohen e gjyshit tim a si? Na habite tashi. Pastaj sikur e kishe icik qejf edhe ti apo thjesht emri thuj lol
Pastaj edhe Thomas Hassler edhe pse pak me i vjeter se se Basler prap ka vitet 2000 e ka lone.
Nejse ne sot barzum me Francen 0-0 ne stade de France.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Postuar mė parė nga Ihti
Ai arrnauti qe ja ngeci t'dytin fyt Sulltanit!
Edhe ndeshjen tjeter do ja shkaperdheje tezet Zvicra...
Ka me lezet boterori pa Turqi dhe Greqi...
Ah Kjo Eshte E Veshtir Se Jan Shume Qe Lujn Mir. Alessandro Nesta
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Ku je ti sexi? Ta paska prish menjen Nesta huh?Postuar mė parė nga maz
Ps: Long time no c.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Del_Monako agreeee komplet por per fat te keq ai lojtar ka pas shum probleme me jeten private der sa u katandis te loz per newcastel...
E pa harruar per mua goli kluivert me milanin ne finale 1995 1-0 dhe goli barazimit ndaj brazilit ne 1998...sa kam pellit se bertit eshte pak...Lojtar qe kam pare edhe me kan len shum mbresa edhe kujtime dhe qe kam jetu kohen e tyre kan qen .
Top Nr 1 Maradona
2 Socrates (spo vazhdoj me me brazilian se 82 dhe 1986 ata kan qen gjith yje)
Van basten Gulit...me kan ngel fiksim ca lojtar si Katanec i cervena zvezdes ne vitet 90 pastaj hidhemi ne vitet 1995 kluivert shum me ka ngel fiksim
Bayerni i 98 llahtar komplet...edhe ai ceku koler i pa markushem ne bot .
kurse nga kampi Armik kam pelqy Hasler se ka pas stil jo tipik gjerman edhe shum rezultativ ka qene..kanixha tull fare ka qen...eh ka shum kush i mban mend te gjith
Kurse tmerr kam pas ate klinsman se sa afrohesh ai afer portes edhe kish ndonje krosim ishte direkt gol ...bah sa inat e kam pas
eehhh kshu kshu...per mu me i miri ne bote ka qen Maradona edhe se lun topi...ne koh te peles ka qen futboll kot dhe jo shum terheqes. mjafton te kujtojm se kur u be revolucioni futbolit ne 1974 brazili ishte ajer se akoma lozte stilin e vjeter.
Ket botror shum veshtir te gjesh kush do e fitoj..shum skuadra pretendente ka ...por nje gje eshte 100% e sigurt qe gjermani ta harroj kupen .
padrejtesia me e madhe qe kam pare???
1998 Bayern - man united 1-2 piratet anglez vodhen kupen ...captain cook ndoshta ka qen ne bord te anijes![]()
.
Del Piero ka qene, eshte dhe do te mbetet nr. 1 per mua !
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
hemmmmmmmmmmmmmmm
kjo po qe eshte nje pyetje e veshtire![]()
sepse ka kaq shume qe jane shume shume te mire dhe qe nuk mund tja vesh gistin njerti keshtu me siguri te plote
por personalist po jap nje koment per sa i perket lojterve qe i kam pare personalisht duke luajtur edhe me i preferuari i im eshte Henry i Arsenalit eshte nje lojtar njish qe ka nje nuhatje te papare per gool edhe sa here luan arsenali me henry qe ne minute te pare rezultati mund te filloi nga 1-0
me pelqeu shume ndeshjen e pare qe luajti mbas nje mungese gati 6 mujore ku qe ne fillim shenoi nje dopjete![]()
PS. gjynaf qe nuk luan me milanin qeni :P
Krijoni Kontakt