Hallall buka e misrit ...................
Hallall buka e misrit ...................
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Me harrove gjigandin e vogel kolke.
![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Ky ka qen Mbreti![]()
B
Shume mbreta e princa futbolli pash ketu. Edhe ne te vertet kane qene. Megjithate une nuk ndjej asgje per figurat e tyre se ato i ka pa gjyshi im tu lujt futboll jo une.
Tashi lojtari me i preferuar i imi edhe qe me ka dhuruar me shume emocione se cdo lojtar tjeter ka qene sulmuesi hollandez Patrick Kluivert. Kam degjuar shume ta shajn, megjithate kjo nuk ndikon fare, pasi per mua ky lojtar ka qen AS edhe pozesonte teknike shume shume te lart. Futbollist me shume fantazi qe do kishte bere karier shume te madhe nqs sdo kishte pas ato trauma qe ka pas ne jeten e tij.
Sa kom pas gzu kur bote gol Kluivert. Ncncn bite tavani m'tok.
ehh kohe te vjetra.
Nji i gjo me ka bo cudi ama. Me Milanin pothuajse nuk dha asigjo, 6 gola ne kampionat per gjithe sezonin, ama kur po bohej nje ndeshje pergatirore Zachu kishte fut Birhoffin qe e kishte pru nga UDINEZE. Nderkoh pjesen e dyte e nderro edhe fut Kluivert. Ajo s'kene me ka prekur shume. U ngrit gjith Sansiro ne kom, thu se po pershendesnin ndonje lojtar legjendar si Barezi apo me the te thash.
Kluivert per mu ka qen njish edhe ka per te mbetur gjithmone njish i njishave.
HOLLAND...
I kujtoj me mall momentet kur ngujohesha para TV-se ene shifja 90 min neshjen vetem e vetem qe te bote gol Kluivert.
Kur ka bo ket golin me Brazilin. Se di ca te them mo. I kam rras me bidon kokes atyre qe e shanin.![]()
HOLLAND...
S'ka dal asnji te ma zevendesoje. Van Nisterloi mu ka bo si Inzaghi mbytht.![]()
HOLLAND...
Juvi i Forumit I pelqen shume futbollisti i partizanit Alan Karderr Sousa
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 12-11-2005 mė 17:06
Mbani mend njefare Diego Armando Maradona?Une e konsideroj veten me fat qe e kam pare duke luajtur futboll.Ne menyren me te padiskutueshme eshte me i madhi i te gjith kohrave,futbollist si ai do te jete shume e veshtire te shikojme ne fushat e futbollit.
Postuar mė parė nga dielli qe lind
Po mire er bab, laj thaj me Maradonen do merrena ne? Iku ai vdiq, nga fushat e futbollit. E dime te gjithe Maradonen.
Tashi jena ke Totti, ke Zidane, ke Ronalidino tek Fortuzi (lol) e kshu me rradh.
E bot kanal Maradonen. Na thoni na i emer te ri.
Btw, Deus ta kap gjo stacionin e neshjes Holland-Italy mer? Mu vallaj ma merr me miza, spo e shof dot. Ka inoti as rezultatin sdu me e morr vesh sa ka dal. Hic fare. lool
HOLLAND...
Me autogola do e fitoje Hollanda kampionatin?
del monako... s'po ta them rezultatin![]()
Krijoni Kontakt