ore po une me duket se e kam thene nje here.......ja dhe nje tjeter here ..........ME I MADHI.......ky qe trondit porten kudo te luaje:
Teddy Sheringam
ore po une me duket se e kam thene nje here.......ja dhe nje tjeter here ..........ME I MADHI.......ky qe trondit porten kudo te luaje:
Teddy Sheringam
Eshte fantastik......ja dhe nje tjeter fitore e tij
KUSH ESHTE DAKORT ME MUA? hajde hidhuni
Nje mije her jua kam permendur po ende duhet me ja permendur
Nje eshte ai ALEX-DEL-PIERO
DEL PIEROOOOOOOOOOOO!
forca juveeeeeeeee
THERE IS ONLY ONE GOD I N THE WORLD END HI IS THE GREATIST , THE BIGGIST AND HE IS?
ALESANDRRO DEL PIEROOOOOOOO
forca juveeeeeeeee
Te cilesosh kete angelezin Teddy Sheringam .si lojtar i madh do te thote ske haber nga futbolli,as nena e tij nuk do merrte guximin te bente nje deklarate te tille.Nuk ka futbolliste te medhenj me kohet e sotme.Asnje.Te medhenjte e vertete,ata qe e bene kete sport magjik nuk luajne me.Postuar mė parė nga Living_in_Vain
Teddy Sheringam
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Ou Kolombo dhe mendimi jot eshte komplet sa per te thene dicka ndryshe nga te tjeret.
S'NA THE GJO
per mua eshte portieri oliver kahn i gjermanise
Ja pra e dashur po te them.Postuar mė parė nga Living_in_Vain
Ou Kolombo dhe mendimi jot eshte komplet sa per te thene dicka ndryshe nga te tjeret.
S'NA THE GJO
D A Maradona
Pele
Bekenbauer
Crujf
Platini
Euzebio
Do me per belulin po keta ti si ke pare as ne video ndoshta.
Sa per keta te sotmit qe permendi te gjithe ju nuk ja vlejne ketyre qe permenda me lart tu lidhin as kepucet.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
e mo mire o Kolombo, por sa per dijenine tende I KAM PARE.
Pastaj ato "mbaruan" sdo ju mbajme me ison ..........ja ku kemi yjet e sotem.
Krijoni Kontakt