Ekemi thene qe milani eshte 1 po kemi dhe tanet
Ekemi thene qe milani eshte 1 po kemi dhe tanet
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
o kacaku ti qe thua se nuk eshte me ne forme Ronaldo? E ke pare ne ndeshjen e fundit me Manchesterin? Mund te thoja altro che PER DHJAME QENI..Eshte me te vertet lojtar shum i mir, vetem se duhet te dobesohet pak![]()
Te dua se s'te urrej dot......
lojtari im i preferuar: Emre (Inter)
marco van basten
per mua eshte vetem njeri me i rendesishmi me i miri me i bukuri braziliani ronaldo
ishte ime nuk eshte me se ime eshte rui costa sheva dhe te tjeret qe jane milanista![]()
o grupi po mos e merr me terselleme moj motra,merre me shtruar.pastaj ne ketu ne forum po nuk dhame mendime perse dreqin po vijme?hajde shendet e te paēa.Postuar mė parė nga Flava
fantaKlaid ste kerkova mendim. Ate e di un se kush me pelqen me shum apo me pak, ok?? Hajt Ciao
e lujma,lujma belin.......
Shevcenko ......nr 1
BUshin qe e kom si shpirt
Raul .........
edhe zidan qe luan fantastik fare
ne rradhe te pare si milaniste e"vjeter"megjithse tani sluan me ve marco van basten..i pakrahasueshem..kurse nga lojtare e tanishen shevcenko e raul(duhet ta pranoj qe vec futbollit qe luaje ketu ka rol te rendesishem edhe paraqitja:P..)
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
DEL PIERO eshte universal gjithashtu dhe NEDVED .
Krijoni Kontakt