Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 42
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    9

Unhappy Mos me gjykoni

E di qe per shume kend do te jete vend gjykimi ,thene thjeshte do te jete nje fushe beteje mes meje dhe ndjenjes sime.Vendosa te shkruaj ketu per te kerkuar nga ju nje rrugedalje nga gjendja ime momentale(e di qe shume kush nuk do ta kuptoj, ashtu si une qe nuk e kam kuptuar deri tani kete gjendje),duke u sygjeruar nga nje shoqe e cila me bindi qe vetem ju mund te me ndihmoni!
    Problemi qendron keshtuam 25 vjeqare,nene e dy femijeve te mrekullueshem,dhe grua e nje burri qe shume kush do ta kishte lakmi.Nga kurreshtja e botes virtuele edhe une hyra ne bisede me disa "shoke" edhe pse kurr ne asnje rast nuk e kam dhene nderin tim ,por gjithnje duke u paraqite si grua e martuar qe kerkon nje bisede te rendomte ditore.Ka kohe qe bisedoj edhe me Y...eshte i martuar ka edhe ai 2 femije,dhe kalonim pasdite te bukur 1 oreshe kur une gjeja pak pushim para puneve te mbremjes e ai para se te nisej ne pune ,ku punon naten.Cdo gje ishte ne vendin e duhur ,bile bashkeshorti im shume shpesh fliste me te edhe nese une nuk isha aty ,se u be rutine ne familje nje ore bisede me Y.Kishim shume te perbashketa duke fillu nga hobit e njejte e deri tek dashuria e madhe per familje,por,, une fillova te ndjej diqka shume me te madhe per te,te cilen e kisha verejte prej kohesh edhenga ana e tij,por qe i heshtnim,nuk e kisha te lehte te shkoj diku per vizite ne kohen e mbremjes e te mendoja qe ai me pret, digjesha te kthehesha se paku 5 minutat e fundit te jem me te.Nuk flisnim per dashuri,ajo do te ishte tabu,sikur mos te ishte ajo mungesa qe ndjenim .Mungoi dy dite dhe mua sme zihej vendi vend,kur u lajmerua une isha vetem ate dite ,poashtu edhe ai,me tha; jam larguar keto dite qe te te harroj!Dhe i thash une,korre sukses ,duke qeshe por ne vete mbeta pa fuqi,jo tha nuk mundem pa ty ,te dua me shume se jeten time,e kisha enderruar ate fjale prej kohesh edhe pse e shtypja ne vete,por kur e pashe me zzuri tensioni me i larte qe mund ta zeje njeriun nga ndjenja e dashurise.Mos i thash se jemi ...(duke ia rikujtuar gjendjen e lumtur familjare) e dija qe i dinte dhe eshte shume i vetedishem,por ski si i ik ndjejnjes,te dua edhe une i thash,por kjo qon ne gremine, dhe filluam biseden per ndjenjat tona,e dua shume dhe e di qe me don edhe ai me shume se shume,por nuk jemi ne gjendje ta humbim familjen dhe nuk pranojme asesiii kete pune,por as pa njeri tjterin nuk mundemi,ende nuk jemi takuar ,edhe pse na ndajne 800 km,por kam frike nga takimi perball,se aty nuk do te mund te fshehja ndjenjen per ta shijuar vetem nje here nje puthje nga ai.Me thuani si te ja bej,ME TE NUK MUNDEM, PA TE KURRSESI!!!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Si_Zane : 06-05-2005 mė 06:40

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    9
    Nje skiarim,nuk eshte dashuri qe ka synim terheqjen trupore , por te perbashketat e jetes dhe biseden e mbrendin e shpirtit te cilat i kam njohe shume me pare qe kam njohe pamjen fizike,e cila nuk luan aspak rol .

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Si Zanė

Mos u bė budallaqe!!!
    A mendon se dashuria pėr kėtė farė mashkulli do tė zgjasė tėrė jetėn me kėtė pasion? Pas njė viti apo dy, ato biseda e ato shikime e ku e di se ēka do tė humbin shkėlqimin dhe do ta kuptosh se ėshtė vetėm zhgėnjim.
    Dashuria e familjes ėshtė mė e sinqerta dhe ėshtė dashuri qė nuk shuhet dhe nuk ndryshon kurrė. Mendo pak pėr fėmijėt e jo pėr veten tėnde. Fillo tė merresh me gjėra tė dobishme se jeta nuk ėshtė vetėm lojė dhe zbavitje. Dhe mos shiko shumė filma romantik.

E ke shumė lehtė, mos u tako, ndėrprit kontaktin dhe mbaroi puna.
    Zoti tė udhėzoftė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    9
    Ah Fjollat ,te falenderoj per fjalet,por sa e sa here ma ka thene mendja kete gje,por zemra ,zemra..ajo po sundon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Fotzenland
    Anėtarėsuar
    23-04-2005
    Postime
    85
    Zana shko atje ku te con zemra. Jepi dashurise nje shans.
    Vertet sakrifica eshte e madhe por mund te humbesh shume nga kjo jete, nqs nuk ben ate qe ndjen, me beso.
    Takoje Y-ne Zane!!!

Xhabije-Manchester
    Anėtarėsuar
    24-06-2004
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    9
    Fortzetzenland nuk eshte aq e lehte sa thua ti sepse ajo ka tashme familje po ashtu si edhe pesoni Y. Rruga me e drejte eshte ajo qe permendi fjollat, ta harrosh personin ne fjale duke mos folur me ne chat. Mbase do jete e veshire muajin e pare por pastaj do ia arrish ta harrosh. Ti thua vete qe bej jete te lumtur familjare dhe eshte gjynah ta prishesh se burri yt nuk e meriton kete gje. Mos harro qe chati ben cdo gje te duket me bukur se c`eshte ne te vertete prandaj mendoju mire...

gjitha te mirat

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Pse e keni kaq te sigurte juve qe pasioni do iki pas 1-2 vjetesh? Kaq jete te zymte bekeni?
    Per temen: Zana, nga te duash ik, se edhe keshtu edhe ashtu po nje vuajtje do kesh.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Zane mendoju mire per hapat qe ban, nqs burrin e ke te mrekullueshem
    ca te ban me pa te nje mashkull tjeter??
    Mendo per femite tuaj e dashur, mos shiko vetem ti te jesh mire dhe te permbushesh pasionin tend dhe tjeret s'kane vlere.
    Kur vendos te krijosh nje familje duhet ta dish, se ke disa detyrime
    ndaj asaj familje.
    Ne chat mund te njofesh jo vetem Y, por dhe X e Z...cdo njeri eshte ideal aty.
    Une te keshilloj pasi kam dhe familje vete, qe mos te besh nje hap te tille se
    do pendohesh tane jeten. Meqe burrin e ke te mire, kthehu nga ai dhe mos
    u merr me Y me, dhe do e shikosh qe koha ka me ta largu.
    Familja eshte e shenjte e per me shume kur ke ne krah nje njeri qe te don
    dhe qe e do. Vetem shif ne syte e femive tuaj dhe mendo se si do te ndihen
    ato, sikur ti te marresh nje hap te tille.
    Ky eshte thjesht mendimi im, ti normalisht do besh cfare te duash por kam
    frike se do pendohesh..

Mendoj qe keto fluturime ndodhin vetem kur ke mungesa. Burri yt ndoshta s'ka te share(sic dhe thua), por ndoshta ai ka qene i pari dhe i vetmi per ty. E vetmja fytyre e dashurise. Ti e ke njohur veten aq sa te ka lejuar ai ta njohesh. Kjo absolutisht jo ne kuptimin e keq te fjales. Sepse cdo njeri dashuron ne nje menyre te ndryshme. POR po te rendnim pas cdokujt per te marre pakez nga dashuria e secilit, do te vdisnim te mjeruar nga pangopesia.

MGJTE problemi i vertete qendron ne faktin se jeta jote tani (ndoshta) eshte monotone dhe ky tjetri (800 km larg) te jep ate vemendje qe te nevojitet te cilen e ka gelltitur monotonia. Kjo eshte njera ane e medaljes. Ana tjeter qe absolutisht s'duhet harruar ka te beje me ate shprehjen: "Me mire 100 here ne hendek se nje here ne dyshek". Mos e harro kete. Jane fluturime fragmentale keto. Qe ndodhin, i shijon vetem nje cast edhe pastaj nuk i lan dot me nga ndergjegja.

Ti kerkon nga burri me shume perkedhelje. Te gjithe femrat duan te perkedhelen. Kerkoja keto perkedhelje burrit tend mos kerko t'i marresh ne asnje vend tjeter. Dhe nese ne fillim ai nuk i merr seriozisht kerkesat e tua, ti insisto ne te tenden. (Une keshtu do kisha bere) Dhe ai ne fund do te kuptoje. Kjo eshte keshilla ime. Gezo familjen tende, femijet e tu dhe burrin tend...Eshte e cuditshme(dhe ia them vetes shpesh) sesa lehte harrohet vlera e gjerave qe e dime qe i kemi...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 06-05-2005 mė 11:36 Arsyeja: korrigjime...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    9
    Femijet dhe familjen sado qe ndoshta duket e pamundur ta them,por nuk e jap per asgje ne bote(as ai nuk e ben),por problemi qendron se po e ndjej qe cdo dite aq sa po ngritem ne lartesite me te medha te qiellit(nga dashuria per frutin e ndaluar) aq edhe po perjetoj thyerje ne brendin time, qe po me ben te dua e te vuaj njekohesisht. ,po me vran ne zemer cdo shiqim i femijeve,se kam frike qe e kuptojne nga syte e mi qe dua dikend qe eshte e ndaluar, kur nganjehere ndihem e hutur e nuk gjej pergjgje ne pyetjet me te tjeshta qe bej,se mendjen e kam TEK AI.
    (le te me denoj qielli......)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Si_Zane : 06-05-2005 mė 11:40

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A e gjykoni njė person vetėm nga pamja e jashtme?!
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 26-09-2024, 09:28
  2. A ekziston Triniteti?
    Nga mesues nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 29-10-2016, 22:35
  3. TBN, Benny Hinn.....
    Nga Sefedin nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 03-07-2007, 14:55
  4. Ēkemi! Mos mė gjykoni keq
    Nga Mrekullia nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 09-08-2003, 09:42
  5. Te ndare per shkak te Krishtit
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 05-11-2002, 07:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •