Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    pse sjell peshtirosje?

Lexo pergjigjen e nausicaa , per te kuptuar pse .

Ato reagime qe ajo pati ne lidhjen e saje nuk jane perjashtimi, jane rregulli ne nje lidhe ku ndjenja eshte e forte te pakten nga njre ane dhe qe perfundon me ndarje.

te rralla jane ato cifte qe ndahen ne menyre miqesore ...

Megjithate une mbetem i mendimit tim , njeriu duhet te ruaje pak dinjitet

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Dua tė ju flas se si unė reagoj nė ndarjen: Jam tip shumė sensitiv dhe ēdo ngjarje lė thellė gjurmė nė jetėn time e nė veēanti ndarjet, tė ēfarėdo lloji qofshin ato.
    Ndarjet nga e dashura mund tė jenė edhe jo aq tė dhembshme, gjė e cila varet nga forca qė atė lidhje e ka mbajtur, apo niveli i dashurisė qė qifti ka ndjerė ndaj njėri tjetrit.
    Unė jam nė gjendje tė bie shumė nė ēdo aspekt, ngase thellė nė zemėr e pėrjetoj ndjenjėn e fajit pėr ndarjen (edhe sikur tė mos ėshtė vetėm faji im), por ja qė nė jetė kurrė nuk kam dashur tė tjerėt ti ngarkoj me fajėsi, edhe sikur ta kenė atė….
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    "Looosers" eshte titulli anglisht i atyre qe qajne kur ndahen nga e dashura. Imagjino mundesite, horizontet e reja per te zene vajza te tjera dashnore.

Anonime Maska e pitunja67
    Anėtarėsuar
    11-08-2005
    Vendndodhja
    Me zemer prane Engjujve
    Postime
    5
    Po e them edhe une mendimin tim rreth kesaj teme .Mvaret se kush e len shokun ti apo ai,ajo i pari.Nqs ti ije ai,ajo qe largohesh nga dashuria ju e ndjeni veten ok.Nqs ti ije ai,ajo qe te ka ikur i dashuri ju ndiheni sikur te tere bota eshte kthyer permbys,deri sa te lidheni me diken tjeter .

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    ahhhh kjo osht nji ka punet mo tveshtira se duhet tja sjellesh icik onash ene onashhhhh qe mos i dhemi nzemer kuptoni lol

klejzi

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Reagimi varet se nga se detyrohesh tė ndahesh.....

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Duke dashur qė tė diskutohet pėr dhembjen qė e shkakton ndarja dhe pėr pėrvojat tona nė kėtė drejtim (mė mirė tė mos i kishim kėto pėrvoja, por edhe kėto janė pjesė e jetės), e pashė tė nevojshme dhe tė arėsyeshme qė tė hap kėtė temė pėr diskutim?
    Unė pėr vehten time e di se cilado ndarje ėshtė e dhembshme, por kujtoj se disa ndarje mund tė mos ndodhin, sikur ne tė ishim paksa mė tolerant nė jetė…

Ju ftoj qė tė shprehni pėrvojat dhe mendimet e juaja!?

Sme pelqen sa here qe e kam bere po skam cte bej tjeter keshtu qe i flas sa me sinqersht dhe me bute mundem sigurisht te njejten gje dua te bej dhe ai me mua!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Well,varet nga sa lidhje serioze(dashuria.koha qe kam qene ne lidhje) ka qene ne rradhe te pare,varet nga kush kerkoi qe te ndahet,nga momenti dhe menyra.koha e pasndarjes mund te veshtiresohet me shume akoma kur mer vesh qe ajo ka nje tjeter(dhe ti je akoma me gisht ne goje),kur kupton qe ke pasur gabim,kur kupton qe e ke dashur me te vertete....and thats it i think.
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

i/e regjistruar Maska e luna22
    Anėtarėsuar
    26-08-2005
    Vendndodhja
    Aty ku nuk ndjehesh ne shtepine tende?!!!
    Postime
    44
    Duke dashur qė tė diskutohet pėr dhembjen qė e shkakton ndarja dhe pėr pėrvojat tona nė kėtė drejtim (mė mirė tė mos i kishim kėto pėrvoja, por edhe kėto janė pjesė e jetės), e pashė tė nevojshme dhe tė arėsyeshme qė tė hap kėtė temė pėr diskutim?
    Unė pėr vehten time e di se cilado ndarje ėshtė e dhembshme, por kujtoj se disa ndarje mund tė mos ndodhin, sikur ne tė ishim paksa mė tolerant nė jetė…

if that happen forget every thing and move on that life{sametime you are up sametime you are down}(nese kjo gje ndodh harro gjithcka dhe vazhdo me jeten perpara.sepse kjo eshte jeta, nganjehere te ben te gezuar nganjehere te hidheron.

i/e regjistruar Maska e luna22
    Anėtarėsuar
    26-08-2005
    Vendndodhja
    Aty ku nuk ndjehesh ne shtepine tende?!!!
    Postime
    44

if that happen forget every thing and move on that life{sametime you are up sametime you are down}(nese kjo gje ndodh harro gjithcka dhe vazhdo me jeten perpara.sepse kjo eshte [[SIZE=6]]jeta,[ nganjehere te ben te gezuar nganjehere te hidheron.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •