Close
Faqja 25 prej 48 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 478

Tema: Liverpool FC

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    E degjova krismen e Liverpoolit prandaj erdha te te them se doli ndeshja 1-2 per Barnsley. Ekipin e vendit te katermbedhjete ne Championship qe ne 16 ndeshje jashte fushe ne kampionat ka fituar vetem nji. Shto dhe Liverpoolin behen dy. Ca krisme kjo e Liverpoolit.

Mos shif Cityn ti se Cityn e kemi derbi dhe ekip koti fare nuk eshte. Po Barnsley??

aghaghahgaghahgaghaghaaghaghahgaghahgaghaghaaghagh ahgaghahgaghagha

Ne kemi qejf ekipet e medhaja atyre ja u cajme piten. E pe Arsenalin sot? 4-0 qe ta dish. Te shofim ca do ju beje Interi tani se ju vetem Champions League ju ka ngel. Mos u merzisni se ska prob se do fitoni Kupen UEFA vitin tjeter.
    Me fal e pe ndeshjen me Interin ?! Nejse se nuk ja vlen ta zgjas me shum, sepse FA CUP e kemi marr 19 here s'na duhet me, po mundohemi te shtojme Championsat na interesojne me shum, pasi 19 FA CUP, 18 Premier League, 20 Carling CUP, 12 Super Cupa Anglie, 5 Champions League , 3 UEFA CUP, 3 Super Cupa Europe, 2 Cupa Intercontinentale. Jan shum apo jo ?! Do te thot qe jemi te paret ne Angli eeeee?? Normale e kemi treguar supermacin tone ne Europ, po te thash prit se do ta degjosh krismen e Liverpool po nuk durove shkruajte para kohe.

Tani mjafton qe mos te bej komente me ty, po te falenderoje te gjithe ata qe menduan se Liverpool eshte ekip i madh ne Europ.

Ju faleminderit te gjitheve qe keni uruar per fitoren.
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    E pashe ndeshjen me Inter e pashe. Ndeshje e bukur vertet. Po nese do ishte Man UTD ne vend te Liverpool do i kishte bere te pakten 5 ose 6 gola jo dy gola ne fund te ndeshjes. Gezojuni statistikave juve se ato ju kane mbetur. Liverpool se ka fituar asnjehere Premier League. Heren e fundit qe ka fituar Liverpool Kampionatin ("First Division") ti ke qene ndoshta 3-4 vjec dhe ske pasur shume mundesi te festosh. Ndersa une gati vit kam festuar fitoren e Premier League, FA Cup apo League Cup dhe njehere te pakten Champions League po aq sa e ke festuar dhe ti. Ndaj ne kete mes te pakten une dal shume me siper se ty me trofe. Per te mos permendur pastaj perballjet direkte edhe ne Anfield se te ze koka kur i kujton ti e di une. Kshu qe me mire ndrro ekip. Behu me Lyon se ata te pakten e fitojne kampionatin. Sa oer UEFA Cup ne sjemi nga ato lloj ekipesh te dobeta qe dalim per UEFA ne vetem ne UCL dime te futemi. UEFA'n ja u lejme ekipeve si Tottenham Liverpool Everton etc. Edhe League Cup ja u falim se sna hyn ne pune. Ne kemi kampionatin dhe FA Cup. Per keto trofe luhen 36 ndeshje ne sezon. Man UTD sme ka lene ndonjehere pa troe mua ne fund te viti, po ty Liverpool? Ndaj mos fol per statistikat kur ti nuk kishe lindur ende fol sot qe jetojme dhe une dhe ti si jemi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 22-02-2008 mė 22:30

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    E pashe ndeshjen me Inter e pashe. Ndeshje e bukur vertet. Po nese do ishte Man UTD ne vend te Liverpool do i kishte bere te pakten 5 ose 6 gola jo dy gola ne fund te ndeshjes. Gezojuni statistikave juve se ato ju kane mbetur. Liverpool se ka fituar asnjehere Premier League. Heren e fundit qe ka fituar Liverpool Kampionatin ("First Division") ti ke qene ndoshta 3-4 vjec dhe ske pasur shume mundesi te festosh. Ndersa une gati vit kam festuar fitoren e Premier League, FA Cup apo League Cup dhe njehere te pakten Champions League po aq sa e ke festuar dhe ti. Ndaj ne kete mes te pakten une dal shume me siper se ty me trofe. Per te mos permendur pastaj perballjet direkte edhe ne Anfield se te ze koka kur i kujton ti e di une. Kshu qe me mire ndrro ekip. Behu me Lyon se ata te pakten e fitojne kampionatin. Sa oer UEFA Cup ne sjemi nga ato lloj ekipesh te dobeta qe dalim per UEFA ne vetem ne UCL dime te futemi. UEFA'n ja u lejme ekipeve si Tottenham Liverpool Everton etc. Edhe League Cup ja u falim se sna hyn ne pune. Ne kemi kampionatin dhe FA Cup. Per keto trofe luhen 36 ndeshje ne sezon. Man UTD sme ka lene ndonjehere pa troe mua ne fund te viti, po ty Liverpool? Ndaj mos fol per statistikat kur ti nuk kishe lindur ende fol sot qe jetojme dhe une dhe ti si jemi.
    Kam gezuar aq shum me Liverpool sa s'kam per te gezuar ndonjeher. Man UTD ka 18 vjet qe luan futboll, se qe nga koha e George Best nuk kishit aritur asnje sukses. Do te thot qe keni ndenjur 44 vjet verdall. Kishit 38 vjet pa e pare UCL dhe e pat ne 1999. Nuk ja mohoj vlerat Man UTD qe nga ardhja e A. Ferguson po ju duhet rruge e gjat ne Europ qe te arini Liverpool, dhe sa per statistika ne total kemi nja 27 ndeshje fitore me shum. Hape archiven dhe shikoje se mos jemi shum perpara jush. Mua me kenaq ai ekip pasi e dua me shpirt, si mire qofte si keq. Mos fol per Liverpool se u presekutua gati per 15 vjet qe kur ndodhi ne Eysel te Belgjikes tragjedia, dhe te gjitha pasojat ran ne kurizin e Liverpool qe nuk ngriti kok. Juve ju ndodhi tragjedia vertet ne 1958 ndenjet dy vjet dhe u ngritet ndersa neve per 15 vjet na presekutoje UEFA pasi kreret ishin Juventin dhe ja dhan te drejten Juves, keto ja hirarkit e futbollit Italian. Keshtu eshte kur nuk informohesh dhe ta shikosh se c'fare pasojash ka pasur mbi kuriz Liverpooli dhe do me japesh te drejte. Pastaj problemet financiare, problemet me presidentat qe vinin nder vite. Borxhet e medha qe ka pasur Clubi e shum e shum faktore. Po ti shikon vetem perciptas nuk futesh perbrenda dhe te shikosh se si jan gjerat dhe te informohesh po vjen e flet me prepotenc. Rrezik ti nuk i di historine klubit tend apo himnin ndersa une e kam kenduar e kam qene me flamur neper duar, po c'fare te besh keshtu eshte kur ke 2 vjet qe shikon futboll dhe mendon se mer vesh. Prandaj kur flet per Liverpool-in duhet te lash gojen me acid ti apo ndonje tjeter. Pasi e ka treguar veten se c'fare ekipi eshte qe dhe kur eshte ne krize di te kenaqi tifozerin dhe sportedashesit me fitore dhe me trofe te rendesishem.

Nuk i kam qejf replikat pasi nuk ke eksperiencen e duhur te flasesh per futboll, me mire shiko ndonje sport tjeter qe te pershtatet dhe je mire.

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Ti vazhdon akoma flet per kohen kur luante Ducja me Hitlerin futboll. Po gjithesesi dhe aty e ke gabim:

http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpo...otball_rivalry

67 Fitore Man UTD 50 Barazime 57 Fitore Liverpool

Dhjete me shume. Ne pese ndeshjet e fundit keni fituar 1 here. Ja dhe qe nga 1999 sa here keni fituar: (po i shenoj me bold tuajat meqe jane shume me pak)

English Premier League 2007/2008
    Liverpool Manchester United 0:1

English Premier League 2006/2007
    Manchester United Liverpool 2:0

FA Cup 2005/2006
    Liverpool Manchester United 1:0

English Premier League 2005/2006
    Manchester United Liverpool 1:0
    Liverpool Manchester United 0:0

English Premier League 2004/2005
    Manchester United Liverpool 2:1

English Premier League 2003/2004
    Manchester United Liverpool 0:1
    Liverpool Manchester United 1:2

English Premier League 2002/2003
    Manchester United Liverpool 4:0
    Liverpool Manchester United 1:2

English Premier League 2001/2002
    Liverpool Manchester United 3:1

English Premier League 2000/2001
    Liverpool Manchester United 2:0

English Premier League 1999/2000
    Manchester United Liverpool 1:1
    Liverpool Manchester United 2:3

English Premier League 1998/1999
    Liverpool Manchester United 2:2
    Manchester United Liverpool 2:0

Totali 20 Ndeshje. Liverpool 6 Barazim 3 Man UTD 11

Keto jane statistika gjate kohes qe une kam qene tifoz i Man UTD. Nuk gjeta qe nga 1997 dot. Ne 11 vjet mua Man UTD me ka dhene 6 kampionate, 2 FA Cup, 1 League Cup, 3 Community Shields, 1 Champions League, 1 Kupe Interkontinentale. Dhe pervec kesaj loje spektakolare ndeshje me emocione e shume gjera te tjera. Ndersa ty Liverpool ne keto 11 vjet te ka dhene vec loje te bukur. Kaq mjafton per tifozat e Liverpoolit e besoj dhe une. Po nga perbrenda pellcasin nga inati

BetFred*: Tifozet e Liverpoolit paguajne cdo vit per pushimet e mia.

*BetFred eshte kompani bastesh. Pronari eshte tifoz i Man UTD.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 22-02-2008 mė 23:26

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    MUAHHH: Perpara se te pergjigjesh analizo njeher ato qe ka shkruar parafolesi. Keshill shoqerore sepse flet te kunderten e asaj qe eshte shkruar. It's Ok!!. Take care.

Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga Gerrard
    dhe sa per statistika ne total kemi nja 27 ndeshje fitore me shum. Hape archiven dhe shikoje se mos jemi shum perpara jush.
    do e kesh nga inati te kuptoj

i/e regjistruar Maska e TOMY_X
    Anėtarėsuar
    05-03-2004
    Vendndodhja
    STRUGE
    Postime
    285

Thumbs down

Dhente zoti i kryqezohen rruget me MU sa me shpesh dhe e shihni ju se kush eshte mbreti i kesaj loje........ate ju sqaruam vjet dhe dy vite me pare ne CHL........iforte eshte Celsea thoshet ju....ja ngulem......e forte Barselona ja ngulem.......i forte eshte MU kete vit ,te jesh i sigurt qe ne momentin me te rendesishem per te do ja ngulim.......si po e ngul ne gol vite me radhe....por megjithate fati nuk e ndjek sa duhet.......e keputen pergjysme van der sar ne gjuajtje nuk ja do........keto pordhacet nje gjuajtje nje gol......kjo eshte puna ndermjet ketyre ekipeve.......
    ndizni nje qiri van der sar,se per te tjera jeni kot fare..........

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Hallall Liverpool, sa mir qe ia bete Interit te bajatshem...
    jeni ekip e papershtatshme..
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Kuyt: Torres ėshtė i pabesueshėm

Sulmuesi i Livepoolit, Dirk Kuyt, ka lėshuar njė varg lėvdatash nė favor tė partnerit tė tij nė sulm Fernando Torres, pasi qė spanjolli shėnoi hat-trick nė fitoren e djeshme prej 3-2 ndaj Middlesbrough.

Sulmuesi holandez, i cili ruajti vendin e tij para Peter Crouch, pas paraqitjes sė mirė tė mesjavės kundėr Interit ku edhe shėnoi, ėshtė i befasuar me formėn e ish-sulmuesit tė Atletico Madridit.

“Ėshtė mrekulli tė kesh njė lojtar si Fernando nė sulm, ai ėshtė i pabesueshėm. Mendoj se ai ka luajtur shumė mirė kundėr Interit, por ishte edhe mė i mirė kundėr Middlesbrough. Ky ėshtė hat-tricku i dytė kėtė sezon pėr tė, gjė qė ėshtė vėrtetė mirė pėr tė dhe pėr ne”, ka thėnė Kuyt.

El Nino, tashmė ka shėnuar 21 gola kėtė sezon, pėrfshirė edhe treshet e djeshme.
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Mascherano nėnshkruan marrėveshje me Liverpoolin

Mesfushori argjentinas Javier Mascherano ka nėnshkruar kontratė katėrvjeēare me Liverpoolin, pas qėndrimit njė vjeēar si huazim i ardhur nga West Ham United.
    “Jam shumė i ngazėllyer, shumė i lumtur dhe tash mund tė koncentrohem vetėm nė futboll. Kam thėnė se dua tė qėndroj nė Liverpool dhe tash, pasi qė kam nėnshkruar kontratė, mund tė them se ky ėshtė momenti mė i mirė dhe mė i madh deri tani nė karrierėn time”, ka thėnė 23-vjeēari argjentinas.

_____
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Faqja 25 prej 48 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. LIVERPOOL kualifikohet
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 155
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 15:19
  2. AC Milan vs Liverpool - (Liverpool Champion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 26-05-2005, 18:23
  3. AC Milan - Liverpool
    Nga kacaku basket nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 13:03
  4. Liverpool vs Chelsea - (Liverpool Kualifikohet)
    Nga Bledari nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 18:35
  5. Legjenda Manchester United!
    Nga Cool_Durrsak nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 06-04-2004, 13:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •