Per mua trimi karakterizohet nga mencuria, dhe si te jesh i mencur di te veprosh!
Per mua trimi karakterizohet nga mencuria, dhe si te jesh i mencur di te veprosh!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Ai qė shan femrat nė padoganė..ai ėshtė trimPostuar mė parė nga FLORIRI
Postuar mė parė nga FLORIRI
Trimeria eshte mencuri e perzier me budallaki.
Eshte instinkt qe disa njerez e posedojne. Pjese e mendjes e cila funksionon ne menyra te ndryshme tek njerez te ndryshem. Trimeria eshte thjeshte dicka qe nuk ka perkufizim vetem teori se c`eshte dhe qe jane te shumta.
Ai qe pa marre parasysh cdo gje qe mund te ndodh mbron te veten deri ne fundin e skajshem.Kush eshte trimi i vertete simbas jush?
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
"Jam trim kur kam nevoje. Te jesh trim nuk do te thote ti kerkosh telashet me qiri." -- gjejeni ku eshte thene kjo shprehje
Une mendoj se trim eshte ai qe vepron sikur te mos kishte frike. E them kete se te gjithe kane frike, kush me shume e kush me pak.
Summertime, and the livin' is easy...
Shumė me vend...Postuar mė parė nga Odeon_relax
Trimėria nė person ėshtė Ramush Haradinaj dhe mbarė familja e tij.
Une them perkufizoni trimerine,disa shkojne e sjellin emra qe nuk kane lidhje fare me temen.Ramu-gmusha mund kete qene trim por un se njoh ama qe tia bej analizen.Ketu kerkohet nje perkufizim i thate.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Trim eshte ai person qe repsekton, nderon dhe sakrifikon per familjen dhe rrethin e afert dhe nuk i ben bisht asnje lloj veshtiresie e problemi qe i sjell jeta.
Pastaj per heronj lufte dhe kokekrisur,mund te thuhen shume,po personalisht e permbledh me nje thenie:
Heroi dhe krimineli(jo hajdut pulash) jane dy ekstreme teper te aferta.
Born Under a Bad Sign
Trim eshte ai qe di te fale !!!!
Nuk eshte e thene qe trimi nuk duhet te ket frik nga as kush, sepse aj qe nuk ka pik frige nga askush eshte Psyhopat.
Trim per mua eshte aj qe ka Trrimri edhe Menquri. Aj qe ka vetem trrimni e jo menqur eshte Trrim budall. Ose i prengjan ndonje kafshe, qe nuk ka frig nga as kush...
p.sh. Gjith herojt e popullit shqiptar kan qen Trrima te menqur (:
Trimeria nuk eshte mencuri, dija thjesht i jep krahe trimerise.
Trim nuk eshte ai qe di te fale, por ai qe eshte i ndergjegjshem per shanset qe po rri-merr.
Se kuptoj pse kjo teme duhej hapur tek Filozofia-Psikologjia, pasi nuk shikoj asgje filozifike ne percaktimin e kuptimit te fjales "Trim" apo te "Trimeria"
Trimeri: cilesia e te qenurit trim
Trimeri: gjendje shpirterore qe te lejon te perballesh me nje sfide, pengese apo rrezik
Trimeri: te mos ndjerit frike
Krijoni Kontakt