Close
Faqja 24 prej 24 FillimFillim ... 14222324
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 236 prej 236
    Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Pėr Arcimedes,

Gjuhėn tė cilėn ti e flet ėshtė njė gjuhė bizantine,bėhesh avokat i dikujt edhe kur nuk keni tė drejt,ti jap spjegime pa tė pyetur dhe hyn nė replikė vetėm sa pėr tė thėnė diqka sepse aty keni gjetur diqka tė lėpini si"klysh" i madh.E di se mburresh se je "shqiptar"e di se mburresh se djersėn e derdh nė njė vend tė huaj qė tani ju nė kėtė forum e keni cekur se etėm tani po e ndjeni kėnaqėsin e jetės dhe se qenke zėvendės shefi.Nė rregull ,juve me kėtė iu diket vetja se jeni "kėlysh "i madh dhe e ruan "dashurinė"pėr atdheun Shqipėrinė,
    qė nė zemrėn tėnde besoi se nuk egziston fare.Je "klysh"i madh sepse gėnjen shum,romantizmi ,"patriotizmi",filozofija e juaj e mykur nuk ngazėllen.ti mendon se je i menqur shum dhe fitues,unė tė pyes qka humba unė e qka fitove ti?,unė e di se jemi tė humbur tė dyt sepse klyshajka jote dhe e imja nuk na mėsuan si tė qlirohemi nga robėrija shekullore andaj ti dhe unė jetoim si klysh sepse lėpijmė ate qka na e servon vendi i huaj qė pėr ty ėshtė atdhe.Jam i bindur se ti asnjėher nuk e ke ndjer dashurinė ndaj Shqipėrisė e as dashurinė ndaj ndonjė vendi tjetėr etnik.Pallavrat e kopallat e tua nuk kan krip o "patrioti i dėshmuar".Ti nė kėtė forum si "zagar"vetėm nuhat shkrimet e mia dhe u turresh pėr ti shkaravitur.

Nėse mendon se ke tė drejt ,se je i menqur dhe e do Shqipėrinė ku unė dhe tė tjerėt do tė besoim se ke gjak shqiptari ,tregoje emrin tėnd tė vėrtet e pastaj debatoim sinqerisht,se unė vetėm ngapak po shkaraviti.Shqiptarėt nuk e kan zakon tė polemizoin me emra tė fshehur por si burrat,andaj tregohu e tė dijmė se kush si dhe qka do tė dal,kush do mbetet i vogėl e kush i madh.
    Unė asnjėhere nuk kam shkruar e polemizuar me maska por si "klysh"i vogėl pa maska e pa rraspillėqe.Ti qė polemizon me emėr anonim mshef edhe dobėsit e tua prej "zagari"apo njė "klyshi"tė madh.
    Nėse je shqiptar e jo tradhėtar duku mos u mshef pas dimive tė grave,unė jam ka qė jam;
    Mė sė shumti po mė vret gėnjeshtra e juaj,kurvėrija e juaj dhe ate kur thoni :se doni Shqipėrinė.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Po Ndihem Mire Kure Them Jam Albaneze
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Sabriu
    Pėr Arcimedes,

Gjuhėn tė cilėn ti e flet ėshtė njė gjuhė bizantine,bėhesh avokat i dikujt edhe kur nuk keni tė drejt,ti jap spjegime pa tė pyetur dhe hyn nė replikė vetėm sa pėr tė thėnė diqka sepse aty keni gjetur diqka tė lėpini si"klysh" i madh.E di se mburresh se je "shqiptar"e di se mburresh se djersėn e derdh nė njė vend tė huaj qė tani ju nė kėtė forum e keni cekur se etėm tani po e ndjeni kėnaqėsin e jetės dhe se qenke zėvendės shefi.Nė rregull ,juve me kėtė iu diket vetja se jeni "kėlysh "i madh dhe e ruan "dashurinė"pėr atdheun Shqipėrinė,
    qė nė zemrėn tėnde besoi se nuk egziston fare.Je "klysh"i madh sepse gėnjen shum,romantizmi ,"patriotizmi",filozofija e juaj e mykur nuk ngazėllen.ti mendon se je i menqur shum dhe fitues,unė tė pyes qka humba unė e qka fitove ti?,unė e di se jemi tė humbur tė dyt sepse klyshajka jote dhe e imja nuk na mėsuan si tė qlirohemi nga robėrija shekullore andaj ti dhe unė jetoim si klysh sepse lėpijmė ate qka na e servon vendi i huaj qė pėr ty ėshtė atdhe.Jam i bindur se ti asnjėher nuk e ke ndjer dashurinė ndaj Shqipėrisė e as dashurinė ndaj ndonjė vendi tjetėr etnik.Pallavrat e kopallat e tua nuk kan krip o "patrioti i dėshmuar".Ti nė kėtė forum si "zagar"vetėm nuhat shkrimet e mia dhe u turresh pėr ti shkaravitur.

Nėse mendon se ke tė drejt ,se je i menqur dhe e do Shqipėrinė ku unė dhe tė tjerėt do tė besoim se ke gjak shqiptari ,tregoje emrin tėnd tė vėrtet e pastaj debatoim sinqerisht,se unė vetėm ngapak po shkaraviti.Shqiptarėt nuk e kan zakon tė polemizoin me emra tė fshehur por si burrat,andaj tregohu e tė dijmė se kush si dhe qka do tė dal,kush do mbetet i vogėl e kush i madh.
    Unė asnjėhere nuk kam shkruar e polemizuar me maska por si "klysh"i vogėl pa maska e pa rraspillėqe.Ti qė polemizon me emėr anonim mshef edhe dobėsit e tua prej "zagari"apo njė "klyshi"tė madh.
    Nėse je shqiptar e jo tradhėtar duku mos u mshef pas dimive tė grave,unė jam ka qė jam;
    Mė sė shumti po mė vret gėnjeshtra e juaj,kurvėrija e juaj dhe ate kur thoni :se doni Shqipėrinė.

He more Sabri trimi. A u lirove pak nga nervat?

Shyqyr. Kam faj un qe merrem me ty, po hajt mo se un te kuptoj ty. Mos kujto se ti i bashkon Shqiptaret duke thene qe nuk jeni Shqipetar, qe keni harruar vendin tuaj, apo qe jeni klysh e me te tjera fjale te keqija dhe ulese.

Un gezohem kur nje njeri thote qe eshte Shqiptar dhe qe e don vendin e tij dhe un i besoj asajt qe thote nje njeri, sepse un kam besim, rrespekt dhe shpresa ke nje njeri.

Megjithate, po e lej me kaq. Kalofshi mire Sabri
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anėtarėsuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Shqiptarėt nuk bashkohen me fjalė poretėdija kombėtare dhe vetėdija shtetėrore janė elemente bazėi nderuar.Pa vetėdije kombėtare nuk ka komb dhe pa vetėdije shtetėrore nuk ka shtet ,o Arcimedes "shqiptari".

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Normal

Proud To Be Albanian

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Ne shumicen e rasteve po.

Ka edhe raste qe.... ec mo squhen ato
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tani_26 : 20-03-2006 mė 12:18
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Faqja 24 prej 24 FillimFillim ... 14222324

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeēarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •