Pėr Arcimedes,
Gjuhėn tė cilėn ti e flet ėshtė njė gjuhė bizantine,bėhesh avokat i dikujt edhe kur nuk keni tė drejt,ti jap spjegime pa tė pyetur dhe hyn nė replikė vetėm sa pėr tė thėnė diqka sepse aty keni gjetur diqka tė lėpini si"klysh" i madh.E di se mburresh se je "shqiptar"e di se mburresh se djersėn e derdh nė njė vend tė huaj qė tani ju nė kėtė forum e keni cekur se

etėm tani po e ndjeni kėnaqėsin e jetės dhe se qenke zėvendės shefi.Nė rregull ,juve me kėtė iu diket vetja se jeni "kėlysh "i madh dhe e ruan "dashurinė"pėr atdheun Shqipėrinė,
qė nė zemrėn tėnde besoi se nuk egziston fare.Je "klysh"i madh sepse gėnjen shum,romantizmi ,"patriotizmi",filozofija e juaj e mykur nuk ngazėllen.ti mendon se je i menqur shum dhe fitues,unė tė pyes qka humba unė e qka fitove ti?,unė e di se jemi tė humbur tė dyt sepse klyshajka jote dhe e imja nuk na mėsuan si tė qlirohemi nga robėrija shekullore andaj ti dhe unė jetoim si klysh sepse lėpijmė ate qka na e servon vendi i huaj qė pėr ty ėshtė atdhe.Jam i bindur se ti asnjėher nuk e ke ndjer dashurinė ndaj Shqipėrisė e as dashurinė ndaj ndonjė vendi tjetėr etnik.Pallavrat e kopallat e tua nuk kan krip o "patrioti i dėshmuar".Ti nė kėtė forum si "zagar"vetėm nuhat shkrimet e mia dhe u turresh pėr ti shkaravitur.
Nėse mendon se ke tė drejt ,se je i menqur dhe e do Shqipėrinė ku unė dhe tė tjerėt do tė besoim se ke gjak shqiptari ,tregoje emrin tėnd tė vėrtet e pastaj debatoim sinqerisht,se unė vetėm ngapak po shkaraviti.Shqiptarėt nuk e kan zakon tė polemizoin me emra tė fshehur por si burrat,andaj tregohu e tė dijmė se kush si dhe qka do tė dal,kush do mbetet i vogėl e kush i madh.
Unė asnjėhere nuk kam shkruar e polemizuar me maska por si "klysh"i vogėl pa maska e pa rraspillėqe.Ti qė polemizon me emėr anonim mshef edhe dobėsit e tua prej "zagari"apo njė "klyshi"tė madh.
Nėse je shqiptar e jo tradhėtar duku mos u mshef pas dimive tė grave,unė jam ka qė jam;
Mė sė shumti po mė vret gėnjeshtra e juaj,kurvėrija e juaj dhe ate kur thoni :se doni Shqipėrinė.
Krijoni Kontakt