Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 84
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga YllBote
    kush tha qe dashuria nuk lind nga flirting???
    Askush nuk tha qe dashuria nuk mund te lind nga flirt.

si smund te lindi dashuria nga flirting????? shumicen e kohes ashtu vazhdon nji lidhje.. te pelqen dikush .. vazhdon flirt.. dhe me von gjerat behen me serioze.
    Ke te drejte.

flirting esthe dicka qe ma merr mendja shumica e vajzave dhe cunave pelqejn me ber. por nese ke te dashur.. athere eshte budallik me flirt me te tjere
    Gjithasthu ke te drejte.

P.S:Pasi ta lexova titullin e kuptova...BIG FLIRT...LoL.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e ChloeS
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Postime
    181
    Citim Postuar mė parė nga StormAngel
    Askush nuk tha qe dashuria nuk mund te lind nga flirt.
    Lexo me siper dhe do ta gjesh se kush ka thene qe dashurija nuk lind nga lerti...
    Life is B E A U tiful :)

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Oops I did it again.Kerkoj falje Enika,edhe pse nuk e kishe definuar cakte mendimin se dashuria linda nga flerti,po nejse.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    Flirti eshte shume i kendshem sidomos per femrat. s'ka asgje serioze ne te megjithate nese je e lidhur duhet t'a evitosh ca
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

...........
    Anėtarėsuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    home
    Postime
    678
    Un per vete nuk kam asgje kundra flirting dhe nuk e konsideroj tradhti, arsyet pse jan keto.

Jam teper flirtuese dhe gjith shoqeria ime e din kete, nuk e bej per gje por jam thjesht keshtu vete. Flirtoj me shoket edhe qe ja njof te dashurat, por kuptohet me cdo njeri ne menyr te ndryshme.
    Kur them jam flirt e them gjithmon thjesht nga muhabeti, por kurr fizikisht, sepse ke sa te duash dhe shum njof goca qe perdorin trupin kur flirtojn ose duan attention e dikujt.
    Flirtim fizikisht e quaj (ate goc qe e ben,k.....) por per veten time sic thash shoqeria ime e din se jam flirty dhe e kthejn back, dim te luajm me njeri tjetrin.
    Kur dua ti terheq vemendjen nje cuni qe me pelqen gjithashtu jam shum flirt nganjeher e kam inat, por neqofse ai nuk me jep asnje respond ather e le, nuk shkoj ne gjera extreme si fizikisht etj. Neqofse ai me jep respond, vazhdoj flirt pak nga pak me shaka, dhe po filluam te bejme muhabet gjerat ndryshojn, ata qe vazhdojn flirting me nje person qe njohen, ne shumicen e rasteve duan vetem nje lidhje saper qef dhe kalim kohe me ta, asgje serioze.

Nuk e konsideroj flirting,tradheti per arsye sepse kur jam e lidhur me nje cun, i ve limit gjerave, jo vetem flirtimit por cdo gjere.(flas per veten gjithmon, ka edhe tjere qe bejne ndryshe)
    What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!

Shumica kane folur duke pasur parasysh vetem nese ju vete flirtoni para dikujt tjeter. Pra te flirtosh para te dashurit. Po nese i dashuri flirton para teje???
    Sepse po e pate ne tip te flirtosh kur je vetem edhe kur te jesh me te dashurin s'ke per te ndenjur rehat.
    Une jam e sjellshme. Kshu flirtime nuk bej. Me pelqen te luaj me fjale...po flirti eshte gje tjeter. Te transferosh vemendjen tende komplet tek dikush tjeter qofte edhe per 5 min. Nuk kam kohe per keto gjera.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 04-05-2005 mė 11:53 Arsyeja: korrigjime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Flerty s'eshte tradheti, disa e perdorin per humor, disa per tu tallur disa kot per qejf
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Nuk me pelqen flerti kur behet zakon, sepse ketu ne Greqi njerezit vetem per flert dhe lajka jetojne. Kur e ben flertin gjithandej, sic bejne te rinjte ketu ku jetoj akoma edhe Shqiptaret, atehere e humb lezetin e vet sepse edhe ti i thua thjesht per t'i thene por edhe femra i ka degjuar aq here saqe nuk i bejne me pershtypje! Nga andej e tutje cdo njeri ka nevoje te degjoje nje fjale te bukur, sidomos ne civilizimin perendimor ku vetmia dhe stresi jane kthyer ne problemin no1 akoma edhe nje buzeqeshje mund ta beje diten e bukur!

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    "Flirti" konceptohet ndryshe ne Europe, dhe ndryshe ne Ameriken puritane. Ne Europe, eshte pjese e jetes se perditshme, eshte si nje loje e luajtur nga te gjithe, qe nga rinia, deri te ai plaku 80 vjec pa dhemb qe te shkel syrin kur kalon rruges ..... lol! Ne US, nqs flirton sadopak, pas pak kohe, te kerkojne numrin e telefonit. Kuptohet, ne qytetet e medha metropolitane dhe kozmopolite, si ne NYC etj, eshte pak me ndryshe.

Pastaj dhe femrat ketu i marrin gjerat per se mbrapthi, ne vende pune, nje flirtim i thjeshte mund te kaloje ne ceshtje penale per "sexual harassment" (pa hedhur poshte rastet kur vertete ndodhin gjera te tilla.)
    Me konkretisht, isha ne France per nje simester, dhe ne fund te simestrit na pyeten per pershtypjet qe na mbeten nga Parisi. Te gjitha vajzat (amerikane) pa perjashtim u ankuan qe francezet "i ngacmuan shume" me demek "sexual harassment." Thua ti, francezet mezi priten sa te zbrisnin "yjet amerikane" dhe u leshuan ..... lol!

PS: personalisht nuk mendoj se "flirting" eshte tradheti, sic e thashe me siper, per mua eshte thjesht nje "loje".

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812

Cfar eshte flirti

Mora shkas nga tema tjeter e hapur per flirtin. Ekziston nje perkufizim?
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •