Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 84
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Duke pare gjith justifikimet e perdorura ketu pro flirtimit... si do justifikoheshit nqs i/e dashuri/a do ju kapte ne flagrance?
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Kolombi has said it all! Flirtimi eshte i embel ne fillim...nje veshtrim, nje kthim koke, nje loje fjalesh, por ama rruga ku te shtyn, mund te jete teper e padeshiruar. Tragjike per ca!

Kam degjuar nga Amerikanet se Shqiptaret flirtojne shume. Dhe mendoj se eshte e vertete, dhe kete e kam vene re dhe tek popujt latine.

Eshte e mire te flirtosh kur je ne nje relate? Mua nuk do me vinte ASPAK mire nese njeriu i zemres sime do te flirtonte me vajza te tjera pasi kjo eshte shenje mos-respekti dhe mungese dashurie dhe plotesim ndjenjash. Kam degjuar nga dikush qe kur dike e do shume, e gjithe bota te eleminohet para sysh...dhe ne mendjen tende ke vec ate person. Atehere, si mund te arrish te flirtosh me te tjere?

Une s'do ta beja per veten time! Thjesht e shoh si ulje!
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Po kujdes ju se nuk po ben gje nese flirton, nuk do te thote qe nuk e do njeriun me te cilin ke lidhje, thjesht eshte ne tipin tend te sillesh ashtu, per disa eshte pjese e personalitetit dhe nuk e shohin si flirt. Per mendimin tim nuk do te thote mungese respekti per ate qe do. Ndonjehere eshte nje menyre per te arritur dicka qe do. Uen vete po te me vije ne koke flirtoj nese jo, nese nuk kam nerva nuk flirtoj, varet nga situata.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Duke pare gjith justifikimet e perdorura ketu pro flirtimit... si do justifikoheshit nqs i/e dashuri/a do ju kapte ne flagrance?
    It wasn`t me!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar mė parė nga baby_blue
    Po kujdes ju se nuk po ben gje nese flirton, nuk do te thote qe nuk e do njeriun me te cilin ke lidhje, thjesht eshte ne tipin tend te sillesh ashtu, per disa eshte pjese e personalitetit dhe nuk e shohin si flirt. Per mendimin tim nuk do te thote mungese respekti per ate qe do. Ndonjehere eshte nje menyre per te arritur dicka qe do. Uen vete po te me vije ne koke flirtoj nese jo, nese nuk kam nerva nuk flirtoj, varet nga situata.
    Cfar eshte dashuria per ty vajze e mbare? Si do justifikoheshe ti para te dashurit po te kapte ai ty? (Gjithmone duke presupozuar qe je ne nje lidhje pak sa serioze)

Jam shume dakort per tipin... por ama jo cdo tip mund te dashuroj sic dhe jo cdo tip mund te flirtoj.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Une per veten time edhe di te dashuroj edhe di te flertoj dhe nuk jam kapur ne flagrance...deri tani.Sa mire.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Nqs je ne nje lidhje flirtimi ehte papergjegjesi dhe hipokrizi.
    Kėtė po mendoja dhe unė, qe smund te flertosh me dike neqoftese je nje nje lidhje serjoze, un per vete nuk do kisha guxim ta beja, dhe gjithashtu pres te njejten gje nga partneri. Neqoftese nuk je nje nje lidhje serjoze me dikė, atėhere nuk ėshtė gjė si tradhėti or cheating... dhe po, ėshtė fun kur e bėn kot per se koti, kur ca djem flertojn me ty gjithashtu
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Ok, Cyclotomic
    Une e thashe pra qe nga tipi i njeriut varet cdo gje, disa flirtojne sepse ashtu jane gatuar, nuk e shohin per keq, sepse dhe nuk nisen per keq, por te tjeret mund ta gjykojne per keq, kaq kisha me thene nuk ka te bej me faktin qe nuk e do njeriun me te cilin ti je.Ka njerez qe duken si me te miret e botes, me seriozet ne lidhje me ty dhe ta fusin sa krahu pastaj keshtu qe asnjehere nuk mund te nisem nga fakti qe nje njeri ka karakter flirtues dmth nuk me do dhe nuk e ka seriozisht.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Dashuria me sa di une, dhe me sa cpo shof nga shume te tjere ketu eshte perkushtim. Kur themi perkushtim nuk themi te shkojm te verdallosemi kur personi tjeter qe duam nuk eshte prane nesh. Sipas asaj logjike siper i bie qe kushdo qe te jete me te dashuren/in mund te flirtoj para syve te tyre pa asnje problem... pasi sic e the vet nuk e ka seriozisht dhe nuk do te thote qe nuk e do.

Pyetje: A e imagjinon dot nje lidhje serioze te tille (ku njeri gozhdes dhe tjetri patkoit sipas mendimit tim) ?

un per vete jo, me duket si ato serialet televizive spanjolle qe ngaqe me esht prish dhe telekomanda e televizorit jam i detyruar fatkeqsisht ti kaloj dhe ato per te shkuar tek ndonje kanal tjeter.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Rrofshin serialet spanjolle te cilat na mesuan te flirtojme.
    Tallem,po nejse mendimi im eshte se flirti ne mase te vogel nuk eshte i rrezikshem dhe i demshem qofsh ne lidhje apo jo.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •