Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 84
    !Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga baby_blue
    Hahaha, Stormangel that is funny, si ore ngatarron kufirin ti, me shkrive fare.
    E di pse e ngatarron ti? Sepse nuk ke gjetur ate femren e duhur, what do you think?
    E kam gjetur une femren e duhur ama ajo nuk me ka gjet mua.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e petriti07
    Anėtarėsuar
    09-05-2003
    Vendndodhja
    angli
    Postime
    33

Flerti ???

Mendoj se esht fillimi i mardhenjeve<shoqerore/dashurie etj>por ne disa raste edhe s"ecen muhabeti keshtu qe duhet me kercy ke lulja tjeter<si bletet>....shendet.
    Krenar te jem shqiptar !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Stormangel, me vjen keq qe s'te paska gjetur ajo ty, too bad.
    Ndoshta ajo po flirton shume me te tjere prandaj s'te ka gjetur. Be happy, don't worry
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

"innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anėtarėsuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128

innocent

Ok, nuk eshte gje me rrezik, por ka vend per flirting, dhe nuk ka. Neqote se ti je me te dashurin/dashuren athere te besh pak flirt, sikur nuk shkon, pak nuk ben dem, vetem se ndonjehere teperohet dhe perfundon ne gjera te tjera.
    Mua pak a shume me vjen nga natyra, dhe ndonjehere nuk jam ne dieni qe po e bej kete gje.
    In my opinion it's innocent,and it does no harm, those who are meant to cheat will cheat, flirting or no flirting.
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga baby_blue
    Stormangel, me vjen keq qe s'te paska gjetur ajo ty, too bad.
    Ndoshta ajo po flirton shume me te tjere prandaj s'te ka gjetur. Be happy, don't worry
    Edhe mua me vjen keq qe nuk me ka gjetur por ka kohe do te me gjej ndoshta ndonjehere.Keep on looking...
    Une kisha thenee happy don`t marry!

shpirtushka Maska e Irisi
    Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga Pink_Girl
    shume e vertete ... te flirtesh me dike .. even kur ke marredhenie me dike tjeter e ben jeten me interesante ..del nga ajo monotonia e perditshme ..pastaj eshte i pademshem ... sic e tha dhe julius ... shkarkim emocionesh dhe ndjenjash ... kaq ska dashuri ...;P

pink
    Ti pse duhet ti shkarkosh keto emocione ndjenjash me dike tjeter dhe jo me te dashurin qe ke? Think nese i dashuri yt do te bente te njejten gje si do ndjeheshe ti? I don't like flirting around with other guys, sepse nuk ben gje tjeter vecse krijon probleme ne lidhjen tende. Une keshtu mendoj mund te jem edhe e gabuar.
    Hugs to all of you!

shpirtushka Maska e Irisi
    Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Une kam pasur ne Shqiperi nje shoqe te ngushte qe ishte really pretty, dhe qe ne klase te 8 mbaj mend zuri nje te dashur(6 vjet me te madh se vetja). Ok, ndenjen bashke deri sa kjo vajti ne vit te pare dhe kur shkuam ne gjimnaz pa djem te tjere edhe me te mire se ai qe kishte por me te vertete ajo e donte te dashurin e saj, dhe nuk u lidh me njeri tjeter. Vetem nje te mete qe kishte ishte se pelqente flirting with the other guys. I dashuri nuk ishte ne shkollen qe ishte kjo se ishte me i madh dhe nuk dinte gje qe his girl u shkelte syrin djemve te tjere, kur vishte bluza te hapura mundohej te ulej sa me shume para cunave, u buzeqeshte te gjithve ishte shume e hedhur.....etj etj. Kaloi viti i pare filloi i dyti prape bashke ishin po kjo avazin, dhe i dashuri i saj e mori vesh nga shoket e tij qe e shikonin po nuk flisnin me pare sepse edhe atyre mire ju vinte qe kishin dike me te cilen kalonin disa ore(just talking, laughing, ju pelqenin shikimet e saj provokuese) por njeri prej tyre i tregoi te dashurit te saj finally dhe brenda nje jave pas shume grindjeve u ndane.....Kishin 3 vjet bashke dhe gjithe ajo dashuri humbi si pa u kuptuar. Nesje as nje muaj kjo zuri te dashur nje shokun e tij dhe kete me teper e beri nga inati jo se e donte. Me kete te dytin as 4 muaj dhe ai e la. So ma tha nje dite cfare kam une qe nuk mund te mbaj dot nje te dashur, une sbej ndonje gje jam vete tip i hedhur dhe kam shume shoke what's wrong with that? Edhe une nuk dija si tja thoja po rrija dhe po e shikoja. Kur ajo tha une e doja shume A..... po rrija me cunat e tjere ne shkolle vetem per te kaluar kohen dhe me behet qejfi kur me pelqejne shume cuna po kjo sdo te thote qe une i pelqej te gjitha ata.
    Pastaj filloi te qante dhe te thoshte se vertete she missed A......dhe me kerkoi qe une te flisja me te dhe tja mbushja mendjen qe ata te ktheheshin prape bashke.
    Dhe kur kam takuar ish te dashurin e saj dhe kemi folur per te ai me tha se aq shume sa e ka dashur me pare aq nuk do ta takoje tani jo me te kthehen prape bashke. Dhe tha ajo mendje qe ka ajo ka per ta marre ne qafe. Dhe vertete u nda edhe ng ai dyti dhe tani si ben me pershtypje me ke eshte po te pakten mund te plotesoje deshirat e veta dhe te flirt me ke te doje se djemte me te cilet shkon don't really care sepse se kane te dashur por vetem nje b****!
    Me falni qe kam shkruar kaq shume se ju lodha duke lexuar.
    So good luck all atyre girls that like flirting!!!!

i/e regjistruar Maska e ChloeS
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Postime
    181
    Citim Postuar mė parė nga ice_storm
    Persa i perket dashurise nuk besoj se

mund te lindi nga Flerti.
    O lal ja ke fut kot fare plako.Nqs ti flert me nji goc qe e ke ne shkolle dhe kjo gje pehet e perditcme....do vij dita qe do shkosh ti flasesh dhe do filloni te dilni dhe ja ku maroi puna...

Un per veten time....sa kom qen tek pull i kom lujt fene flertit...kur kam qen me dike qe e kam pas dash...as qe me ka shku ne men me flirtu sepse plus tregohet dhe rrespekti karshi te dashurit ....te pakten un kshu e mendoj.
    Life is B E A U tiful :)

Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga joanna
    everything is in the life's game
    Fare e vertete.

sWeEt DevIL Maska e YllBote
    Anėtarėsuar
    26-01-2003
    Postime
    185
    kush tha qe dashuria nuk lind nga flirting???

si smund te lindi dashuria nga flirting????? shumicen e kohes ashtu vazhdon nji lidhje.. te pelqen dikush .. vazhdon flirt.. dhe me von gjerat behen me serioze.

flirting esthe dicka qe ma merr mendja shumica e vajzave dhe cunave pelqejn me ber. por nese ke te dashur.. athere eshte budallik me flirt me te tjere.
    Dont Let The Fear
    Of `Striking` Out
    Keep You From
    -- Playing The Game

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •