Close

Rezultati i Sondazhit: Kush fiton Champions ?

Votues
32. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Liverpool.

10 31.25%
  • Milan.

20 62.50%
  • Me penallti Milan.

0 0%
  • Me penallti Liverpool.

2 6.25%
  • Nuk e di .

0 0%
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 77
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Niku nje tifoz i Milanit
    Liverpool nuk fiton kurr
    Never say Never bro...

Mbaj pak rezerve se topi i rumbullaket eshte ta fut nje gol sic ja beri Chelskit dhe ec e caje mbrojtjen mandej...so never say never again
    My silence doesn't mean I am gone!

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Pershendetje

Pasi kam bere ca mungesa ne forum ja ku u riktheva serisht midis JUSH.
    Ndeshja po afron dhe te dy klubet po sterviten mos me mire per tu paraqitur ne forme ne finalen e CHAMPIONS LEAGUE.

Nje gje vura re ke sondazhi qe te gjithe Interistat kane vortuar kunder MILANIT mesa duket nuk u pelqenka qe kupa te shkoje ne itali aq me shume ne qytetin e tyre.

Gjithsesi ndeshja do tregoje se kush eshte me i miri, Nje gje po them qe edhe nese rrihemi nuk do bej replika jo qe skishim kete jo ate thjesht do ngushellohem me MILANISTAT e tjere.

Apo nese fitojme vetem me mbani se forumi do bjere down nga psotimet e mia
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga CLAY_MORE
    Pasi kam bere ca mungesa ne forum ja ku u riktheva serisht midis JUSH.
    Ndeshja po afron dhe te dy klubet po sterviten mos me mire per tu paraqitur ne forme ne finalen e CHAMPIONS LEAGUE.

Nje gje vura re ke sondazhi qe te gjithe Interistat kane vortuar kunder MILANIT mesa duket nuk u pelqenka qe kupa te shkoje ne itali aq me shume ne qytetin e tyre.

Gjithsesi ndeshja do tregoje se kush eshte me i miri, Nje gje po them qe edhe nese rrihemi nuk do bej replika jo qe skishim kete jo ate thjesht do ngushellohem me MILANISTAT e tjere.

Apo nese fitojme vetem me mbani se forumi do bjere down nga psotimet e mia
    Eshte e vertet qe interistat te njejtin gjo kan qe vetem shpresojn qe Milani te humbi qe pastaj te vin ktu me na merzit. Edhe sikur te ishte ne finale Milan kunder ndonje ekip me te ult sesa Liverpool prap kundra Milanit do votonin. Me humb Milani do vin me na ca koken, por me fitu Milani do vin prap me na ca koken tu thu albitri, shanci...
    Shpresojm qe asnjera mos te ndodhi...ose prap forumi do filloet te boet me sharje prap sic e kan bo deri sot.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga niku-nyc
    Eshte e vertet qe interistat te njejtin gjo kan qe vetem shpresojn qe Milani te humbi qe pastaj te vin ktu me na merzit. Edhe sikur te ishte ne finale Milan kunder ndonje ekip me te ult sesa Liverpool prap kundra Milanit do votonin. Me humb Milani do vin me na ca koken, por me fitu Milani do vin prap me na ca koken tu thu albitri, shanci...
    Shpresojm qe asnjera mos te ndodhi...ose prap forumi do filloet te boet me sharje prap sic e kan bo deri sot.

Niku nje gje kam per ty une.
    Ato verte vine e na merzisin por ti i jep tjek akoma me shume.
    Nese e ke vene re une flas aty dhe atehere kur eshte per te fol por ti fillon e ofedon edhe pse je milanist po tregoj anet e tua negative
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Nese e ke vene re une flas aty dhe atehere kur eshte per te fol por ti fillon e ofedon edhe pse je milanist po tregoj anet e tua negative
    Eshte per me te ardh inat se para neshjes votojn dhe thojn qe nuk intereson ne qoftese fiton Milan apo jo por kur humb Milani te vin e te cajn koken se po te ishin tifoza te pakten te falenderojn edhe sepse nuk esht ekipi i tyre sic kemi ber ne te gjith per ekipet e tyre kur kan fituar.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    well said dude

Temat pa kundershtIme dhe diskutime do ishin te kota ,ne si interista jemi munduar gjithmone te shprehim realitetin pa munduar te ofendojme njeri ,dhe nuk i kena merzit aspak milanistat ,une vete personalisht s'kom asnji postim tek tema e milanit ,kush o gric gjithmone kan ardhe ke tema jone ,,gjithashtu aty ku e keni meritu fitoren kundra interit kom qen une i pari qe u kom thon bravo cuna ,na dhat leksjon edhe ket vit me merite apo pa merite pak rendesi ka !!!

Por kur dikush fillon e ofendon ven e pa ven ,duhet ti pergjigjesh nga i her me te njejten monedh !!!

gjithsesi per mu osht allways forca inter ,ju ne finale edhe ne ne finale looooool !!!

hajt shnet edhe suksese me anglezt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 18-05-2005 mė 21:14

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

O figure...Tifozat e Interit do bejne tifozllek per skuadren e tyre ...

Ka vetem nje arsye qe mund te besh tifozllek per nje skuader tjeter ( kur nuk loz skuadra jote) ...Kur shef , qe ben futboll spektakel ...
    Te gjithe kemi bere tifozllek per Barcellonen kur lozi me Chelsin...ose me Realin kur lozi me Juven ...Sepse kishe qef te shifje futbollin spektakolar te spanjolleve...

Kurse skuadra juaj e nderuar ka 3 muaj qe po loz me brek neper kembe si ne kampionat dhe ne champions ....Jeni gabimisht ne finale , se duhet te ishte nje skuader tjeter aty...PSV , e cila dha spektakel ...T'ju rroje sa malet ''culovici'' ...Uroni t'ju ndihmoje edhe ne finale , se nuk keni shance...

p.s
    perseritja keshillat atij nikut ...se akoma s'ka kuptuar asgje , vazhdon te njejtin muhabet ...
    p.s.s.s
    nese do fitoni me merite ne finale , atehere do ju themi ''urime''...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 18-05-2005 mė 21:56
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    O figure...Tifozat e Interit do bejne tifozllek per skuadren e tyre ...

Ka vetem nje arsye qe mund te besh tifozllek per nje skuader tjeter ( kur nuk loz skuadra jote) ...Kur shef , qe ben futboll spektakel ...
    Te gjithe kemi bere tifozllek per Barcellonen kur lozi me Chelsin...ose me Realin kur lozi me Juven ...Sepse kishe qef te shifje futbollin spektakolar te spanjolleve...

Kurse skuadra juaj e nderuar ka 3 muaj qe po loz me brek neper kembe si ne kampionat dhe ne champions ....Jeni gabimisht ne finale , se duhet te ishte nje skuader tjeter aty...PSV , e cila dha spektakel ...T'ju rroje sa malet ''culovici'' ...Uroni t'ju ndihmoje edhe ne finale , se nuk keni shance...

p.s
    perseritja keshillat atij nikut ...se akoma s'ka kuptuar asgje , vazhdon te njejtin muhabet ...
    p.s.s.s
    nese do fitoni me merite ne finale , atehere do ju themi ''urime''...

Nuk boet tifozlliku duke u hedh nga nji lum ne tjetrin sepse e boni nga inati dhe ti akoma ste marojn kto llafet "culovici" "Uroni t'ju ndihmojn edhe ne finake, se nuk keni shance" mesa shof ti akoma i bie rrotull muabetit qe e prish temen dhe je moderator as nuk duet te jesh pak si neutral apo kundra Milanit cdo her si e ke? Se si lu Milani apo pse eshte ne finale nuk ke cfare ti besh ato qe kan bo ket vit e meritojn futbolli esht loje qe nje dit lu mir dhe nje dit lu keq, ndonjher fiton kur se meriton dhe kur e meriton, por prap llafet mbas finales nuk do mbarojn kushdo qe te fitoj.

Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar mė parė nga TITI

gjithsesi per mu osht allways forca inter ,ju ne finale edhe ne ne finale looooool !!!

hajt shnet edhe suksese me anglezt
    [/COLOR][/FONT][/B]
    Pse ke ben ne krahasim ti Champions League me Kupen e Italise ajo esht merita e sezonit me qujt finalen e kupes te Italise me Champions?

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Mire pra nik-nyc ,e lejme kshu ,ju merni tenxheren ne kapakun.... amon o plak se le nom ,ato te klasave t'para bojne kshu krahasimesh ,jo une ,,dihet qe champions league osht shume me e modhe se kupa italise ,por mjafton qe interi me gjithe ato probleme qe ka pas ket vit ,arriti te dal ne finale ,e vogel apo e modhe ska shume rendesi ,mjafton ta fitojme edhe jena m'rregull !!!

ndersa Juve boni yzmet asaj finaleje mire se po dilni pa gjo fare lool

hajt shnet

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Liverpool finalist...
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 109
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:46
  2. LIVERPOOL kualifikohet
    Pėrgjigje: 155
    Postimi i Fundit: 07-03-2007, 15:19
  3. AC Milan vs Liverpool - (Liverpool Champion)
    Pėrgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 26-05-2005, 18:23
  4. Liverpool vs Chelsea - (Liverpool Kualifikohet)
    Nga Bledari nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 04-05-2005, 18:35
  5. Legjenda Manchester United!
    Nga Cool_Durrsak nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 06-04-2004, 13:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •