Never say Never bro...Postuar mė parė nga Niku nje tifoz i Milanit
Mbaj pak rezerve se topi i rumbullaket eshte ta fut nje gol sic ja beri Chelskit dhe ec e caje mbrojtjen mandej...so never say never again
Never say Never bro...Postuar mė parė nga Niku nje tifoz i Milanit
Mbaj pak rezerve se topi i rumbullaket eshte ta fut nje gol sic ja beri Chelskit dhe ec e caje mbrojtjen mandej...so never say never again
My silence doesn't mean I am gone!
Pasi kam bere ca mungesa ne forum ja ku u riktheva serisht midis JUSH.
Ndeshja po afron dhe te dy klubet po sterviten mos me mire per tu paraqitur ne forme ne finalen e CHAMPIONS LEAGUE.
Nje gje vura re ke sondazhi qe te gjithe Interistat kane vortuar kunder MILANIT mesa duket nuk u pelqenka qe kupa te shkoje ne itali aq me shume ne qytetin e tyre.
Gjithsesi ndeshja do tregoje se kush eshte me i miri, Nje gje po them qe edhe nese rrihemi nuk do bej replika jo qe skishim kete jo ate thjesht do ngushellohem me MILANISTAT e tjere.
Apo nese fitojme vetem me mbani se forumi do bjere down nga psotimet e mia![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Eshte e vertet qe interistat te njejtin gjo kan qe vetem shpresojn qe Milani te humbi qe pastaj te vin ktu me na merzit. Edhe sikur te ishte ne finale Milan kunder ndonje ekip me te ult sesa Liverpool prap kundra Milanit do votonin. Me humb Milani do vin me na ca koken, por me fitu Milani do vin prap me na ca koken tu thu albitri, shanci...Postuar mė parė nga CLAY_MORE
Shpresojm qe asnjera mos te ndodhi...ose prap forumi do filloet te boet me sharje prap sic e kan bo deri sot.
Postuar mė parė nga niku-nyc
Niku nje gje kam per ty une.
Ato verte vine e na merzisin por ti i jep tjek akoma me shume.
Nese e ke vene re une flas aty dhe atehere kur eshte per te fol por ti fillon e ofedon edhe pse je milanist po tregoj anet e tua negative![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Eshte per me te ardh inat se para neshjes votojn dhe thojn qe nuk intereson ne qoftese fiton Milan apo jo por kur humb Milani te vin e te cajn koken se po te ishin tifoza te pakten te falenderojn edhe sepse nuk esht ekipi i tyre sic kemi ber ne te gjith per ekipet e tyre kur kan fituar.Postuar mė parė nga CLAY_MORE
well said dudePostuar mė parė nga CLAY_MORE
Temat pa kundershtIme dhe diskutime do ishin te kota ,ne si interista jemi munduar gjithmone te shprehim realitetin pa munduar te ofendojme njeri ,dhe nuk i kena merzit aspak milanistat ,une vete personalisht s'kom asnji postim tek tema e milanit ,kush o gric gjithmone kan ardhe ke tema jone ,,gjithashtu aty ku e keni meritu fitoren kundra interit kom qen une i pari qe u kom thon bravo cuna ,na dhat leksjon edhe ket vit me merite apo pa merite pak rendesi ka !!!
Por kur dikush fillon e ofendon ven e pa ven ,duhet ti pergjigjesh nga i her me te njejten monedh !!!
gjithsesi per mu osht allways forca inter ,ju ne finale edhe ne ne finale looooool !!!
hajt shnet edhe suksese me anglezt
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 18-05-2005 mė 21:14
O figure...Tifozat e Interit do bejne tifozllek per skuadren e tyre ...Postuar mė parė nga CLAY_MORE
Ka vetem nje arsye qe mund te besh tifozllek per nje skuader tjeter ( kur nuk loz skuadra jote) ...Kur shef , qe ben futboll spektakel ...
Te gjithe kemi bere tifozllek per Barcellonen kur lozi me Chelsin...ose me Realin kur lozi me Juven ...Sepse kishe qef te shifje futbollin spektakolar te spanjolleve...
Kurse skuadra juaj e nderuar ka 3 muaj qe po loz me brek neper kembe si ne kampionat dhe ne champions ....Jeni gabimisht ne finale , se duhet te ishte nje skuader tjeter aty...PSV , e cila dha spektakel ...T'ju rroje sa malet ''culovici''...Uroni t'ju ndihmoje edhe ne finale , se nuk keni shance...
p.s
perseritja keshillat atij nikut ...se akoma s'ka kuptuar asgje , vazhdon te njejtin muhabet...
p.s.s.s
nese do fitoni me merite ne finale , atehere do ju themi ''urime''...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 18-05-2005 mė 21:56
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Postuar mė parė nga inter_forever
Nuk boet tifozlliku duke u hedh nga nji lum ne tjetrin sepse e boni nga inati dhe ti akoma ste marojn kto llafet "culovici" "Uroni t'ju ndihmojn edhe ne finake, se nuk keni shance" mesa shof ti akoma i bie rrotull muabetit qe e prish temen dhe je moderator as nuk duet te jesh pak si neutral apo kundra Milanit cdo her si e ke? Se si lu Milani apo pse eshte ne finale nuk ke cfare ti besh ato qe kan bo ket vit e meritojn futbolli esht loje qe nje dit lu mir dhe nje dit lu keq, ndonjher fiton kur se meriton dhe kur e meriton, por prap llafet mbas finales nuk do mbarojn kushdo qe te fitoj.
Pse ke ben ne krahasim ti Champions League me Kupen e Italise ajo esht merita e sezonit me qujt finalen e kupes te Italise me Champions?Postuar mė parė nga TITI
Mire pra nik-nyc ,e lejme kshu ,ju merni tenxheren ne kapakun.... amon o plak se le nom ,ato te klasave t'para bojne kshu krahasimesh ,jo une ,,dihet qe champions league osht shume me e modhe se kupa italise ,por mjafton qe interi me gjithe ato probleme qe ka pas ket vit ,arriti te dal ne finale ,e vogel apo e modhe ska shume rendesi ,mjafton ta fitojme edhe jena m'rregull !!!
ndersa Juve boni yzmet asaj finaleje mire se po dilni pa gjo fare lool
hajt shnet
Krijoni Kontakt