Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 135
    Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Irfan
    Jo more...kush te tha be....
    Mos je edhe ti bashkpuntori i Thaçit,ne biznisin e udbes...

Mos ti kan dhene UDBA-e serbis te dheneat e konorzimit te shqipetareve,se me ke eshte martuar apoe ke e ka gru.
    Anton Quni nuk e ngrita gjer ne qiell...
    e morra nje person te thjeshte per ta krahasuar famen e thaçit se sa e ka te larte...sa ka kontribu per kosoven,sa foto dhe filma i ka bere neper malete e Zvicrres...,dhe qe erdhi ne kosove,i postoji neper gazeta e web-faqe te internetiti...
    Tek e fundit mua nuk me intereson ta njohe kete person.
    Jo ti e ai shoku i yt Coco-viq sherbeheni me informata te UDB-se dhe beni punen e UDB-se ne forum.Une e njohe Antonin dhe e dije jeten e tij nga afer.Poashtu une e njohe edhe jeten e Thaçit ne Zvicerr.
    Kur une e plasoj nje informate apo nje shkrim ne forum,tri here mendohem e pastaj e plasoje.E ju vetem ja futni kote sa per ta shtuar numrin e shkrimeve.
    Per Antonin e Thaçin nuk ke se çka te me tregoshe ti mua.

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Citim Postuar më parë nga Marinari
    Jo ti e ai shoku i yt Coco-viq sherbeheni me informata te UDB-se dhe beni punen e UDB-se ne forum.Une e njohe Antonin dhe e dije jeten e tij nga afer..
    İ dashur shqipetar,ti ja nise me me tregu inf. te udbes,kur fillove te thuash se Me ke eshte martuar Antoni?
    edhe nuk kam qefe me mi shite forat e Udbes.
    Une jam kundra atyre qe i pergjeshin njerzite qe jan ne kryeministrine Kosoves.Si dhe nuk dua te kemi nje ofendim ne mes vete,secili i ka meritat e veta.Por jan ca persona qe po i ja mbajne shume larte Thaçit,qe vetem ai eshte qe luftoji.NE luften e Kosves nuk ishte ai,por ishin bite epop.shqipetare.
    Poashtu une e njohe edhe jeten e Thaçit ne Zvicerr..
    Nese e njehe edhe ti,edhe ndokush tjeter din me mıre per ate çka ti ndoshta nuk e din....

Kur une e plasoj nje informate apo nje shkrim ne forum,tri here mendohem e pastaj e plasoje.
    E nese ka nevoj mendo edhe 6 here,dhe shiqo se çka pos hkruan,mos i harro fjalet qe i ke shkruar....
    pastaj e plasoje.
    nuk po te kuptoj,çeshte ''Plasoj'',mos ke dewshtur te thuash''Postoj''.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Irfan : 16-05-2005 më 14:50
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    İ dashur shqipetar,ti ja nise me me tregu inf. te udbes,kur fillove te thuash se Me ke eshte martuar Antoni?
    edhe nuk kam qefe me mi shite forat e Udbes.
    Une jam kundra atyre qe i pergjeshin njerzite qe jan ne kryeministrine Kosoves.Si dhe nuk dua te kemi nje ofendim ne mes vete,secili i ka meritat e veta.Por jan ca persona qe po i ja mbajne shume larte Thaçit,qe vetem ai eshte qe luftoji.NE luften e Kosves nuk ishte ai,por ishin bite epop.shqipetare.

Nese e njehe edhe ti,edhe ndokush tjeter din me mıre per ate çka ti ndoshta nuk e din....

E nese ka nevoj mendo edhe 6 here,dhe shiqo se çka pos hkruan,mos i harro fjalet qe i ke shkruar....

nuk po te kuptoj,çeshte ''Plasoj'',mos ke dewshtur te thuash''Postoj''.
    O "kolona e peste"une e dij mire se ç'ka do te thote;plasoj e postoj.Po leri more analfabet keto gjera.Anton Quni eshte shume larg nga Thaçi .Po leri ato gjera,se po te shkruaj ashtu siq i di gjerat une,do te vie turp atehere me kete nofke te shkruashe ne forum.Leje se une Antonin e njohe shume,shume nga afer.Normalishte se gruaja e tij eshte sllave.Mos deshe qe tjeret mos ta pranojne kete realitet?!
    E perfundojme tani per te.
    Apo nese do ne mund edhe te vazhdojme te replikojme per te?Si te duashe!

Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    O "kolona e peste"une e dij mire se ç'ka do te thote;plasoj e postoj.Po leri more analfabet keto gjera.Anton Quni eshte shume larg nga Thaçi .Po leri ato gjera,se po te shkruaj ashtu siq i di gjerat une,do te vie turp atehere me kete nofke te shkruashe ne forum.Leje se une Antonin e njohe shume,shume nga afer.Normalishte se gruaja e tij eshte sllave.Mos deshe qe tjeret mos ta pranojne kete realitet?!
    E perfundojme tani per te.
    Apo nese do ne mund edhe te vazhdojme te replikojme per te?Si te duashe!
    O njeri,e kupton fjale ''qe nuk me intereson se kushe eshte ai(anton),por ishte qellimi im qe tmos rritet aqe shume Thaçi qe paska bere per Kosoven,dhe morra vetem nje person per shembull,qe vetem Thaçi nuk eshte ai qe çliroji Kosoven ,kinse paska luftu vetem ai.
    Ju Kujothet kur anijate me bite e shqipetarev nga SHBA dhe Evropa u Zbarkuan(shdrypen) ne portin e Durrsit.Ketu nuk ishte Thaçi.Keta nuk kishin bere filma apo foto. neper malete e Zvicrres.Me konubarica(prostetutka) te serbis qe i ja shpjegoshin planin se si ta realizoj.....

edhe nje here po citoj thelbin e kesaj bisede,
    Citim Postuar më parë nga İrfan
    Une jam kundra atyre qe i pergjeshin njerzite qe jan ne kryeministrine Kosoves.Si dhe nuk dua te kemi nje ofendim ne mes vete,secili i ka meritat e veta.Por jan ca persona qe po i ja mbajne shume larte Thaçit,qe vetem ai eshte qe luftoji.NE luften e Kosves nuk ishte ai(Thaçi),por ishin bite e pop.shqipetare.!Njekosishte nuk dua qe ti ofendoj politikanet,çdo kush ka palnin dhe metodat e veta qe mendon se eshte me mire....

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    O njeri,e kupton fjale ''qe nuk me intereson se kushe eshte ai(anton),por ishte qellimi im qe tmos rritet aqe shume Thaçi qe paska bere per Kosoven,dhe morra vetem nje person per shembull,qe vetem Thaçi nuk eshte ai qe çliroji Kosoven ,kinse paska luftu vetem ai.
    Ju Kujothet kur anijate me bite e shqipetarev nga SHBA dhe Evropa u Zbarkuan(shdrypen) ne portin e Durrsit.Ketu nuk ishte Thaçi.Keta nuk kishin bere filma apo foto. neper malete e Zvicrres.Me konubarica(prostetutka) te serbis qe i ja shpjegoshin planin se si ta realizoj.....

edhe nje here po citoj thelbin e kesaj bisede,
    O Irfanooooooo,kur te etiketoshe njerez duhet te keshe fakte.Mos u shpre me fjale te forumisteve.Une e njohe edhe jeten e Thaçit ne Zvicerr.Nuk ka qene Thaçi djale qe ka lakmuar pas "shkinave",kjo absolut nuk qendron.Thaçi per nga natyra ka qene djale shume i sjellshem ne aspektin moral.Bile edhe nje dije,ka pase raste Thaçi edhe me "kokalle" te zgjedhe....Bindu ne kete.Ka qene tipik njeri shume familjar.Sa per "fotografi"maleve te Zvicrres,po te informoje se Hashim Thaçi gjate periudhes se luftes ka qendruar vetem tri dite ne Zvicerr.Atehere kur ka qene nje takim(i pari takim) ne mes Shtabit te Pergjithshem te UÇK/se dhe Diplomacise Perendimore,ne Gjeneve.I eshte dashur Thaçit qe te jete aty.
    Une po te ishte Thaçi edhe armiku i im(gjaksi im)do ta flase realitetin per te.
    Ti nese ke fakte te plota,pa asnje hezitim plasoje ne forum.Mos hezito fare.Por nuk eshte ne ndergjegjien e njeriut t'ia shtoje dikujt ne barre ate qe nuk e ka dhe nuk e ka bere.
    Ti nese je kundershtar politik i Thaçit ekzistojne shume menyra per ta "diskredituar"politikishte!!!Kjo metode e njellosjes qe ne kosovaret po e perdorim eshte shume e demshme per momentin.Ketu nuk e perjashtoj edhe veten time nga pergjegjesia.
    PS:edhe diqka harrova.
    Nuk jam djale i UDB-se une.Familja ime tradicionalisht ka hequr te zite e ullirit nga ish sistemi jugosllav dhe nga serbia tani ne dekadat e fundit.Vetem nga familja e ngushte e imja jane mbajtur mbi 20 vite burg serbie,kete po ta theme sinqerisht edhe pse nuk eshte vendi ketu ne forum dhe kur e kam parasyshe se jam anonim i meshefur pas nofkes.Te lutem...per tjerat nuk me pelqen te flase per veten time.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marinari : 17-05-2005 më 01:40

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    Se si i bejne transaparenc vetit "kolona e peste",duke u mare me zhargone rrugesh e kafeneshe.
    marinar, oj lope - ku po e merr ti te drejten mem quajt mua "kolone te peste"??

...Po more Brari edhe ata kallashet qe ti i mbrone kane kositur jetra shqipetaresh
    dmth. ju ashtu e kshtu po, veq edhe ne...
    po me duket te ka rreshqit fjala pak - disi si padashje paske pranuar qe ju jeni dora e krimit.
    korigjom nese gaboj

Thaçi per nga natyra ka qene djale shume i sjellshem ne aspektin moral...Ka qene tipik njeri shume familjar.
    o marinar zeza, c´u bere "kahre" para miletit...
    po rri bre bal rehat mos i shti hundet gjithkund, se ka edhe njerez nga "radhet" tuja qe flasin (ne bese kuptohet), dhe tregojne per moralin e thaqit.
    bile bile edhe ne mesin tone ketu ne forum ka njerez qe mund te tregojn dic per "moralin" e bosit tend.
    meqe sic thash me lart ata flasin ne bese, une ua le atyre nese deshirojn te kontribuojn ne te mir te se vertetes - (e sheh sa besnik jemi ne te ldk-se??)

edhe diqka se gati harrova: ke filluar te behesh sikur "longari" nga "gfamilja moderne" - per cdo teme ti i di gjerat ma se miri edhe ke qene prezent ne te gjtha "skenat" e shfaqjes tragji-komedike "thaqi&co."
    c´imagjinate e fort te thuhet qe ke qene paralelisht edhe ne koshare te antoni edhe ne rogner te hashimi, qe ke qene duke ia mbajt qirin thaqit ne zvicer njekohesisht duke i percjell veprimtarite e "tradhetarve" institucional...
    fenomenal je!
    mos e pate rastesisht mbiemrin "popeye"??

me t´mira

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Edona

Interesant
    Te gjithe ju qe nuk e pelqeni politiken e z.Rugoves nuk dini me vendos as pike as presje.
    Mos e keni prej traumave?

Mos u nelvoxo!

4 rreshta e vetem nje presje.Me ngjane ne Llapin
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Se si i bejne transaparenc vetit "kolona e peste",duke u mare me zhargone rrugesh e kafeneshe.
    Marinarit : 0 point!

Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Ylli i mëngjesit Maska e edona
    Anëtarësuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    diku larg, shume larg,
    Postime
    200
    a thu RTP ske faj ti me kon po flasim ketu ja kemi nis me u traumatizu prej juve rugovistave qysh spo dini me dallu te miren edhe te keqen

o as drini ska me ju la
    ylli i mëngjesit

Anëtarësuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    O Irfanooooooo,kur te etiketoshe njerez duhet te keshe fakte.Mos u shpre me fjale te forumisteve...
    O shqipetare, une nuk flas me info. te udbes,
    Shiqoje shokun tend,Llapin,se nga i merr info. si dhe ku mundesh me i gjete bashkpunetore e ti,ndoshta edhe te juve.Kete adrese vete mi ka dergu ne msn. se nga i merr informacionet e udbes.
    Per kete forum as se kam ditur une qe ekziston.Populli thot;kush e ka mizen nen kapuqe ,vete ai tregon.
    http://www.rts.co.yu/forum/prikaz_p...&PagePosition=1
    aderesa e shpijunave shqipetare qe diskutojn me Udben,apo me mire te them nxenesit shqipetar qe bashkpunojn me udben.
    Une e njohe edhe jeten e Thaçit ne ZvicerrNuk ka qene Thaçi djale qe ka lakmuar pas "shkinave",kjo absolut nuk qendron....
    Mos i'ja ke majtur qirin qe po thuash qe nuk ka lakmu pas shkinave.....
    Sa per "fotografi"maleve te Zvicrres,po te informoje se Hashim Thaçi gjate periudhes se luftes ka qendruar vetem tri dite ne Zvicerr.Atehere kur ka qene nje takim(i pari takim) ne mes Shtabit te Pergjithshem te UÇK/se dhe Diplomacise Perendimore,ne Gjeneve.....
    Me thuaj ti,lufta ne Zvicerr eshte bere apo ne Kosove.....???
    Une po te ishte Thaçi edhe armiku i im(gjaksi im)do ta flase realitetin per te......
    Ne jemi shqipetare dhe nuk duhemi te gjakosemi mes veti.
    Si dhe UNe nuk po e ofendoj Thaçin,por jam kunder atyre qe e kan ngritur aq lart sa qe vetem ai paska luftu.Luftetaret tjere spaska pas,vetem Thaçi qenka kon....Ne Kosove ka me burra se Thaçi,dhe une nuk dua te bej krahasim,por ju dhe Llapi nuk duheni ti ofendoni qeverin e Kosoves.Qeverija e Kosoves u zgjodh me vota te lira te pop.Dhe Pop. e votoji ate qe shpresuan me shume ne punen e ti.Nese Thaçi dhe Partija e ti e meritojn te jen ne udheheqesin e Kosoves le ta tregojn ne zgjidhjet e ardhshme e t'mos vin ne mospajtim.
    Ju kujtohet,Kur qeverija e Serbis gjate vit97-99 qe po vriste femi dhe gra shqipetare,nga asnje parti e serbeve nuk u kundershtoke.
    Une dua nga politikane shqipetare te Kosoves te krijojn aleansen e tyre dhe te kontribojn per zgjidhjen finale te Kosoves,dhe pas kesaj le te vitoj ai qe eshte me i zoti.
    Tash,mu ne kete vite,nga partiti shqipetare te Ks. nuk duhet te kete mospajtim ne mese vetei....
    Ti nese je kundershtar politik i Thaçit ekzistojne shume menyra per ta "diskredituar"politikishte..
    Nuk jam armik i politikes se Thaçit,jam armike i mosbashkpunimit me partiti tjera shqipetare,apo bashkpunues me ......i dini vete.
    !!!Kjo metode e njellosjes qe ne kosovaret po e perdorim eshte shume e demshme per momentin.Ketu nuk e perjashtoj edhe veten time nga pergjegjesia..
    eshte e vertet se po shkakton pergjarje dhe ofendim ne mes veti.
    Shikoni postet tjera te hapur nga disa antare te forumit,qe flasin kunder qeveris se kosoves.
    Edhe kjo eshte nje injorante,kete e bene vetem nje shpijune,nje sllave.....

PS:edhe diqka harrova.
    Nuk jam djale i UDB-se une.Familja ime tradicionalisht ka hequr te zite e ullirit nga ish sistemi jugosllav dhe nga serbia tani ne dekadat e fundit.Vetem nga familja e ngushte e imja jane mbajtur mbi 20 vite burg serbie,kete po ta theme sinqerisht edhe pse nuk eshte vendi ketu ne forum dhe kur e kam parasyshe se jam anonim i meshefur pas nofkes.Te lutem...per tjerat nuk me pelqen te flase per veten time.
    Nuk ju pyeta se çfar e keni familjen,se sa vjet burg,kete me mire e di ZOti.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Irfan : 17-05-2005 më 14:01

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prishtina zyrtare: Jo planit me 6 pika te Ban Ki Moon te OKB
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 175
    Postimi i Fundit: 08-09-2009, 16:03
  2. Sejdiu e Thaçi
    Nga Sabriu në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 91
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 10:58
  3. Pala serbe: Kërkojmë ndarje të butë në Kosovë
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 03-12-2008, 18:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •