Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 57 prej 57
    i/e regjistruar Maska e reflex01
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Postime
    21
    oo popull shipetar mos u merrni me msn 8.0ose8.1ose8.5 po merrne msn 7.5 qe funksionon shum mir edhe kamera edhe gjithcka shum i leht dhe praktik nese nuk funksionon msn 7.5 hyn ne program files edhe ne msn mesanger windows 95 e ben windows 2000 edhe ok keni probleme lajmrohu

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Unë përdor Windows Live Messenger 8.5 dhe nuk më ka shfaqur asnjë problem deri më tani.
    Si ka mundësi që ngelët duke u ankuar ?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e dj_rrupa
    Anëtarësuar
    14-07-2005
    Postime
    28

Msn

Citim Postuar më parë nga Elna Durrësi Lexo Postimin
    Kam windows XP dhe nuk arrij dot të përdor Camera web. As nuk dërgoj dot imazhe , as nuk marr imazhe nga bashkfolësit qe kanë kamera.
    Si dhe nuk bëj dot transfertë fichier ( dokument apo foto), përkundrazi , mund të marr transfertë fichier nga ndonjë kompjuter tjetër , por jo të dërgoj nga i imi.

Nëse dikush di diçka rreth këtij problemi , do ti lutesha të më sqaronte.

Elna.

Pershendetje Elna, se pari na trego cilin MSN e perdor 7.5 apo 8.1 (8.5). Pse? Sepse me pas personi qe bashkebisedoni MSN 7.5 e ti 8 nuk mundesh me e pa ti ne kamer, ose e kunderta. E nese nuk qendron kjo do te kshyrim ndonje metod tjeter.

Me repekt,
    dj_rrup@
    Jo Negociata, VETËVENDOSJE
    Jo Sharje , POSTIME!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-02-2006
    Postime
    4
    Se Pari ju pershndes te gjithve qe jeni munduar per te dhen nje pergjigje konkrete. Une mendoj se problemi ndodhet ne kompjuterin e tij nese ai ka nje kompjuter me win XP servic Pak 2 edhe kamera e tij nuk punon, Pergjigja eshte kjo se konfiguracioni i tij nuk ka me shum se 256 ram memorije nese ju keni me pak se kaq memorije ne kompjuterin tuaj nuk mundeni te pranoni kameren e dukujt tjetr a per transfrin e file nuk e di a mundet te funksionoj.
    msn e re tani kerkon qe te kesh se paku 256 ram ne kompjuterin tuaj qe te funksionoj.

limi Maska e limmi
    Anëtarësuar
    01-01-2009
    Vendndodhja
    klin
    Postime
    45
    a ka naj program qe mundesh me ja leshu nje person kameren ne msn pa e kuptu ai fare ok me lajm

i/e regjistruar Maska e julian_m
    Anëtarësuar
    15-01-2009
    Postime
    5
    ore nuk eshte asnji nga keto qe thoni ju. Elna kompiuteri qe keni ju ka mar virus prandaj duhet qe ta formatoni.ky problem me ka ndodhur edhe mua. e kam provuar duke e hequr msn edhe duke e riinstaluar por prap nuk punonte. thjesht bej nji system restore ose nese nuk punon me nji system restore duhet ti besh nji formatim

limi Maska e limmi
    Anëtarësuar
    01-01-2009
    Vendndodhja
    klin
    Postime
    45
    kamera si ka fajet te njejtin problem e kisha edhe une dhe ne fund e gjetra se krejt problemi edhet te msn pras msn qe ki ti se pranon at kamer andaj nderroje msn beje me te ri 14.0 apo 9.0

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Si mund të lidhem kur portat janë të mbyllura?
    Nga Albmaster në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-12-2008, 07:43
  2. Problem kur lidhem me sherbimet(services) e rrjetit
    Nga Miremengjes në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-12-2005, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •