Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 147

Tema: Suzana Zisi

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Njė sy

Dikur,
    diku,
    vizatova
    njė sy...
    Dhe,
    e harrova.
    Por,
    njė mėngjes,
    “Deti”,
    mė kish mbuluar...
    Kuptova...!
    E kėrkoj mė kot,
    kryeveprėn
    e dorės
    sė patalentuar:
    Nė hapėsira
    tė bardha,
    lotėsh.
    Nė hone
    e korije.
    Nė legjenda
    tė zymta.
    Nė pjata
    tė helmėta.
    Nė gota rakie.
    Nė ēarēafė
    tė ndotur,
    pa pikė fantazie…!
    E kėrkoj nė yje
    por,
    e gjej nė shpirt.
    Pluskon,
    nė lotė gjaku!
    Skeleti,
    ende,
    lėshon dritė…
    Dikur,
    diku,
    vizatova,
    njė sy.
    Njė?
    Apo dy?
    Injoranca nuk zhduket me top

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Ata…

Ata,
    pėr njėri- tjetrin,
    janė kalimtarė.
    Duhen,
    grricen,
    ēirren,
    puthen
    si tė marrė…
    Riprodhojnė
    veten.
    Janė
    bashkautorė.
    Imja
    ėshtė
    kjo kėmbė,
    Jotja
    ėshtė
    kjo dorė.
    E,
    grricen
    pėrsėri.
    Puthen
    si tė marrė…
    Ata,
    pėr njėri-tjetrin,
    kalimtarė…!

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349
    Citim Postuar mė parė nga INDRITI
    Aahahah flm qe me ke ndjekur vellacko

Po te pershendes me dicka me poshte

• Statujat e qėndresės

Doja,
        kokėn,
        ta mbėshtesja
        diku...
        Nė krahėt
        e tu?
        Po!
        Nė krahėt
        e tu.
        Ti,
        si statujė
        e qėndresės,
        mė vėshtroje…
        Unė,
        si somnambule,
        mes ėndėrrash,
        rendja:
        Nė buzėt,
        e puthjeve
        tė ngrohta.
        Nė malet,
        e shpatullave
        tė hijshme.
        Nė kraharorin,
        e gjerė
        si deti.
        Nė labirintet,
        e ngatėrruara,
        tė mendimeve…!
        Po ti?
        Statujė e qėndresės?
        Jo!
        Mė vėshtron
        vjedhurazi…
        Ē’keni me mua
        o njerėz?
        Lermėni,
        kokėn,
        ta mbėshtes,
        tek ai…!
    E mrekullueshme

- Tė faleminderit shumė

Wa ma tawfiqi illa bi'Llah.

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170

Principiel, te pershendes...

Te flas kur nuk je…

Po endem
    nė fytyrėn tėnde,
    si kurrė mė parė…!
    Mes flokėsh
    rrėshqas…
    e,
    ku tė strukem
    s’di…!
    Ndoshta…aty,
    ku,
    mendimi yt
    s’me le tė rri…
    E,
    zbres,
    mbi hundėn
    e brishtė,
    qė,
    frymėmarrje
    gjėmon.
    Si prek dot buzėt…
    se,
    djegin,
    djegin dashuri…!
    Vetėm aty,
    nuk munda tė hyj…
    Aty
    ku,
    heshturazi,
    pėrvėlojnė
    dy sy…
    Hape zemrėn
    shpirt,
    e,
    me ler tė rri…!

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Pėr ty

I tera
    lotėt.
    S’i kreh mė
    flokėt,
    Pa ty,
    bota,
    duket e mjerė...
    Pėr tė tė parė
    edhe njė herė,
    zogun
    e fundit,
    tė shpresės,
    e ther...!

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar INDRITI pėr postimin:

dielli1 (16-01-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Duke u pėrpėlitur nėn gėrmadha…

Duke u pėrpėlitur nėn gėrmadha…

Ai ishte pėrbindėsh. Po, pėrbindėsh. Ishte… Nuk ėshtė.
    O Zot ! Mė nė fund e lirė. Liria ime, i pėrshkon muret e kėtij autobuzi mbushur me fjalamė tė pandreqshėm qė komunikojnė mė klithma e tė qeshura histerike. Liria ime… E burgsour brenda mureve te edukatės strikte. E ndrydhur nga normat morale. E shtypur nga skizofrenia e kohės. Po kėta njerėz, tė cilėt mė shikojnė sikur tė isha njė qenie e rrallė, a janė tė lire, apo kanė edhe ata muret e tyre ? Ndoshta…!
    Unė jam e lirė formalisht. Shkoj ku tė dua, blej ē’tė dua, fle ku tė dua. Kam dhe njė llogari bankare …
    Por, tė gjitha kėto s’vlejnė, pėrderisa ndihem e burgosur brenda mureve tė trupit tim, si njė qenie e vogėl qė do tė dalė nga guaska por s’mundet. E vogla sfilitet pėr tė shkatėrruar kapilarėt, organet, nervat, tendinat, brinjėt. Por ėshtė fare e vogėl. Kjo “e vogėl” jam unė, brenda “unit” tim “tė madh”.
    “Uni” im “i madh”. Ē ’ironi …!
    Unė i provova tė gjitha, tė gjitha ato qė pėr shumicėn janė tabu. Dhe arrita kėtu: “Ē’kuptim ka jeta?”
    “Isha vajza e pėrkėdhelur e njė familjeje tė madhe, me emėr. Pėr tim atė(piktor) dhe time ėmė ( drejtoreshė), unė isha gjeniu i familjes, krenaria e fisit. Aq sa e njihni ju kėtu, nė province Tiranėn, po aq e njihja dhe unė qė jetoja nė zemėr tė saj.
    Muret e dhomės sime moderne, muret e studios fantastike tė babait, ishin bota ime. S’kisha shoqe. Ishin “tė rrezikshme” pėr zonjushėn e pėrkėdhelur e naive. Ishin ordinerė gjithashtu edhe mėsuesit, fqinjėt e sidomos djemtė. U rrita me libra…
    Mėngjesin e haja nė Manastirin e Parmės, drekėn nė Kullėn e Eifel, darkėn nė pallatin e mbretit Timur. Ēdo gjė qė do te hynte nė trupin tim e sidomos nė trurin tim, kontrollohej, duke filluar qė nga ushqimet e deri tek literatura. Isha e egėr. Shoqėria e djemve mė acaronte. Pėrfytyroja mbretėr, kalorės, zotėrinj tė kollarisur qė silleshin me delikatesė dhe kupohet se sa tė rėndomtė mė dukeshin njerėzit qė mė rrethonin.
    Pikturat, perfekte nga teknika, vuanin pėr dicka tė vogėl, tė vogėl fare. Megjithė elozhet dhe vlerėsimet, unė s’isha aspak e kėnaqur. Nė pikturat e mia mungonte diēka e qenėsishme. Ajo “diēka” qė mund tė quhet
    “ gjithshka”. Mungoja unė…!
    Duhej tė ulesha me kėmbė nė tokė. Ndoshta ishte mosha, ndoshta shkėputja nga adoleshenca, nevoja pėr vetvendosje e personalitet, apo tė gjitha sė bashku qė mė shkėputėn nga ėndrrat.
    Nisi, ditėn, kur refuzova tė konkuroj pėr pikturė. Realitetin fillova ta perceptoj ndryshe. Ngjyrat, natyra, njerėzit, morėn nuancat e tyre tokėsore. Mė dukeshin tė bukura edhe ato qė ishin “ tė shėmtuara”. Edhe ēunat, sigurisht, ishin tėrheqės. “Bota ime”, me “botėn e tyre” takoheshin vetėm nė njė pikė : “ Dėshirė e dyanshme bashkėpunimi” dhe nuk puqeshin nė mijėra pikat e tjera: “ Pamundėsi totale per t’u pėrshtatur”. Termat, ndoshta do ju duken tė fryra, por jo, s’janė tė tilla. Isha njė nga studentet mė tė mira tė arkitekturės. Nė vitin e dytė, u shfaq njė dashuri. S’ishte i bukur por nė shikimin e tij ngulmues, zbulova njė botė tė thellė dhe nė komunikimin me tė, pikasa njė zgjuarsi natyrale dhe kulturė perfekte. Fillova ta dashuroja…
    Por, qė nga ai cast, bota i humbi pėrsėri ngjyrat. Ishte vetėm ai nė univers. Prindėrit e mi e donin.
    “Bėre edhe ti njė gjė tė menēur.”- mė thanė. ( Ata se kishin harruar divorcin tim me pikturėn).
    Jetė e lumtur…
    Punė e shkėlqyer…
    Burrė me reputacion…
    Ē’doja mė tepėr nga jeta?
    Me kalimin e kohės, kisha ndjesinė, sikur njė bishė e tėrbuar hante e babėzitur brenda meje. Ēdo ditė pėrsėriste tė shkuarėn. Laja dhėmbėt, shkoja nė punė, drekoja, dilja shėtitje, bėja seks, flija. Dhe prapė jeta pėrsėriste veten ēdo ditė. Mė dukej vetja, sikur e kapur pas njė fije kashte, doja tė kaloja lumin e rrėmbyeshėm e tė tėrbuar nga furtunat e jetės. Im shoq, si gjithmonė, mė mbulonte me dashuri e pėrkujdesje. Ēdo sekondė tė lire, e kalonte me mua.
    Si gjithmonė, pėrsėri, unė mbeta vetėm. E vetmja lidhje pėr mua, ishte familja. Dikur - prindėrit, tani – burri. Ndihesha si njė kozmonaute nė hapėsirėn pa forcė rėndese.
    Fillova tė shoqėrohesha me kolegėt. Im shoq u shpėrfytyrua. U ftoh. Pas disa paralajmėrimeve tė heshtura, njė ditė deklaroi: “Nuk duhet tė shoqėrohesh me askėnd. A nuk tė mjaftoj unė ?” I thashė se isha qenie shoqėrore. Qeshi. “Kur u bėre e tillė? Ti s’ke pasur kurrė shokė e shoqe.”
    O zot! Nga njė tutelė, nė tjetrėn. Unė, duhej tė udhėhiqesha nė jetė nga liderė psikopatė!!! Unė s’isha pronė e askujt dhe me vetėdije, i thashė “po” dėshirės pėr njė lidhje tė re. Dhe i pari qė guxoi e mė kėrkoi tė darkonim bashkė u bė i dashuri im. Fillova tė marrosesha pas tij. Le ta quajmė X. Ishte pak mė i ri se unė, i qeshur, plot jetė, pasion e energji.
    Mė falte shumė prej vetes. Nuk mė pėrkėdhelte. Kisha nevojė pėr tė, aq sa pėr ajrin. Motelet, ishin pėr ne shtėpi e dytė. Prindėrit mė kėrcėnuan, mė kėshilluan, por ata, tashmė nuk ekzistonin, ashtu siē nuk ekzistonte edhe burri im. Natyra kish ngjyra, nuk vija mė syza. Dielli mė pėlqente. Shtėpia mė dukej varr. Burri – varrmihės. X-i ishte jeta ime, e vetmja urė qė mė lidhte me ekzistencėn. Kuptohet, im shoq, e mėsoi kėtė shumė shpejt. U ndamė. Shtėpia ime u bė edhe shtėpia e X-it. Jetonim si nė filma: Shumė argėtime, dashuri. Derisa, njė ditė, kur u ktheva para kohe nga shėrbimi, nė shtratin tim, gjeta vajzėn e ministrit tė dikasterit ku X-i punonte. O perėndi! Ē’faj kam bėrė qė mė ndėshkon? Prindėrit s’mė flasin. X-i s’mė do. Shoqe s’kam. Motėr jo. Pse kėshtu kjo jeta ime? Vallė prej ē’materiali jam ndėrtuar unė? Pse nuk ingranohem dot nė jetė? Pse nuk harroj? Pse nuk fal?
    Kalova dy muaj nė spital pas njė depresioni tė rėndė. Kur dola, mėsova se prindėrit, pasi mėsuan pėr sėmundjen time, u nisėn me njė avion i cili mbeti bashkė me 100 pasagjerė, nė malet e Zvicrės. Trashėgova njė llogari tė majme bankare, njė fabrikė tė vogėl dhe dy shtėpi. Ju do tė pyesni :
    “Ē’ndodhi me X-in ?” Pasi dola nga spitali dhe mbarova formalitetet e pasurisė, fillova ta kėrkoja por ai shmangej. Brenda meje, dashuria, ishte transformuar. S’di se ē’ndieja. Kraharori mė vlonte, koka sa s’mė ēahej nga dhimbja, bota pėrsėri pa ngjyra. Ekzistonte vetėm ai. Por… ai s’mė donte…! Pas njė takimi tė shkurtėr nė kinema dhe pas deklaratave: “Ti s’je askushi pėr mua”, e gjithė urrjetja qe kisha mbledhur brenda vetes, e shpėrndrė nė miliona thėrrmija nėpėr botė , u mblodh brenda njė ēasti tė vetėm dhe shpėrtheu.
    … Njė natė, pasi u nda nga mikesha e re nė katin e parė tė pallatit, nė errėsirėn e plotė tė Janarit, njė thikėz simpatike shpoi zemrėn e tij. Nuk e vrava unė! Jo! E vrau dhimbja ime, e vrau ai “uni i vogėl” qė pėrpiqet tė dalė nga mbeturinat e “ unit tė madh” qė shkallmon brinjėt, qė kėput tendinat, qė gric fytyrėn e shkul flokėt. Ai nuk e meritonte tė jetonte. Shkova nė shtėpi dhe dogja pikturėn kushtuar natės sė parė tė dashurisė. Doni tė dini si ishte?
    …Njė femėr ( unė),qielli i pėrflakur, fytyra e tij e zbehtė nė kupė tė qiellit duke u thėrrmuar. Unė, ( nė pikturė) me njė thikėz nė dorė, po therja shpresėn pėr tė jetuar, ( kuptohet, qė nė pikturė unė qėlloja ajrin se shresa ishte e padukshme). Bile mė kujtohet poezia qe shkroi njė poete pasi e pa:
    I tera lotėt,
    Si kreh mė
    flokėt,
    Pa ty,
    bota,
    duket e mjerė…
    Pėr tė tė parė
    edhe njė herė,
    Zogun e fundit
    tė shpresės,
    E ther…!
    Sikur ta dinte se, unė, bashkė me shpresėn, do tė therja…
    O zot! Nuk isha unė, ishte “uni” im i cmendur…!
    E dėshpėruar,rend cdo ditė ne linja tė ndryshme, jo me makinėn time por me autobuz sepse dua tė shoh njerėz qė qeshin, vuajnė, jetojnė…
    Fle nė qytete tė ndryshme,ose mė saktė pėrpiqem tė fle sepse nuk kam as gjumė, as ėndėrra, as fantazma makbethiane.Rend nė hotele tė ndryshėm, me meshkuj tė ndryshėm, por, as kėshtu nuk gjej qetėsi. Nuk gjej as arsye apo shkak pėr tė jetuar. Ju do tė thoni:”Ti je e lirė”. Merreni lirinė time, ajo nuk vlen. Ajo ėshtė liri me kusht. Sepse unė jam dy. Luftoj, pėrplasem, thėrrmohem, nuk di se kujt i pėrkas, “unit tė madh” apo “unit tė vogėl” qė pėrpėlitet nėn gėrmadha e s’di ē’kėrkon…!

Suzana Zisi

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    Nderi nė atdheun tim

Nė atdheun tim,
    nderin,
    si mburojė,
    e veshin
    ata
    qė s’e kanė.
    Me turp
    e pėrlyejnė,
    orgjitė
    e “tė mėdhenjve”.
    Dhe,
    pėr ēudi,
    si dekoratė,
    ua varin
    ēakenjve.
    Atdheu im
    i varfėr,
    Ti,
    s’je
    i maskarenjve!!!

Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,170
    [b]Askush s’mund tė vdesė nė gjirin e saj
    Suzana Zisi

Kish ėndėrruar gjiithė jetėn pėr njė copė tokė. Por, duhej tė vinte dita. Dhe dita erdhi. U bė pronar. Dilte qė me natė dhe me sy tė pėrlotur e vėshtronte. I shėmbėllente me njė foshnjė tė njomė, tė ėmbėl.
    E punoi, e plehėroi. Vlaga e saj, e joshi aq sa e pėrfytyroi veten si njė copėz tė saj. Dhe ja, njė ditė, bimėt ēelėn. Ai u lumturua aq shumė, sa humbi ndjenjat. Kur u ngrit, ndjeu nė trup ngrohtėsinė e saj, ndjeu nė ballė vesėn e saj. Njė drithėrimė e pėrshkoi tė tėrin dhe mendoi se … dhe kuptoi se midis tij dhe tokės, ishte krijuar njė lidhje e fuqishme. Prodhimi erdhi i mbarė. Vit pas viti, toka zbukurohej. Vit pas viti, ajo e shtonte prodhimin e saj. Ai u pasurua. اdo ditė, shkonte atje, dhe i falej. Nė jetė, ai, i ishte falur vetėm asaj. Por edhe ajo, ndrinte kur i zoti i afrohej. Bimėt harliseshin. Aroma e kėndshme e dheut, drithėronte shpirtin e tij. Por, njė ditė, ai u lodh. Vendosi tė mos e mbillte mė. Shkonte tek ajo ēdo ditė, e pėrshėndeste, e ledhatonte, dhe pastaj, argėtohej duke prishur nėpėr kazino paratė e fituara prej saj. Nė mesantė, i dehur, i falej, i falej…! Duke iu marrė kėmbėt, shkonte nė shtėpi. Nuk e mbolli, por, si pėr ēudi, ajo, ēeli ca bimėza shumė tė shėndetshme e dha njė prodhim tė mbarė. Ai u befasua dhe mendoi, se toka s’kish mė nevojė pėr zot. Ajo, ish vetė zonjė. Ajo, toka e tij e pabindur. Kur u afrua sezoni i mbjelljeve, ai e spėrkati me njė helm tė veēantė, sepse ajo e ruante farėn brenda vetes nga prodhimi i njė viti mė parė. Por pėrsėri fara mbiu e shėndetshme. Ai u tėrbua, megjithatė toka shkėlqente kur shihte tė zotin e saj. Sa e paturpshme, mendoi ai. Mori njė sopatė dhe i preu bimėt. Ndezi me to njė zjarr tė madh. Njė zjarr qė nxirrte njė tym tė zi e ulėrinte nga dhimbja e mijėra jetėve qė s’mundėn tė lulėzonin. Por, pėr ēudi, tė nesėrmen, nuk gjeti asnjė gjurmė tė zjarrit. Toka, krenare, lėshoi njė duhmė tė ftohtė sapo pa tė zotin. “eshtė apo s’ėshtė imja kjo?- mendoi. Filloi tė studionte literaturė dhe tė rendte nga njė magjistar tek tjetri. Por, mėnyrat e sofistikuara dhe magjitė nuk mundėn ta shprishnin natyrėn. Toka, pėrsėri lėshoi ca bimėza tė vogla tė cilat hodhėn shtat dhe u mbushėn me lule tė zeza. Pra, ajo mbajti zi pėr mohimin e pjellorisė, mohimin e jetės. Kur i pa, ai ulėriu si ujk i tėrbuar e u mbyll nė shtėpi. Tashmė, nuk e ngrohte mė asgjė. Ftohtėsia e saj, po e ēonte drejt vdekjes. U mendua, u mendua gjatė. Dhe u bind se ishte fajtor. Ishte dhe s’ishte, sepse dhe ajo kish faj. Megjithatė, vendosi t’i falej. U nis ashtu zbathur, nėpėr natė. Iu pėrgjunj asaj, ashtu siē mund ti pėrgjunjej vetėm Krishtit po tė zbriste nė tokė. Por ajo se fali. Lulet e zeza, fėshfėrinin nga era e ftohtė qė buronte nga thellėsitė e saj. Ai qau, iu lut, por toka e vetėndjerė pėr drejtėsinė e saj, nuk e fali. Edhe sot e kėsaj dite, ai vazhdon tė qajė. Kur ndjen se po e lėnė forcat, gėlltit disa lule tė zeza sa pėr tė mbajtur frymėn gjallė dhe vazhdon tė lutet. Megjithėse ajo ėshtė e ftohtė akull, ai ndjen, se brenda saj, diēka lėviz. Si statujė e qėndresės, ai i lutet tokės sė tij tė shtrenjtė, ledhaton tė dashurėn, puth shpirtin, urdhėron skllaven, godet armiken…! Sido qė tė jetė, ajo ėshtė prona e tij, e dashura, dhe, askush veē tij, s’ka tė drejtė tė vdesė nė gjirin e saj…!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INDRITI : 02-06-2005 mė 13:39

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Hakmarrja e dhelprės

Nė ēastin kur ai i preu bishtin me kosė, ajo u betua se do tė hakmerrej. Duke vėnė nė punė artin dhe dhelpėritė e saj, pak nga pak, ia arriti qėllimit. Kjo, u duk nė mėngjes. Gruaja e tij, filloi "tė dridhte bishtin", madje ia kalonte dhelprės. Ai i foli, e kėshilloi, e rrahu, por ajo vazhdonte "ta dridhte bishtin".

E ngushėllonte fakti qė numri i atyre qė...po rritej. Mendje tė ndritura, punuan vite me radhė por pa rezultat, ato, vazhdonin "ta dridhnin bishitn". Nė njė konferencė, njė magjistar, vėrtetoi se fatkeqėsia qė po iu merrte nėpėr kėmbė nderin, vinte si pasojė e hakmarrjes sė njė dhelpre. U nisėn burrat tė kėrkonin dhelprėn, por... mė kot. Ajo kishte vdekur vite mė parė.

Mė nė fund, vendosėn tė digjnin tė gjallė gruan qė "e kish dredhur" e para. Dhe e dogjėn. Por, ky barbarizėm e acaroi edhe mė tepėr gjendjen. Gratė protestuan duke e perfeksionuar edhe mė tepėr mjeshtėrinė e tyre. Pra, burrat, duhej ta duronin kėtė mallkim pa anė e fund.

Fantazma e dhelprės pa bisht, do tė endej nėpėr botė pa reshtur, duke u mėsuar grave nėpėr shekuj, artin e "dredhjes sė bishtit".

Suzana Zisi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 04-06-2005 mė 07:44

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Indriti dhe Xeni flm. qe i sollet.
    Ti Xeni i ke librin apo ēfare, dhe nuk lajmeron fare. E dua librin nese e ke.

Poezite jane te mrekullueshme,
    Duke u perpelitur neper Germadha gjithashtu me pelqeu shume
    per kete te fundit e pergezoj qe ka vene gishtin tek plaga e duhur, dmth. tek "bishti i dhelpres" .

Pershendetje,
    SG
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 04-06-2005 mė 13:06
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Susanna Parigi
    Nga Perfume nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-02-2009, 14:22
  2. Sllovakja: Dashuria ime me tropojanin!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 16-02-2006, 12:56
  3. Pjetri dhe Suzi..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-01-2006, 01:01
  4. Suzana
    Nga nitROSHI nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 04-09-2004, 02:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •