Hi te gjitheve...kam kohe qe jam regjistruar ne kete forum edhe nuk shof gjo te kem bere prezantim...e cuditshme...gjithesesi jam rikthyer mbas nje kohe shume te gjate...shpresoj te jeni shume te mire me mua
kiss kiss all
Hi te gjitheve...kam kohe qe jam regjistruar ne kete forum edhe nuk shof gjo te kem bere prezantim...e cuditshme...gjithesesi jam rikthyer mbas nje kohe shume te gjate...shpresoj te jeni shume te mire me mua
kiss kiss all
What we think is less than what we know
what we know is less than what we love
what we love is much less than what there is and to this precise extend,
we are much less than what we are.
mir se u riktheve
kiss ne prej meje
shpresoj te mos ikesh prap
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
flm per mikpritjen tende doux miel![]()
What we think is less than what we know
what we know is less than what we love
what we love is much less than what there is and to this precise extend,
we are much less than what we are.
[B]Mire se erdhe ne foruminshqiptar
Mire u riktheve prap ne Forumin me te madh Shqiptar.
Besoj qe do kalosh sa me mire , ktu mes nesh , edhe pse paske qen me e vjeter se gjith ne :P
Suksese..
Gjith te mirat
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
DINA: Mire se u riktheve
Kalofsh sa me mire ktu me mua
lol
SpiCiLuShJa, mire se na vjen ne forum, ose me mire te themi mire se na ri-vjen ne forum, se kur shoh nje antare te vjeter kam nostalgji keshtu qe edhe ty besoj se do gjeshe miqesi te reja ketu, do te gjesh edhe miqesine e vjeter dhe do te jeshe pjese e pandashme e komunitetit tone te mrekullueshem.
Kalo teper bukur ne forum, kenaqu, na repliko, na kundershto, dhe gjeje ate ngrohtesi qe te ofron nje tryeze shqiptare, kjo eshte tryeza virtuale ku diskutojme ne ketu...e zgjata shume me duket,
Kalo bukur yllo.
My silence doesn't mean I am gone!
SpiCiLuShJa..Mire ..se ...na erdhe,.....Ja kalofsh..sa me mire...
Mire se Erdhe SpiCiLuShJa!
Kalofsh Bukur Mes Nesh.
Suksese Kudo.
@ SeLi
Mirese erdhe xemlo
ja kalofsh mire ktu....
--------------------------
Krijoni Kontakt