Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134

I cannot believe it.

Eshte e mundur qe te urresh dhe te duash e nje njeri, nje te njeten kohe??
    Me duket e pabesuar por mua po me ndodh keshtu.

*KOSOVARE* Maska e Arjeta
    Anėtarėsuar
    17-10-2002
    Vendndodhja
    Danimarke
    Postime
    184
    Nuk po mundem me te kuptu ty lol nuk ka mundesi me dashte dhe me urrejt nje njeri ne te njejten kohe..

Pershendetje Arjeta
    [size=0.5]Sometimes friends
    cause You pain & happiness
    they come & go
    but one thing 4 sure
    they Love & miss you,
    believe me I am 1
    of them......!!![/size]

i/e regjistruar Maska e syembla
    Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    ne fund te detit
    Postime
    28
    MONA une them qe ti ate njeri ne te vertete e do. nqs mendon qe po te ndodhin te dyja do shohesh qe ndjenja e dashurise do te triumfoje...(infondo non č questo che vuoi?!)
    sono cui per capire il mondo
    e non pretendo che il mondo
    mi capisca, ma solo che mi accetti,
    oppure mi ignori e non mi tolga
    la libertą di scoprire il mio mondo...

LeZhJaN_PeR_QeJf Maska e Marini83
    Anėtarėsuar
    09-10-2002
    Vendndodhja
    Milano, Itali
    Postime
    149

Mona

Dashuria e pare e paharrueshme por edhe e parealizueshme ashtu sic me ndodhi mua 1 vit me pare ,por ty shpresoj te te realizohet se do te mbetet ne koke per tere jeten tende .

Me respekt Marini ! ju uroj fat .........don`t worry everything is gona be ok
    great.

Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Po ja moj Arjeta ai cuni tani eshte njeri i mire, serioz, punetore simpatik, hot etj. por ai nuk di fare te sillet me nje femer ne kete rast mua dhe kjo me ben te vuaj, kam shkuar deri aty sa i kam thene qe te ndaheshim se ne jemi dy bota krejt te ndryshme etj. dhe ia filloi te qante me madhe dhe qendruam sebashku perseri, por eshte nje dicka qe mua me lidh aq shume me te sa nuk di ta shpjegoj, ndoshta kjo do jete dashuri, uroj ashtu sic thote dhe SYembla.

Marin kur kam dashuruar per here ta pare cdo gje ishte pas njefare kohe qe qendruam bashke, ishte perfekte por une pa menduar fare mendova ti jap fund lishjes sone per asgje koti dhe me duket se zemra e tij me ka neme mua. Por te them te drejten kete te dytin e dua shume me shume se te parin por me kete vetem debate kam dhe perseri rrime bashke.
    Per ta urryer ne disa raste e urrej vertete por perderisa jam akoma me te , jam per dy arsye nje sepse jam betuar se nuk do ndaj kurre nje njeri tjeter dhe e dyta une duhet dhe e di qe e dua.

I don't know.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Zagreb (CRO)
    Postime
    1

Bealivebl

nuk eshte e logjikshme qe ne te njejten koh ta duash dhe ta urresh diken. Sepse dashuria dhe urrejtja jan dy virtyte qe e kundershtojn pa kufi njera tjetren. Ne qoftese e urren diken duhet te formosh dashuri ne vetvete per ta zhdukur urrejtjen. Pa dyshim po te them se te mungon DASHURIA. KERKO DHE DO TA GJESH.

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355
    Mona.....

Fol me veten njehere moj vajze, fol me veten dhe sqarohu mire...cfare do dhe cfare nuk do... Je e sigurte se e do vertet? Pastaj te duash nuk eshte njelloj me "te dashurosh" eshte shume me shume se kaq...te dashurosh eshte gjithcka...a mendon vertet se ke gjetur gjithcka? Cfare te ben te urresh? Cfare te ben te duash? Cfare te shtyn te rrish me te? A ka nje emer?
    Jepu pergjigje ca pyetjeve te tilla ...dhe pastaj vepro....
    Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
    perplasen nė detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
    U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    Hm... Nga sa lexova me lart ti vajze e dashur qenke shume konfuze :

Mendimi im eshte se ti ke frike te rrish vetem pa pasur dike por une te them nje keshille:

me mire shpejt mbarim dickaje sesa kur te jete vone e shkojne ne mes femije te pafajshem, sepüse ky person nqs sdi me u sjell me nje femer tani sa ste ka per grua sdo dije me vone dhe ne nje raport sinqeriteti , respekti dhe besimi jane fondamentale.

Largohu prej tij dhe rri pak vetem e krijo raport te mire ne rralle te pare me veten tende sepse te duash dike duhet si fillim te duash veten tende :
    Te uroj fat dhe zoti te hapte rrugen dhe zemren!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ada : 24-10-2002 mė 02:56
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Ka shume pak informacion per te bere analizen dhe per te rekomanduar ndonje gje.

Intuita ime me thote se problemin e ka Mona dhe jo djali.

Pse e them kete.

Sepse ajo pohon se ai qau kur ajo i tha qe do te ndahej.

Cfare do te thote kjo.

Kjo do te thote se djali nuk mund t'a imagjinonte nje gje te tille dhe kjo i ka rene si bombe. Pra ai eshte sjelle me Monen me nje sinqeritet te perkryer. Dmth ai ka qene vetja e tij.

Nga ana tjeter Mona pohon se ai nuk di te sillet me femrat.

Kjo eshte pak si e pergjitheshme, sepse femrat kane karaktere te ndryshme.

Me sakte do te ishte qe djali nuk po i sillet Mones ashtu sic ajo e enderron.

Qe ketu del edhe njehere sinqeriteti i larte i djalit i cili nuk eshte munduar qe te ndryshoje sjelljen per hir te lidhjes.

Pra nga sa me siper konkludoj se Mona ka per detyre qe te kuptoje ne rradhe te pare veten dhe te mos genjeje tjetrin duke i shfrytezuar ndjenjen dhe sinqeritetin per hir te deshires per te pasur dashnor.

Cila eshte zgjidhja.

Se pari Mona duhet qe te respektoje oferten e sinqerte dhe me te njejtin sinqeritet duhet qe ofroje ndjenjen e vet.

Kjo do te jete edhe nje menyre e mire qe Mona te lexoje me mire veten.

Duke arritur qe te lexoje me mire veten do te lexoje edhe tjetrin.

Nga ana tjeter, dashuria eshte nje proces ku edukimi reciprok eshte pjese e saj.

Ajo mund te perdore lehtesisht dhe mjeshterisht aftesite femerore per t'i ekspozuar djalit se si e kerkon ajo mardhenien.

Pak nga pak ai do mesoje me teper per Monen dhe kuptohet qe do ofroje me shume.

Mona nuk duhet te prese nga nje djale eksperiencen e nje burri.

Them se me djalin do bente me shume qejf se sa me nje te profesionist.

Megjithate sipas meje, vajzat e reja kane nevoje per dike qe te jete i mesuar dhe kjo eshte nje nga aresyet se ato bien shpesh viktime e Don Zhuaneve.

Meqenese Mona tashme e ka konsumuar heren e pare me dike tjeter, do force me te madhe qe te ngresh dashurine e dyte ne nivel me te larte, sepse cdo gje do te duket sikur po e heq qafe.

Mendo sikur te jesh 19 vjec dhe te te duhet qe te jetosh pa dashuri per pjesen e jetes qe te ngelet.

Per nje komunikimin te metejshem ne rast se duhet do marr pjese ne teme

Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Ato fjale qe u thane nga nga baobabi jane te verteta, se mohoj. Une e kam ne nje fare menyre problemin dhe kjo vjen nga ajo sepse gjithmone ne jeten time jam munduar te bej te tjeret te lumtur (prinderit etj) ne vend qe te mendoj per veten time. Mendoja qe sikur te tjeret rreth meje do ishin te lumtur do isha dhe une.
    Tani ky djali qe kam tani do ishte perfekt per mua sikur une te isha rreth te tridhetjave sikurse ai sepse eshte vertete serioz dhe familjare. Ne kemi nje diference shume te madhe moshe dhe shume here nuk na pershtaten mendimet sepse une dua dike te moshes sime qe ta marr jeten me te thjeshte dhe me me shume fun te shkoj ne club, restorant, kinema, party ect. kurse ky s'ka kohe se punon gjithe diten dhe kur ka pushim zakonisht s'ka pushim kurre, ai do te kryeje detyrat familjare sepse ka familje.Ok, kjo me pelqen, por une se shoh kurre vetem kur vjen ai per pushim tek puna ime ose une shkoj tek puna e tij. Do thoni ju qe kur u lidha me te isha ne dijeni te moshes se tij, po kjo eshte e vertete dhe nuk e pelqeja kete gje dhe nuk kisha deshire ta beja kete lidhje, por si gjithmone e bera per hire te njerezve te tjere qe dua. D.m.th cdo gje ne jeten time e kam bere per hire te te tjereve sidomos prinderve. Por ato nuk duan to let go dhe kjo me lendon dhe me shume sepse une dua tashme te jeteoj jeten time por nuk dua as tua prish deshiren prinderve. Dhe e keqja eshte se une nuk komunikoj fare me babain, pra me fjale te tjera nuk kuptohemi fare, ai nuk do tia dia dije se si, qysh, a tek, ashtu mendon ai se eshte e drejte dhe ashtu do behet dhe une qe te mos e lendoj ashtu bej. Por tani nuk duroj dot me, me ka ardhur gjithcka,shpirti ne maje te hundes.

UNE DUA TE JETOJ JETEN TIME.

Sa mire bera qe e shfryva se vdiqa duke e mbajtur ketu perbrenda. Jam bere te dal dhe te bertas me te madhe por per fat te keq me njohin.

Ok faleminderit per pergjigjet kisha shumeee nevoje per to, me duket sikur u lirova ca.

Sinqerisht Mona.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Do vije nje dite...
    Nga DI_ANA nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 03-06-2009, 13:41
  2. Fjalimet qė ndryshuan Botėn!
    Nga Davius nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 06-05-2009, 11:08
  3. Pėr rilindjen e shpirtit
    Nga RTP nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 10:51
  4. Irena Seli 40 vjeē, nje tjeter e zhdukur.
    Nga BlueBaron nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 06-05-2005, 12:44
  5. Te Duash Apo Te Uresh...!!!!????
    Nga Eda H nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 05-08-2002, 06:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •