Në sistemet demokratike pluraliste të sotme,a duhet dhënë ende femrave përparësi në jetën e përditshme?PO/JO,arësyen!
Në sistemet demokratike pluraliste të sotme,a duhet dhënë ende femrave përparësi në jetën e përditshme?PO/JO,arësyen!
A duhet dhene???Ca eshte kjo pyetje?Dhene???Femra eshte nje individ,e cdo indivit ka te drejte per te perparuar ne jete!!Pra kjo eshte drejtesi dhe nuk jepet por,eshte e drejte njerezore!!Postuar më parë nga ademur
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Sigurisht qe PO.
Arsyja: Eshte qenie njerzore si dhe mashkulli.
ZiM
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Anisela,unë ademur që bëra këtë pyetje e dij se femra është njeri,por edhe mashkulli është njeri.Unë pyeta se cili duhet privilegjuar në sistemin demokratik,femra apo mashkulli,kur drejtësia u jep të drejtë të dyve?Unë dua përgjegjje nga tjerët sepse vet e dij si duhet ndarë kjo drejtësi!Pasi të kenë debatuar edhe të tjerët në këtë pyetje,atëherë do të shihet se cila është përgjegjja më e mirë!Postuar më parë nga Anisela
shëndet
ademur
Ti Zëri i Mirditës,të lutem para se të përgjigjesh,kuptoje pyetjen e cila është:Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites
A duhet dhënë përparësi femrës edhe në sistemin....
përshëndetje
ademur!
Postuar më parë nga ademur
Ademur...nuk di qte ben te mendosh se nuk e kam kuptuar pyetjen ?! Ngaqe pegjigja ime ishte po?
Ok..ne rregull,mbase e kam kuptuar gabim.(perparesi -privilegj)
Ateherse pergjigja ime eshte se nuk duhet te kete dallim.
ZiM
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Postuar më parë nga ademur
Hajde pyetje,hajde!Pjesa me e bukur eshte ajo:"perparesi ne jeten e perditshme"
Get out of my mind! Get into my car!
ç'lidhje ka kjo pyetje me Eliten kombetare?????
jo o burre sigurisht qe nuk duhet dhene,
cfare perprasi thu ti
Për mua kjo ka lidhje me eliten kombëtare bile shumë sepse femra është në elitën botrore në vendin e parë ,para mashkullit!Nëse nuk është ashtu,të lutem m`a thuaj se si e mendon ti?Postuar më parë nga helene
ademur
Krijoni Kontakt