Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga only truth
    Edhe ti edhe mesia pajtoheni ne shumeçka.
    Ju islamin e shihni me njejtin sy.
    A e ke pa o cel se si ju lavderon mesia se ju wehabistat jeni ma te vertetit ne islam.
    hahah, po mir e ka, ky i krishter edhe po e kupton qe vehabijt jan ata qe praktikojn Islamin ashtu siq eshte, ndersa ti ja mban vetit musliman dhe se kupton ende.
    Mesia4ever nuk pajtohet me tere ideologjin Islame.
    Kujto ku Zoti thot ne Kur'an: ... ata nuk do te jen te kenaqur me ju deri sa ta pranoni fen e tyre.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga celyy
    hahah, po mir e ka, ky i krishter edhe po e kupton qe vehabijt jan ata qe praktikojn Islamin ashtu siq eshte, ndersa ti ja mban vetit musliman dhe se kupton ende.
    Kujto ku Zoti thot ne Kur'an: ... ata nuk do te jen te kenaqur me ju deri sa ta pranoni fen e tyre.
    O i ngrate po çka po praktikon ti edhe ata te tut se .
    Une ju quajta disa here besimtare tupanxhi se ju fryhni sikur tupani edhe zhurme beni shume por mbrenda nuk keni asgje.

As 2% nuk praktikoni ju nga islami edhe khavarixhet e praktikojshin fene e tyre shume por çka ju vlejti.
    Wehabistat jane sikur khavarixhet dhe emevitet .

Muhamedi a.s nuk ka vrare femije ,civile ju vehabistat vetem ksi krime beni.
    Ju vehabistat i merrni disa hadithe te shpikura nga prijsat e juaj shpirteror jezidi dhe muawija dhe thoni se edhe Muhamedi a.s paska vrare civile ,keshtu ju i arsyetoni krimet e juaja.
    E keni gjetur nje hadith i dalur ne kohen e emevitve se nje ashab paska shkuar ne lufte edhe pse e ka ditur se do te vritet dhe keshtu i arsyetoni kamikazet e al qaides.

Extremistat e feve tjera menzi presin te kene ksi budalsh qe e shesin fene islame me hadithe te shpikura.

Po ju lavderojn se ju keni ksi hadithash dhe beni krime duke vrare femije e gra.Po ju lavderojn edhe kur po vesheni sikur grate me ferexhe veç per te ikur siç beri ai hoxha juaj ne pakistan .

Khavarixhet jezidi ,muawija,ibni tejmija, vehabi ,bin bazi dihet se me kend kane luftuar ,dihet kend e kan ne qejf e kend jo.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ketu pajtohem 100 % me ty. Keta kan devijuar ashtu si ju...

Respekt

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Jo po une kom shoke vahabiste pra prej pas luftes qe i kane qu lart pantollonat e kan lshu mjekrren qe i njoh personalisht dhe kam shoqeri me ta, mas miri e praktikojne ata Islamin duke i krahasuar me ate qe thuhet ne Kuran se a me t'thon se familja ime e praktikon Islamin a?, vetem Bajramin e festojne dhe nuk kane kurrfare njohurie per fene e tyre.

As feja nuk te shpeton, sepse feja eshte perpjekje e njeriut per ta kenaqur Zotin. Feja eshte gjeja me e keqe qe i ka ndodhur njerzimit, pra te largon nga e Verteta, nga Shpetimi duke u premtuar njerzve gjera qe nuk ekzistojne dhe blasfemi.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Une ju quajta disa here besimtare tupanxhi se ju fryhni sikur tupani edhe zhurme beni shume por mbrenda nuk keni asgje.

As 2% nuk praktikoni ju nga islami edhe khavarixhet e praktikojshin fene e tyre shume por çka ju vlejti.

Ju vehabistat i merrni disa hadithe te shpikura nga prijsat e juaj shpirteror jezidi dhe muawija dhe thoni se edhe Muhamedi a.s paska vrare civile ,keshtu ju i arsyetoni krimet e juaja.
    E keni gjetur nje hadith i dalur ne kohen e emevitve se nje ashab paska shkuar ne lufte edhe pse e ka ditur se do te vritet dhe keshtu i arsyetoni kamikazet e al qaides.

Extremistat e feve tjera menzi presin te kene ksi budalsh qe e shesin fene islame me hadithe te shpikura.

Po ju lavderojn se ju keni ksi hadithash dhe beni krime duke vrare femije e gra.Po ju lavderojn edhe kur po vesheni sikur grate me ferexhe veç per te ikur siç beri ai hoxha juaj ne pakistan .

Khavarixhet jezidi ,muawija,ibni tejmija, vehabi ,bin bazi dihet se me kend kane luftuar ,dihet kend e kan ne qejf e kend jo.
    Por pa Hadithe asgje nuk do te ishte e njohur se cfare ka bere Muhamedi pra jane i vetmi burim qe na bejne te njohur se cfare ka bere Muhamedi, lexoje vetem Kuranin dhe asgje nuk do te dish per te. Hadithet e plotesojne dhe e tregojne te verteten, pra se cfare ka ndodhur. E kush genjen per Profetin e vet, cfare logjike po perdor ti ketu?

Jezusi vet po ju qorton, juve farisenjeve (myslimane, mormone etj.) moderne qe thoni se i besoni.

Marku 12:24-25
    24 Jezusi, duke u përgjigjur, tha atyre: ''A nuk është pikërisht për këtë që jeni në gabim, sepse nuk i njihni as shkrimet as pushtetin e Perëndisë?

25 Sepse kur njerëzit do të ringjallen së vdekuri, as do të martohen as do të martojnë, por do të jenë si engjëjt në qiell.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever
    Por pa Hadithe asgje nuk do te ishte e njohur se cfare ka bere Muhamedi pra jane i vetmi burim qe na bejne te njohur se cfare ka bere Muhamedi, lexoje vetem Kuranin dhe asgje nuk do te dish per te. Hadithet e plotesojne dhe e tregojne te verteten, pra se cfare ka ndodhur. E kush genjen per Profetin e vet, cfare logjike po perdor ti ketu?

Jezusi vet po ju qorton, juve farisenjeve (myslimane, mormone etj.) moderne qe thoni se i besoni.

Marku 12:24-25
    24 Jezusi, duke u përgjigjur, tha atyre: ''A nuk është pikërisht për këtë që jeni në gabim, sepse nuk i njihni as shkrimet as pushtetin e Perëndisë?

25 Sepse kur njerëzit do të ringjallen së vdekuri, as do të martohen as do të martojnë, por do të jenë si engjëjt në qiell.
    Me ty eshte e pamundur te bisedohet.

Ka hadithe te verteta sa te duash edhe ka hadithe te shpikura sa te duash .Levize pak edhe tjetren ane e mos u shoqero veç me vehabista.

Ishe ti vet qe para disa ditesh the se kisha po genjen,je ti qe nuk i pranon shume mesime te fese tende .Edhe une me te thene tash se ti duhet ti kthehesh menyres verzionit me te keq te fese tende perte qene origjinal.

Hadithet e buhariut dhe muslimit jane mbledh 200 vjet mbas largimit nga kjo bote te Muhamedit a.s .Buhariu dhe muslimi kane mbledhur ma shume se 200 000 hadithe por tash gjenden vetem 7 apo 8 mije.

Askush nga muslimanet nuk pretendon se te gjitha hadithet e tyre jane te verteta .I vertet eshte vetem Kurani dhe i pandryshuar ,hadithet munden njerezit me i ndryshuar .

Shko pyeti edhe ata shoket e tu vehabista se a eshte e vertet kjo , bile vehabistat mundohen me i hjek apo me i lane mbas dore disa haditha te vertet qe gjenden te buhariu dhe muslimi.
    vehabistat i kane qejf hadithat ku jane munduar ta diskreditojn Muhamedin dhe gjithnje mundohen ti hjekin hadithet qe e madherojn Muhamedin dhe familjen e tij
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Hadithet e buhariut dhe muslimit jane mbledh 200 vjet mbas largimit nga kjo bote te Muhamedit a.s .Buhariu dhe muslimi kane mbledhur ma shume se 200 000 hadithe por tash gjenden vetem 7 apo 8 mije.
    Po edhe kopjet e para te Kuranit i kemi ne ate kohe. Tani s'pjegoma pse Shiat e akuzojne Uthmanin se ka lone 25% te shkrimeve jashte Kuranit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992

Shum larg je ti per ti kuptuar Vehabijt, me ler te them se je total i keqinformuar per vehabijt. Nuk ekzistojn hadithe qe urdheron per ti mbyt femijet e grat.

Citim Postuar më parë nga mesia4ever
    Jo po une kom shoke vahabiste pra prej pas luftes qe i kane qu lart pantollonat e kan lshu mjekrren qe i njoh personalisht dhe kam shoqeri me ta, mas miri e praktikojne ata Islamin duke i krahasuar me ate qe thuhet ne Kuran se a me t'thon se familja ime e praktikon Islamin a?, vetem Bajramin e festojne dhe nuk kane kurrfare njohurie per fene e tyre.
    Nuk shkruan ne Kuran askund per me i ngre pantollonat, mirpo per kete ekziston hadithi i Pejgamberit a.s.
    Pra Vehabijt ndjekin Kuranin dhe sunetin e Pejgamberit a.s
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Ti elen po e fyen me se pari familjen tende.
    Daja i babes tend ka qene vllau i gjyshes tende.

Krejt ato genjeshtra i kane bere disa hoxhallar trullana te shitur tek greku e shkau.
    Shkijet e greket i kane perdorur disa prijsa fetare nder ne per tradhti.
    Tek bektashite dhe tek tarikatet ne pergjithsi ka pasur shume patriota ,menyra qe e kan zgjedhur armiqt tane per ti diskreditur dervishet ka qene permes fetarve hipokrita.

Kur nuk kane asnjehere fakte ja futin me trillime gjithmone ka budalle qe i besojn.
    Kta fetare hipokrita nuk dijn çka me treguar per punet e tyre se nuk kane asnje veper te mire .
    Kta fetare hipokrita i mesonin Shqiptaret se nuk ben te shkollohen kurse fjalet e para te Kuranit jane MESO LEXO STUDIO.

Mos beso gjithçka se po bjen pre e armiqve tane e fyen veten tende dhe popullin tend.

Kujt i thu armik ti ore??/Tim eti???Im atë ka jetuar atje se ishte jetim dhe për shqiptarizëm shumë veta i vijnë anash.....dhe akoma mban mend pislliqet që bënin në Teqe dhe jashtë saj...Mua s më bëhet vonë për asnjë por është ofendim për fene Katolike ta krahasosh me këta baballarët e teqeve...
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2007
    Postime
    9
    Citim Postuar më parë nga elen Lexo Postimin
    Kujt i thu armik ti ore??/Tim eti???Im atë ka jetuar atje se ishte jetim dhe për shqiptarizëm shumë veta i vijnë anash.....dhe akoma mban mend pislliqet që bënin në Teqe dhe jashtë saj...Mua s më bëhet vonë për asnjë por është ofendim për fene Katolike ta krahasosh me këta baballarët e teqeve...
    elen...
    pa armiqesi
    se feja ska kufi
    atje ku mendja yte nuk arin
    eshte fundi mendjes sate ,,nuk e gjen dot PERENDINE,,

ne jemi shqiptare dhe e duam sa NAIMIN aq NOLIN aq GJERGJ FISHTEN,
    Ndryshuar për herë të fundit nga ashik : 08-11-2007 më 23:35

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovës
    Nga JONI 1 në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  3. Miti i 'tolerances fetare' në Shqipëri
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  4. Debat mes anti liberalëve dhe liberalëve
    Nga liridashes në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 19:26
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •