Pershendetje
Kur lujm Cs me nai kampionat apo qe lujm 5 vs 5 emri im eshte NucleaR ' DTk<siLver.Fox> ndersa kur luj kshu per qef ose masaker kom shume emra : flipm0ez . c0dename , eLemenT , m0nsteR , fataL , etj .
Bye
Pershendetje
Kur lujm Cs me nai kampionat apo qe lujm 5 vs 5 emri im eshte NucleaR ' DTk<siLver.Fox> ndersa kur luj kshu per qef ose masaker kom shume emra : flipm0ez . c0dename , eLemenT , m0nsteR , fataL , etj .
Bye
FasTeR'z HeaDsh0t MakeR'z
Niku qe mbaj ne CS eshte UNKNOWN ose iLuSioN.
Binary System
Ne fakt qe kur u hap Top Neti luaja me nick VeRcEtTi por pasi kalova tek azteca e mbaj azT | <VeRcEtTi> ose kur luaj online ne server Murka Terroristka e mbaj <Z-TeAm> - 0lgi
Ene une si Silver me siper kur o loje serioze e majme NucleaR`DTk <ExoDuS> pastaj ka ne emra te tjere kshu per qef si psh OpTioNal | PuLci, High*VoltaGe ene ka ene te tjere po spo i shkruj se kom hall se mos tremet na njoni ene slu mo Cs :P.
RuspeKt nga ExoDuS
NucleaR ' SmOkeR
Ky eshte nicku qe maj me shpesh , masanej ka ne te tjere si psh : szOp , maniaC , aprooX , vk ka shume smaj men :P
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo così assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
Hello
Une luaj shume 2 lojra, ne internet lineage2 edw cs vetem lan.
Nick im BL@CKKNIGHT eshte berfe i njohur tashme si kasapi
Perdor dy nick ne CS
BL@CKKNIGHT
n3rtila(no coment per nick-un)
Jeto per mua te jetoj per ty
Nick gango ky ne cs lool![]()
ne shqiperi,Kamikazi i fundit,kurse online ose ne itali,ne Lan THe LaSt KAMIKAZI- The Terrorist-ALBANIAN REBEL-THE REBEL AGAINST THE SYSTEM
DEATH AND HONOR
Emri qe kam pas mbajt ka qene : WaR|Big-BiLLy
Ka kohe qe nuk e kam perdorur, do jet ndryshk i cik... :P
Krijoni Kontakt