Pyetja qe do i beja un do ishte shum e thjesht me nje fjal do e pyesja se cfar do behet me te ardhmen time
Pyetja qe do i beja un do ishte shum e thjesht me nje fjal do e pyesja se cfar do behet me te ardhmen time
Un Per Veti Doti THoja " Mi Ploco 3 Deshira"hahah
E Dojn Me Pas Qka Kam Me Than Qka E Tham
Me Dit Qka N'Kry Kam
Do e pyesja ku eshte Atlantida..
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
ca ka ne fund te hapesires?
ku shkon shpirti pas vdekjes?
kemi shpirt?
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Pyetja:
Pse njerezit jane kaq fallco?Kaq Hipokrite?...
Without deviation from the norm, progress is not possible
Mund te them si vazhdim i pergjigjes tende qe ne vdesim per te jetuar pergjithmone dhe ne ate jeten e pertejshme te perjetshme askush nuk ka mor munimin me u kthy ktu e me na tregu ne qe : ja pse jetoni.
Ne qofte se je ti 1 nga kta ok...po sma mush dot menien qe je ti...kshuqe nuk kerkova fare pergjigje subjektive as nga ty e as nga njeri.
Molieri i famshem para se te vdiste tha : Pse jetova kaq gjate ... me nje vdekje kaq afer... dhe nuk e nuhata dot kurre . ( e personifiko vdekjen si naigjo qe nihet me ere...)
Nuk o pergjigje ajo lale...shif mos gje nai pergjigje mo te plote...! Llafe lart e posht nuk perbejn ate qe quhet Pergjigje e Plote Dhe Ekzakte mbi te cilen nuk mund te dyshosh.
Ps. Here tjeter mos i kthe pergjigjet me aq prepotence se sosht se the naigjo te modhe...ene te mencme...menohu icik mo shume kur te kthesh pergjigje ose mos u pergjigj fare ...se nuk te pyti njeri ty e nuk tu drejtu njeri ty qe te ktheje pergjigje me detyrim.
Peace & LoVe
Se pari Lioness me lejo te kerkoj falje per vonesen ne pergjigjen e kesaj pyetje. Eshte e vertet se ne profil e kam vendosur "filizof-mendimtar". Mirpo une nuk jam filozofe ideal, pra une nuk e konsideroj veten time filozofe, mirpo me pelqen fuqia e te menduarit me pelqen mendimi dhe meqenese une e kam kete fuqi kam deshire qe ta shfrytezoj dhe t'a shprehi. Ne te gjithe jemi filozofe ne vetvete ne te gjithe mendojme mirpo ajo qka e ben nje filozofe te dallohet nga te tjeret eshte intensiteti i te menduarit. Intesiteti i te menduarit te filozofi eshte me i larte se intesiteti i te menduarit te nje njeriu tjeter. Mirpo keto qe them une dhe intesiteti i te menduarit tim nuk me ben filozofe mua. Filozofe une ende nuk e quaj veten, mirpo meqe me pelqen fuqia e te menduarit, dhe e lodhi koken me shume se te tjeret per kete e kam vendosur ne profil filozofe. Mirpo une megjithate po mundohem te pergjigjem ne pyetjen e parashtruar nga ju i nderuar:
Le te marrim gjerat shtruar, te mos i marrim gjerat seriozishte dhe t'a veme ndonjehere "gishtin ne koke" ne lidhje me ate se pse po mendoj dhe nese ka nje alternative me te mire se mendimi. Une mendoj se ne duhet te fokusohemi ne gjerat te cilat mund te ndryshojne jeten tone edhe pse te kuptuarit e temave te Filozofise mund te kete nje ndryshim rrenjesore te jetes tende qofte ai ndryshim pozitive apo negative(pyetja).
Me vjen mire qe ju po kuptoni ate se qka une po mendoj.
Me respekt Goldo
Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten
Krijoni Kontakt