Pershendetje, kisha nje pyetje s sa perdoret MAC tek shqiptaret, dhe a mendoni se eshte me mire te keshe mac apo pc.
Ju flm.
Pershendetje, kisha nje pyetje s sa perdoret MAC tek shqiptaret, dhe a mendoni se eshte me mire te keshe mac apo pc.
Ju flm.
My silence doesn't mean I am gone!
Davius, mjafton të shikosh numrin e postimeve për të parë sa përdoret Mac. Temën e krahasimeve e ke 4 rreshta më poshtë se tema që ke hapur.
Mac apo PC?
Edi
eshte pak dhe nga propaganda.
Davius, eshte me mire Mac! merre provoje..Pershendetje, kisha nje pyetje s sa perdoret MAC tek shqiptaret, dhe a mendoni se eshte me mire te keshe mac apo pc.
gjithsesi, se mu kujtua. Sot doli versioni i ri i sistemit operativ Tiger (Mac OS X 10.4), ose si i thone ndryshe ajo qe do te jete Longhorn pas dy vjetesh.
Kliko ketu ose ne faqen zyrtare te Apple
Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 30-04-2005 më 00:43 Arsyeja: +
Prektora
Darwin-
Besoj se e ke marrë vesh për sulmin e fundit propagandistik të Microsoft. Sipas revistës Newsweek zëvendës presidenti i MS Windows e ka cilësuar Tiger si një ndihmës të iPod ("a peripheral to the iPod."). Ky zv. presidenti ka mundësi të ketë lexuar Forumin Shqiptar, por gjithësesi ato fjalë që ka thënë janë shumë të ashpërta.
Edi
edi, pse merzitesh?
Microsoft ka bere shume gjera te tjera dhe nuk ka ngelur per nje cope iPod, apo jo?
Pastaj une po flisja per Tiger qe ka dale sot. Gjithsesi, ta kam shpjeguar dhe njehere qe Microsoft ka avokate ane e mbane botes (nga ata qe vene neper gjykata dhe jo forume). Shpresoj qe te mos t'i shkoje fjala ne vesh atij zv.Presidentit se ku i dihet pastaj.
Prektora
Krijoni Kontakt