McAfee eshte shume i mire! Te gjithe te tjeret i kam perdorur por McAfee me ka pelqyer me shume!
McAfee eshte shume i mire! Te gjithe te tjeret i kam perdorur por McAfee me ka pelqyer me shume!
~ Success is often achieved by those who don't know that failure is inevitable. ~
Symantec/ shkarkim falas nga kompjuterat e ushtrise haha . Punon mire deri tani.
NeverAgainVolunteerYourself
une e perdroro KasperSky antivirus sepse osht shum i sakt![]()
mir qe ra fjala kush do me japi ndonej key per norton ose avast :P se kam ngel keq :P
Partizoni
Kaperksy eshte shum i mire edhe me pelqen shum edhe pse kam nje trial me norton tani sa te me maroj do marr kaperkskyn
Une ju rekomandoj te perdorni Kaspersky-in sepse eshte nje antiv i mire dhe i vogel, edhe Norton eshte nje antiv i mire por eshte shume i madh dhe do nje PC te mire( nqs nuk e keni komp e mire mos perdorni Norton sepse punon shume ngadale komp) Nqs nuk e keni mundesine per keta antivirus perdorni NOD 32 sepse edhe ai eshte i mire por duhet te dish si ta perdoresh!
"Zemra njeh arsye
qe arsyeja nuk i njeh."
Kam perdor NOD32 gjithmon
por tani me nuk me anti virus
sepse perdrori DEP FREEZ
#VamosArgentina
Une kam perdorur shum antivirusa si psh: Kaspersky Internet Security, AVG, Avira etj, por me i miri deri tani mendoj qe eshte AVAST, arsyeja eshte se, pasi qe e instalon ai para se te startij PC e skanon e pastaj starton PC.
une e kom pas kaspersky por ai gjithmon pasi e ristartojsha i nxajke disa firusa por kurr nuk i eliminojke, pasi e kam instalu Avast ani e ka skanu para se te startoj edhe i ka detektu dy TROJAN dhe i ka eliminu pergjothmon.
Krijoni Kontakt