avast kam une. me duket i mire. kisha dhe AVG dhe BitDefender po i pari vetem Trojan Horse me gjeti nje here dhe kaq, i dyti hiē gje. ky qe kam me duket i mire.......eshte gratis dhe design biles![]()
avast kam une. me duket i mire. kisha dhe AVG dhe BitDefender po i pari vetem Trojan Horse me gjeti nje here dhe kaq, i dyti hiē gje. ky qe kam me duket i mire.......eshte gratis dhe design biles![]()
Symantec AntiVirus - falas me kabllin
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
NOD32
perdor kete antivirus sepse eshte jashte mase efikas ,por me duhet qe cdo vit te axhornoj versionin e ri sepse ndoshta nuk e dini por edhe viruset edhe antiviruset cdo vit behen perhere dhe me te sofistikuar
Une momentalisht perdore NOD32 kam pase perdorur dhe bidifender dhe kasperskay .. por kam gjetur rehat me NOD32 dhe qe kur e kam vendosur kete antivirus Pc me iken per mbrekulli .
Ju sugjeroi dhe juve te tjereve qe ta merni dhe ta mbani ne pc tuaj kete antivirus sepse eshte i shpejte dhe nuk ju mundone .
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
norton.......
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Ehe,Nortonin hudheni ne plena se ka zon era M_T.Merrni Kasperskin se eshte me i miri nga te gjithe.Une kisha nortonin po ma dhjeu compjutrin.Kishte ca viruse qe nuk i kapte.E kisha full po prap asgjo.pastaj kom i kushuri qe eshte mjeshter dhe ai me tha mer ose Kasperskin ose Bitdefender.I fshi cdo Virus,Spyware ose threats.![]()
![]()
avast kam un por sikur po ma prish qefin keto ditP
Partizoni
Symantec kam perdor dhe me duket me i mire nga te gjith..!
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Krijoni Kontakt