Pershendetje.
Kisha 1 pyetje per ēuna e goca.
A do te lidheshit (martoheshit) me nji ēun ose nje goc e/i cili te kishte nje femije? (ilegal si i thone)
Pra te ishte nene ose baba, por jasht martese.
pres mendimet tuaja
shendet Tironsja.
Pershendetje.
Kisha 1 pyetje per ēuna e goca.
A do te lidheshit (martoheshit) me nji ēun ose nje goc e/i cili te kishte nje femije? (ilegal si i thone)
Pra te ishte nene ose baba, por jasht martese.
pres mendimet tuaja
shendet Tironsja.
:^zilet
Mundet ,them jo........
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
Hell no!
S'kena pun tjeter ne te rrisim kalamojt e dynjos.
VERTETE E VESHTIRE , them PO TE JENE TE DY NE TE NJEJTIN POZITE OK ska asgje te keqe ok
perndryshe mire e tha alvi......![]()
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
Po he edhe ju me kto pergjigje te shkurtera "po,jo"jepni noi argument pse JO?
ejjjjj mos harroni edhe dashurin eeeeeeeeee![]()
:^zilet
Nigjo Tironse, kom pas un nji lidhje me nje single mother. Nuk ja vlen se sado mire te jete, ate kalamonin as e disiplino dot, as nuk te ngrofet, te thote ik ore se nuk je im ate, ose ngaqe nuk e rref dot se merzitet nona, fillon e flet, babi im kshu, babi im ashu dhe ty te vjen ta mysesh.
Plus, mos harro sikur te kesh femije te tute me ate femren, dhe natyrisht qe nuk do trajtosh te dy njesoj, pra gjaku nuk bohet uje, dhe kjo nuk eshte fair per femijen por dhe krijon probleme me femren pasi fillon, jo ti e do ate tatin me shume jo me pak.
Pra jane kokecarje qe nuk i duhen njeriu.
Ky eshte mendimi im, i nisur nga pak eksperience qe kam patur. Madje un as nuk kam bashkejetuar, po ma merr mendja se do ishte ferr i vertete. Needles to say, as i vit jo, u dha dalja.
Sikur kjo pyetje te ishte bere ne nje forum tjeter, anglez p.sh me siguri pjesa me e madhe e pergjigjeva do te ishte "pse jo ,ku eshte e keqja".
Fakti qe ketu shumica dhane menjehere nje" jo" te prere njerr se miri ne pah mentalitetin qe kane fatkeqesisht shume shqiptare.
......ate kalamonin as e disiplino dot, as nuk te ngrofet,....dhe ty te vjen ta mysesh..... NO COMENT!!!
.....mos harro sikur te kesh femije te tute me ate femren, dhe natyrisht qe nuk do trajtosh te dy njesoj, pra gjaku nuk bohet uje...
Me duket se me keto qe po shkruan ty ne vend te gjakut te qarkullon vetem uje!
ticiana
Tiziana,
Kam nje pyetje? Cfare do te benit ju?
Une them se po te lithesh me nje njeri qe ka karakter dhe sigurisht ne qoft se femija do te ish nen 2-3 vjec, eshte e mundur. Madje them se femija ska nevoj de di gje fare.
Per cdo rrethan tjater them JO.
Krijoni Kontakt