Close
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 169
    i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    tani jeni kthyer 30 vjet pas dhe krejte institutet e botes te ngrihen ne kembe zor se u nxjerrin se e verteta te ne eshte nje krahine apo nje martin e ndryshkur sa per Jusufin e di qe nje pjes e emigracionit veq dasem nuk kane bere pas vrasjes '' e vram shpiunin'' po ne krijojm asi budallaki qe per 100 vjet dreqi nuk i bije ne fije

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Dihet se asnji nga Gervallet nuk e rroken pushken kunder anmikun qe prej 1982-1999.e as per liri te Kosoves e as per atdhe te shqiptareve gje qe deshmohet tradita kumaria e tyre serbo Jugosllave.Sepse ende vrasesit e tij nuk dihen,a ne realitet dihet
    Per Jusuf e Bardhosh Gervallen mund te shkruaj vetem ate se cka kam lexua,por mos i perzi te gjithe ata me mbiemer Gervalla o zoteri!
    Une edhe ata te Dy dhe Kadri Zeken i konsideroj si Deshmor te kombit,e ne luften e fundit kishte shum me Mbiemra GERVALLA qe luftua jo vetem ne Kosove por edhe ne Maqedoni e Presheve!Kete titull qe e shkruan ti kinse shkruan ose punon ne: ,,University of Toronto'' Ndoshta shkruan nga oborri i kesaj qendre se ky shkrim shkruhet vetem nga ata qe fare nuk e ndiejn vehten Shqiptar!Sa me vjen keq per Ty zoteri!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Per Jusuf e Bardhosh Gervallen mund te shkruaj vetem ate se cka kam lexua,por mos i perzi te gjithe ata me mbiemer Gervalla o zoteri!
    Une edhe ata te Dy dhe Kadri Zeken i konsideroj si Deshmor te kombit,e ne luften e fundit kishte shum me Mbiemra GERVALLA qe luftua jo vetem ne Kosove por edhe ne Maqedoni e Presheve!Kete titull qe e shkruan ti kinse shkruan ose punon ne: ,,University of Toronto'' Ndoshta shkruan nga oborri i kesaj qendre se ky shkrim shkruhet vetem nga ata qe fare nuk e ndiejn vehten Shqiptar!Sa me vjen keq per Ty zoteri!
    Pa na i permend pra cilet ishin. Jep edhe ti fakte sikur ky.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga Timi_1 Lexo Postimin
    Nese duhet qe dikush te mos frikohet nga e verteta ,atehere more DAI ti qe i merr neper goje deshmoret,intelektualet e deshmuar,shqiptaret e besimit islam(sepse ti vet je deklaru se ke ndrru fene,ndoshta ke ndrru edhe perkatsin !!!),duhet te mos frikohesh nga e verteta qe te gjith te thojn se je nje psikopat qe e ka shkel koha dhe tani nga xhelozia apo nje dreq e din nga se ,ta nxajn rrugen deshmoret,Dukagjini,Karadaku,Luma e te gjitha trojet shqiptare dhe besimi Islam.
    Lexova ne disa faqe internet per Bahtir Hamzen dhe pothuaj ne pergjithsi flitet negativisht per personin tend,andaj sa mirresh me ofendime dhe etiketime te te vdekurve ti more psikopat qe ke vra gruan tende mirru me ilaqe dhe sherohu e ki nga shqiptaret se po te rash ne fije ta dhash besen se nuk do te ofendosh tjeter !
    Jep fakte o Timi_1.
    Si shkrim nuk po me pelqen. Ama po jep argumenta: kam qene ne shkolle me te, ka punuar ketu e ketu. Ka qene perkthyes po thote. Ti demantoje kete.
    Mbusheni meargumenta.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    sdi pse e lodhni veten me kete katunar,postimi i tij eshte me qesh,aj eshte ndonje katunar qe mundohet te dij diqka e e dhin krejt.selaki keq selak ti ke met me fol per vllaznit gervalla,ec mytu atje ku je e mos fol shum per deshmor o ****.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga karkaxholli Lexo Postimin
    Pa na i permend pra cilet ishin. Jep edhe ti fakte sikur ky.

Nuk kam kompetenca aq te larta une,te flas ne emer te atyre qe luftuan,por te betohem qe kishte, dhe edhe sot jeton me plaget e luftes se fundit.Do te vij koha qe ne nje te ardhme shum te shpejt ai njeri te paraqitet vet dhe te demantoj kto shkrime qe lexova me lart!Une faktet nuk i jap me thash-e thena kurr!Respekt per ju i nderuar!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ky batiri asht kthy tamam llapaqen

shka pret prej ni personi qe shqiponjen e flamurit e qun sorr te zez

hiqmu tina
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin

Nuk kam kompetenca aq te larta une,te flas ne emer te atyre qe luftuan,por te betohem qe kishte, dhe edhe sot jeton me plaget e luftes se fundit.Do te vij koha qe ne nje te ardhme shum te shpejt ai njeri te paraqitet vet dhe te demantoj kto shkrime qe lexova me lart!Une faktet nuk i jap me thash-e thena kurr!Respekt per ju i nderuar!
    Pajtoj edhe me kete qe ti po thua, por nuk mjafton te thuash dicka me po ose me jo. Ai po jep argumenta( besoj t'i kesh lexuar). Ti jep kundraargumenta dhe thuaj se jo nuk ka qene perkthyes( bile i llastuar, sic thote zotri Hamza), nuk ka marre pjese ne ate grupin muzikor, ka dale meveshje kombetare...
    Detyre jotja eshte ta demantosh kete ose ta pranosh.
    Gjithashtu une nuk po te kuptoj pse e mba fshehur dhe nuk po i permend ata qe kane marre pjese ne lufte nga keta Grvallat. Ma merr mendja ata nuk kane bere pune teturpshme. Nuk eshte turp t'i permendesh heronjt e deshmoret.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O bahtir shkau qe mundohesh tja humbesh krenarin heronjeve kombetare .

Per gjitha keto qe ke thene pse eshte vra nga UDB-a ?

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Bardhosh Gërvalla kshte ardhur në Gjermani më 1974. Ai punonte si këshilltar për punëmarrësit jugosllavë, në Solitudestraße 44, në Ludwigsburg. Bardhoshi i martuar, dy fëmijë ka qenë aktiv sidomos në legjislacionin e punës për bashkëkombësit e tij.
    Koka politike e vëllezërve ka qenë si duket Jusuf Gërvalla. Sidomos ai fajsohej nga konsullata e përgjithshme jugosllave të jetë antar udhëheqës i "Fronti të kuq" që luftonte kundër qeverisë jugosllave. Kjo organizatë ishte aktive, deri më tash, vetëm në Jugosllavi dhe po aq pak, si grupe të tjera kosovare u shfaqte në raportin vjetor të ministrisë federale për mbrojtjen e kushtetutës.
    Jusufi, i martuar, tre fëmijë, duhet të ishte bashkëbotues i gazetës së ndaluar në Jugosllavi "Zëri i Kosovës", për të cilën ai punonte nga vendbanimi i tij. Kadriu, gjithashtu gazetar, ishte bashkëpuntor kompetent i të njëjtës revistë.
    Në murin e jashtëm të shtëpisë së vëllezërve në "Auf der Habichtshöhe 40" e kishin varur, në shenj pikëllimi, një flamur në gjysmështizë të kuq me një shqiponjë dykrenare dhe një yll - ngjyrat e Kosovës dhe njëherit flamuri kombëtar i Shqipërisë.
    Arsyen për këtë stil të mbajtun gjermanët e nuhatën, kur ra në duar të tyre një letër që Renac e kishte dërguar në Beograd.
    Aty Renac, si një agjent i ofenduar ankohej se: "Po mundohen me masa propagandistike dhe penale për t`i bërë të pamundura aktivitetet e sigurimit të shtetit jugosllav në RF të Gjermanisë. Në një pritje shefi i policisë së Bonn-it ka tërhequr vëmendjen se kishte fakte se diplomacia jogosllave është tepër aktive në RFGJ. Kjo na detyron të vimë në përfundim se puna në RF të Gjermanisë është bërë shumë e komplikuar".

Hetuesit gjermanë nuk prisnin shpërblim nga shërbimet jugosllave. Kur para pak kohe një prokuror i Frankfurtit paralojmëroi se në rastin e shqiptarit Zenelaj së shpejti do të fillojë me marrë "hetime në Jugosllavi", nuk deshi askush t`i jepte zemër. Një mbrojtës i shtetit në Bonn tha: "Në këtë ne vetëm kemi qeshur".
    Përktheu Ramadan Latifaj

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Jusuf e Bardhosh Gërvalla, dhe Kadri Zeka
    Nga erzeni në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 29-01-2012, 23:37
  2. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  3. Bytyçi kërkon në Beograd dënimin e vrasësve të tre vëllezërve të tij
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-12-2005, 10:36
  4. Vrasja e tretë e Bajram Currit
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2002, 03:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •