Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 89
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Familja, vogėlushėt dhe ēuditė me to

Gjumi

Mė pėlqen shumė tė fle. Nė tė vėrtetė ėshtė gjėja mė e mirė e tė dy botėve. Tė duhet tė jesh gjallė dhe i pavetėdijshėm.

Gruaja nė autobus

Njė grua me njė foshnje hipi nė autobus. Shoferi i thotė: Ky ėshtė fėmija mė i shėmtuar qė kam parė ndonjėherė. Duke shfryrė, gruaja pagoi biletėn nė vendin e caktuar dhe zuri njė vend nė fund tė autobusit. Njė burrė i cili ishte ulur pranė sediljes sė saj, e pyeti se pėrse ishte e shqetėsuar. Shoferi mė ofendoi-tha ajo gjithė mllef.

Burri e pa me keqardhje dhe i tha: Si kėshtu? Ai i shėrben popullit dhe nuk duhet tė thotė gjėra qė ofendojnė pasagjerėt.

Keni tė drejtė,-vazhdoi gruaja, mendoj tė shkoj dhe t'i jap atij njė pjesė nga mendja ime. Kjo po qė ėshtė njė ide e mirė, pėrfundoi burri, ndaj mė lejo ta mbaj unė majmunin tėnd.

Duke ndjerė lėvizjet e bebit

Fėmija i parė: Vendosja dorėn mbi barkun e gruas sa herė qė mė jepej mundėsia, pėr dy muaj rresht duke pritur qė tė ndjeja lėvizjen e fėmijės. Orė pas ore, prita deri nė atė moment magjik kur ndjeva atė lėvizje tė vockėl. Thirrėm tė gjithė tė afėrmit qė t'ju tregoja pėr kėtė pėrvojė tė bekuar.

Fėmija i dytė: Kur ndodhi kjo gjė, gruaja ime mė telefonoi kur isha nė zyrė. Shpejt e shpejt shkova nė shtėpi. Ne e pėrfshimė eksperiencėn, nė letrėn tonė qė ia dėrguam familjes.

Fėmija i tretė: Ajo mė tregoi se bebi lėvizi. I thashė se do ta kontrollojmė gjatė kohės sė reklamave. E humba shansin, sepse nėna e saj e mori nė telefon dhe unė shkova tė shoh ndeshjen e futbollit tė hėnėn. Nga fundi i ndeshjes, mė nė fund e ndjeva lėvizjen.

Fėmija i katėrt: Qė tė dy ishim nė krevat dhe po mundohesha tė flija gjumė. I kthehem dhe i them:?Nuk e bėn barkun tė rrijė urtė? Po mundohem tė fle gjumė.? Kur pamė se bebi nuk do tė pushonte pėr ca kohė, morėn nė telefon dhe na sollėn njė picė.

Fėmija i parė

Njė ēift, i cili priste fėmijėn e parė, shkon te doktori qė gruaja tė shikonte si po ecte shtatzania e saj. Pas kontrollit tė pėrgjithshėm, doktori merr njė pullė tė vogėt dhe e ngjit nė barkun e nėnės sė re. Tė habitur dhe kureshtarė se pėr ēfarė shėrbente pulla, kur shkuan nė shtėpi burri mori njė lupė dhe u pėrpoq tė shikonte se ēfarė shkruhej.

E shkruar me gėrma shumė tė vogla nė pullė ai lexoi: ?Kur ta lexosh kėtė, eja tė mė takosh?.

Propozimi pėr martesė

Njė vajzė bjonde shkoi nė njė mbrėmje me njė shok tė saj. E kishte njohur djalin qė kur ishte 12 vjeēe. Qė tė dy u dehėn e u bėnė tapė. Djali e pyet vajzėn ?Do tė martohesh me mua?? Bjondja i thotė qė po.

Ditėn tjetėr zgjohet nga gjumi nė njė hotel. Ai nuk e mbante mend nėse vajza kishte thėnė po apo jo kur e kishte pyetur. E merr nė telefon duke qenė shumė nervoz dhe e pyet ?Isha i dehur mbrėmė dhe nuk e mbaj mend nėse the po apo jo?

Ajo i pėrgjigjet ?Shyqyr Zotit qė mė more nė telefon, unė thashė po por nuk e mbaj mend se kush mė pyeti!?

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Ishte njeri dhe kishte blere nje Ferrari te ri dhe po ecte ne autostraden Tirane-Durres. Nderkohe del njeri me vespa dhe e parakalon me shpejtesi Ferrarin. Me poshte takohen prape Ferrari me Vespen dhe te dy ishin duke i dhene me shpejtesi, ky me vespa e pyet kete me Ferrari -:"

A i ke dhene ndonjehere Vespes ti?", ai me ferrari e shef duke qeshur dhe si kthen pergjigje dhe e parakalon. Perseri ky me vespa e arrin kete me ferrari dhe i thote -:"Ho mer ti a i ke dhene ndonjehere vespes apo jo?". Shoferi i ferrarit e shef duke qeshur dhe si kthen pergjigje perseri. Kur po kthehej shoferi ferrarit nga durresi, shikon kete me vespa qe kishte rene ne nje kanal, dhe ndalon dhe e pyet kete me vespa-" He mo ti qe po me pyesje mua di me i dhene apo jo vespes dhe ke ra vet ne kanal ?". Ky me Vespa i pergjigjet - : "Po mer ********** muti prandaj te pyeta dy here se nuk dija ku ishin frenat."
    M&M

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Dy Shok Nga Shkodra Shkojn Ne Durres Per Te Bler 2 Benza Njeri Nga Kta Ishte Shofer I Vjeter Tjetri Ishte Shofer 1 Muajsh Blejn Makinat The Pergatiten Qe Te Niseshin Ky Shoferi Vjeter I Thot Ktij Te Riut Ku Te Ve Un Me Makin Hajde Dhe Ti Mbrapa Po I Thot Ky. Nisen Per Shkoder Kalojn Laqin Sapo Hyn Per Lezh Shoferi Vjeter Po Ecte Pak Si Shpejt Dhe Humbet Drejtimin E Automjetit Dhe Bie Ne Kanal Ky Tjetri Mbrapa Bo Te Njejten Gjo Hudhet Ne Te Njejtin Drejtim .del Nga Makin Ky Dhe I Thot Po Ti Qa Do Ktu ,po Ti Me The Qe Ku Do Qe Te Ve Un Hajde Dhe Ti Dhe Un Ate Bera.
    M&M

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Gruaja - Ke shkuar ne pune pa kopsen e kemishes. Cfare do te mendoje kolegu yt/
    Burri - Asgje grua, edhe ai eshte i martuar

---PREMTIM BASHKESHORTOR---

(Ne nje bashkebisedim midis nje cifti vijon si me poshte) - I dashur per te dhene prova se te dua shume, te premtoj se nuk do te kerkoj kurre para, por ama edhe ti per te provuar se me do vertete duhet te me japesh vazhdimisht para pa te kerkuar une zemer...
    M&M

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Burri kthehet vone ne shtepi.
    - Ahe more burre, as te bie fare ndermend per mua - i thote gruaja

- E dashur, sa me pak qe te shoh aq me shume te dua!
    M&M

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Dinamiti dhe Fitili

Para se te shtrihej, ne naten e pare te marteses, boksieri filloj levizjet para pasqyres dhe thoshte: Jam gjeth, jam zhive, jam dinamit...! Iken nata e pare dhe erdhi mengjesi! Boksieri prape: Jam gjeth, jam zhive, jam dinamit!
    - Si me pertese gruaja protestoj: - Lere dinamitin plako po shif fitilin...
    M&M

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Nje tip i thote mikut te tij:
    - Mbreme naten iken dritat dhe une ne korridor perqafova gruan time duke kujtuar se ishte kamarierja.

- Dhe gruaja jote?
    - Ajo kujtoi se ishte kopshtari dhe bertiti: - Kujdes mund te vije burri im.
    M&M

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Nga nje ndermarje, po shkonin ne ekskursion ne nje pike turistike malore. Burrat kishin marre edhe grate me vete.

Udhetimi u be me dy autobuza, ne te parin hipen grate dhe ne te dytin burrat. Ne nje kthese autobuzi me grate u permbys, kur mberriti autobuzi me burrat ata zbriten nga makina dhe filluan te qajne. Njeri prej tyre filloi te ulurinte me te madhe, te tjeret i thane: - Po ti cke qe ulurin ? Ti ske as gruan ne makine. - Por prandaj more, se mu lut qe ta merrja dhe se mora mer
    M&M

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Ne nje spektakel nje humorist e pyeten se si mund te krahesonte moshat e grave. Shume thjesht u pergjegj ai dhe vazhdon me tej:

- Deri ne 20 vjece, si egersire afrike (do lak qe ti kapesh) - 20 deri ne 30 vjece, si Evropa ne lulezim, (Koha e formimit te familjes) - 30 deri ne 40 vjece, Si Pariz ( ka lindur femijet dhe kujdeset me shume per vete. - 40 deri ne 50 vjece, Anglia plake ( i kane ikur kolonit nuk eshte ajo e para) Po mbi 50 vjece e pyeten?? - Nje Siberi,te gjithe e dine ku bije,por asnje nuk do te veje. Po moshat e burave si do ti krahesosh???? - e pyeten - Burrat do ti krahesoj me nje tren - Deri ne 25 vjec, nje tren i shpejt qe nuk njeh stacion, ndalon atje ku i mbushet mendja. - 25 deri ne 35 nje tren i shpejt qe ka vetem dy stacione, ( Pune-shtepi, shtepi-pune, koha e krijimit te familjes) - 35 deri 45 vjec, nje tren i bukur e i shpejt, por qe ka nevoje per nje stacion ndermjetes. - 45 deri ne 65, nje tren i bukur, pak me i ngadalt, por qe vazhdon e ecen normalisht. - Mbi 65 vjec, nje tren lluksoz, shume i bukur, i ndaluar ne nje platforme, ku ne nje tabele eshte shenuar me shkrim te bukur : Dikur kam qene tren.
    M&M

Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Nje njeri kur vajti ne mbremje ne shtepi, megjithese ishte vape e gjeti deren e ballkonit te mbyllur.

- Pse e ke mbyllur deren - i thote te shoqes- eshte shume vape. Shkon te hapi deren, por c'te shofi! Nje burre ishte strukur ne nje qoshe te ballkonit. - C'kerko ti ketu - i thot me inat - Shshsht ja bene burri. Jam hedhur nga kati i siperm. -Te lutem, here tjeter gjej vend e hidhu, e jo ne ballkonin tim, se une jam familiare, kam grua ne shtepi. Tani dil jashte. Vone naten, kur po flinin, ai e qelloi gruan me pellembe - Zuske - i tha - ne nuk kemi kat tjeter siper nesh.
    M&M

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Grimca nga jeta e Ebu Hanifes
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 10:03
  2. Grimca... (qė nuk do doja t'i humbja kurrė)
    Nga e_kalter nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 18-06-2006, 00:59
  3. Grimca Humoristike
    Nga THE_BOSS nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-11-2005, 14:24
  4. Grimca humoristike
    Nga two-head-eagle nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 13:35
  5. Grimca te jetes tuaj...
    Nga AuGuSt_ nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-09-2004, 19:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •