me pelqen dhe sme pelqen ..lol
preferoj te kem shofer
Une makine e mora qe 14 vjece ma mesoi vellai fshehurazi babit
Po me pelqen ti jap vetures me shum per sporttttttt se keshu per gjera tjera kam babin shofer e me con kudo muahhhhhhhhhhzz per babushin tim mu ke faqa e kam si shpirtttttttt ë![]()
Heyyy Mos Andejjj
edhe une vozis edhe pse skam patent shofer edhe e preferoj vozitjen me vetur
una vdes...po sme len njeri
edhe pse e kam mare permitin ..kto te shpis me thojn ske moshe :P....ec mo
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Me plq shume Makinat po nuk ndjej na kenaqsi te madhe te nise makinen all day![]()
B
Ndjej kenaqesi kur i jap ndonje makines se mire(shtrejte) e jo cfare do lloji makine![]()
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Te ngasesh makinen eshte gjithmone bukur,vetem ne qytet jo se te nxihet jeta nga trafiku.Te eci ne rruge me kthesa dhe me ulje e ngrite me zbavit shume,nje nga rruget qe e bej gjithmone me qef eshte nga Elbasani deri ne zbritje te Qaf Thanes eshte shume e bukur.
nuk me kujtohet
Sic e thane dhe te tjeret makina ne usa eshte e domosdoshme jo lluks po mjet necessary. Une zakonisht e ngas vete edhe me burrin po te jem se ne radhe te pare ai e nget si i cmendur dhe duhet te rri ore e minute ti bertas te ule shpejtesine dhe ne radhe te dyte makina me ze kur e ngasin te tjeret po jo kur e ngas vete, keshtu qe gjithmone une e kam ne kurriz dhe me eshte merzitur shume kur i thone sidomos ne dimer kur eshte koha e keqe dhe bie bore se ngelesh rrugeve ne dite te hallit.
Krijoni Kontakt