Dua sdua un iken vet makina lol ,Pelqej shpejtesin
Dua sdua un iken vet makina lol ,Pelqej shpejtesin
LINDI EDHE "ANDREA"
yessss
yessss
yessss :P
Nje nga gjerat qe pelqej me shume.Vertet me jep liri kur jam me shpejtesi,dhe gjithmone kur jam i merzitur dhe vetem dal ne Motorway me makine thjesht per te ecur shpejt.Eshte nje nga gjerat qe me qeteson me shume.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Postuar më parë nga besart
Ti qeke shok me mua , kur ka akull ne bore 5 vjet jete me ikin
Ahhhhh..... si s'kam nji njeri t'i japi makines time kur bi bore e ka akull uhffff ,,, uhffff
![]()
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Kur shkoj në punë, po. Kur kthehem, jo.
Kur dal me shëtit , po. Kur kthehem, jo .
lol
Where does a thought go when it's forgotten?
Makina eshte nje nga gjerat me te dashura per mua. Preferenca ime eshte se paku te kete motor V8(8 pistona) ose nja 250-300 HP(kuaj fuqi). Kur te dal ne highway ti jap si te dua. Ne highway me limit 65 milje ne ore rekordi im eshte 140-145 milje ne ore. Kur e kalon shpejtesine 125 milje ne ore te duket sikur fluturon. Shumica e helikoptereve shkojne me 125 apo 130 Mh.
Makina ime ...sikur s'ka fare 145. (lol)Postuar më parë nga Pancho Villa
Pse s'thua ti, që unë paskam ble scooter...![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Speedometri i makines sime tregon 160 milje. Versioni i ri 180 milje. Kurse nje BMW M3 viti 2000 e tutje ka 200 milje. Edhe ky s'eshte rekord. Ca prototipa kane 250 milje. Shpejtesia eshte gje e llahtarshme. Po frika nga policia e rrit nivelin e adrenalines edhe me teper.
Ca shtete jane shume strikte per shpejtesi. Psh. Virginia nuk e lejon perdorimin e `radar detector` kurse ca shtete jane me te lira. Psh pjesa i Interstate 10 qe shkon ne Texasin perendimor(rruga e Elpasos) e ka limitin 75 milje kurse shumica shkon me 90 apo 100 rahat. Por ne shumten e rasteve m'varet te makina.
Me pelqen shume te ngas makinen...jo se me pelqen shpejtesija (eshte motocikleta per shpejtesi) por sepse kur jam ne makine ve muziken time te preferuar ne maximum dhe kendoj si ne 7 pale qejfe...sigurisht kur nuk eshte rush hour..![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Pikerisht pra ndahen makinat ne sedan, coupe, convertable, roadster, etj etj. Secili
zgjedh sipas qefit te vet.
Krijoni Kontakt